Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Colonel993 #30057 üzenetére
...
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Novics
senior tag
válasz Colonel993 #30057 üzenetére
Igazából lényegtelen, csak reggel mindig érzékenyebb a kicsi lelkem. A szuperhősös beszólásod nem esett jól. Tekintve, hogy csak felhívtam a kérdező figyelmét arra - figyelemmel az eredeti kérdése tartalmára -, hogy a D7100 kicsit nagyobb váz, mint a belépők. Bár ahogy látom ő se nagyon tudja, hogy mit is akar, meg mennyiért, mert a 150 ezres keret gyorsan duplázódott. Lehet még belőle FF tulaj is, ha így folytatja.
Ma direkt megsétáltattam a K-30-at, és természetesen nem szakadt le a derekam tőle, de mindennapos rohangálósnak nem vinném még így sem. Mondjuk a mai fotós produktumokat így elnézve szerintem egy belépő kompakt is elég lenne nekem...
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
gab.m
senior tag
válasz Colonel993 #30062 üzenetére
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
aleister
veterán
válasz Colonel993 #32741 üzenetére
A cégnél az egyik csajt beíratták egy "fotóshoz" tanfolyamra. Legyen mondjuk az ára 50k. Sokadig alkalom után megkért, hogy csináljak róluk egy csoportképet, mert neki mindig homályos lett a kép.
Az első ötletem az volt, hogy a használt Canon váz miatt ...aztán átböktem az obit MF-ről AF-re.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
gab.m
senior tag
válasz Colonel993 #33399 üzenetére
OMG, Scott Kelbyt bibliai karakternek nemhogy túlzás, hanem a nonszensz kategória. Az az ember még a legjobb szándékkal is egy középszerű iparos fotós. Egy nagy és értékelendő dobása a nevéhez köthető kelbyone oldal, ahonnan tényleg lehet értékes emberektől tanulni.
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Mercutio_
félisten
válasz Colonel993 #33405 üzenetére
Nem vártam választ.....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
válasz Colonel993 #35810 üzenetére
Anyám basznak a kutyák.
Ne nézz oda.
HOVA?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
*Ropi*
félisten
-
cOxeR
Ármester
válasz Colonel993 #36556 üzenetére
Utolsó reakcióm:
- nem akarsz beilleszkedni, mert amikor végre egy kép több embertől kap kritikát, akkor szétbarmolod a topikot... mert a topik lényege ott kezdődne, hogy egy képre több vélemény jön és erről beszélgetnek az emberek... nem pedig belepiszkítasz és az egészet hazavágod a véleményeddel... ami nem oda való. -
Freddy76
addikt
válasz Colonel993 #48806 üzenetére
Ne törődj velük, ezek gyíkok, meg gombák, a zseniket innen mindig kiutálják. Az index fórumon a helyed, innen szerintem töröltesd magad, nem érdemelnek meg .
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
spanyoll
addikt
válasz Colonel993 #48806 üzenetére
Ezt a kerdest nem tudom ertelmezni, bocs. A lenyeg, hogy erted amire gondolok, folosleges erre tobb szot fecserelni azt hiszem
@crey: nem inkabb pin@voros?
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Studi
veterán
válasz Colonel993 #52272 üzenetére
Szerintem egy jóérzésű embernek ezzel nincs semmi gondja. Ez nem sértő, nem bántó senkinek. Te már egy kicsit érzékenyebb vagy a jóérzésűnél.
Amúgy zseniális a zsávó, nem semmi magabiztosság kell ilyen mutatványokhoz. Nekem egyszer az alsószomszédom mászott fel az erkélyemre, amikor kizártam magam a lakásból, az a 6.-7. emeletek szintjén volt, én már attól is kivoltam, de ő azt mondta hogy ez abszolút sima ügy.
-
Mercutio_
félisten
válasz Colonel993 #52272 üzenetére
Jajjpasszme tényleg kell ez a turbhómagyar melldöngetős f@sság, és pont ebbe a topicba?
Ez egy költői kérdés volt, nem várok választ
-
spanyoll
addikt
válasz Colonel993 #54856 üzenetére
Köszi!
Más: valaki hozzám tud vágni egy nikon seggű nagylátót holnap estig kölcsönbe? Lepapírozzuk ha kell, adok cserébe d7000-et letétbe, tudom is én, de akitől kölcsön szoktam kérni annak most kell, nekem meg lesz egy melóm amire szintén jól jönne. Elhozom, vissza is viszem, de eléggé kéne.
"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest