Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #460 üzenetére
Én nem így gondolom ezt, de ugye ahány ember annyi vélemény. Szerintem ha valaki azt dolgozza amit szeret akkor azt nem fogja megutálni. Én nem úgy értettem a fotózásból való megélést, hogy majd dolgozom xynak és azt csinálom ahogy mondják. Az is egy valami, lehet (remélem), hogy azt is fogom csinálni, de nem arra gondoltam. Hanem arra, hogy ha valaki szeret pl portréfotózni, él-hal érte, akkor ha azt csinálja, akkor élvezni is fogja nagy részt. Szerintem...
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
m3ss
veterán
jah en is ezt akartam kommentelni, csak aztan kitoroltem...
ssd nekem is sokat dobott a teljesitmenyen, 4 gb ddr2 q6600 mellett, d7k rawok is teljesen jol kezelhetok, mondjuk lightroomban idaig sem volt problemam...de a tobbiben igen.
mondjuk en az xp-t elfelejtenem, win7-nek sokkal jobb a memoria kezelese, de 4 gb ram oda mindenkepp kell szerintem ha ilyesmire hasznalod. vegyel egy ssd-t az ugy is kell az esetleges i3/i5-hoz, ha meg eleg a teljesitmeny maradhatsz ennel is, +2 gb rammal.
nagy dilemma, foleg mert draga a ddr2, en is felraktam hirdetni a fel configomat nemreg a ddr2 arak miatt, de kutyanak sem kell a q6600 ami huzva 160+w-ot eszik, jo sok fesszel
na meg azert az e4300 sem orajelben sem cache-ben nem jar annyira a topon...de sztem lr-ban jo esellyel hasznalhato lenne...ki kell probalni.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
törölt tag
Jól rémlik, meg nem is. Bár nem tudok olyanról, hogy optikain kisebb mintavételezésű jelet fogadna mint coax-on, éppen csinálhattak ilyet, hogy majd a csúcsmodell tudja optikain is ugyanazt, mint coax-on, passzolok.
A technika egy dolog, az meg, hogy a marketing mit tesz bele (vagy vesz el a jóból), másik dolog.
Amúgy szerintem vmi beállítás lesz csak.. vinnie kéne. Manual mit mond az optikai bemenetekre ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Horgász topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest