Hirdetés

2024. július 1., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22101) fordfairlane válasza Dubmaster (#22100) üzenetére


fordfairlane
veterán

Igen, én is azt érzem, hogy valójában nem örülnének egy előrehozott választásnak.

Azért ha megfigyeled, változott a retorikájuk. Eddig arról beszéltek, hogy ennek a kormánynak mennie kell, és 2006 októberétől kb. fél-egy évig emlegették a szakértői kormányt, mint alternatívát. Most viszont egyértelműen előrehozott választást javasolnak.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#22102) glutamin válasza fordfairlane (#22097) üzenetére


glutamin
őstag

Az már mostanra is ellehetetlenült.

Kedvenc kifejezésem a szakértői kormány. Miért van nem szakértői is? Nem azért fizetjük ezeket a "szakembereket", hogy "szakértsenek"?

Azért Viktorék is tudnak ökörségeket mondani ha összeszedik magukat.

Vagy inkább arra gondoltak, hogy egy úgymond szakértői kormány hozza mega népszerűtlen döntéseket, miután majd mehtenek a dolgok a régi kerékvágásban...

[ Szerkesztve ]

„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“

(#22103) fokukac válasza Dubmaster (#22098) üzenetére


fokukac
nagyúr

egy kétharmados fidesz még Divot pártalapító elvtársat is rémülettel töltötte el, nemhogy egy jóérzésű liberálbolsevikot :DDD

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#22104) fLeSs válasza glutamin (#22102) üzenetére


fLeSs
nagyúr

szakértői kormány alatt szvsz arra gondolnak, hogy a politikusok helyett azok találják ki a reformokat, akik érintettek az adott ágazatban és értenek hozzá.
ezt én speciel okos ötletnek tartom, mert a politikusi pályát én nem is tudom értelmezni, mint szakmát, azon kívül, hogy pofáznak nem sok mindent csinálnak. :D

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#22105) fordfairlane válasza glutamin (#22102) üzenetére


fordfairlane
veterán

Az már mostanra is ellehetetlenült.

Ha mondjuk év végén nem tudják megszavaztatni a következő év költségvetését, az már nagyon-nagyon kellemetlen tud lenni. :)

Azért Viktorék is tudnak ökörségeket mondani ha összeszedik magukat.

Tudnak.

x gon' give it to ya

(#22106) Angrov válasza Dubmaster (#22100) üzenetére


Angrov
csendes tag

Valaki komolyan gondolja, hogy van válságkezelő programja a fidesznek? Szerintem ahogy közelednek a választások, egyre inkább teli a gatya, mert nem fog nekik semmit sem hagyni a mostani kormány. Eljátszák, amit a fidesz 2002-ben, aztán gúnyosan vigyorognak, ahogy a 60-70%os fidesz szavazóbázis 1 év alatt a felére csökken, mert még tovább csúszunk lefelé.

A következő 2 év csak politikai/gazdasági bénázás lesz mindkét oldalról. Ami 2010-től csak még rosszabb lesz.

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22107) fokukac válasza fordfairlane (#22105) üzenetére


fokukac
nagyúr

Azért Viktorék is tudnak ökörségeket mondani ha összeszedik magukat.

Tudnak.

JAjjmár, ne kezdjük már el egymás f.szát szopni...!

90%-ban csak ökörségeket beszélnek, évek óta.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#22108) james válasza lajafix (#22096) üzenetére


james
aktív tag

"az alkotmánymódosításon kívűl megvan minden eszköze a koalának a kormányzáshoz" Mivel az alkotmányt TWÁ szerint már rég felülírta az alkotmánybíróság "elkurvulása", ezért az alkotmányos eszközök is eléggé elfogytak. Én erre nem látok rá, de mindenképp furcsa ami történt, a hatása, vagyis a mostani válság, meg mintha igazolná az alkotmánysértés felvetést. (Lehet keményebben is fogalmazni, mert az Alkotmány kvázi egyenlő a nemzet önazonosságával és ha ennek legfőbb őrei, ennek szellemével szemben kijátszák az alkotmányt az egyik párt kénye kedvére, az nem más mint a nemzet elárulása) Szerintem ennek belátása ill. felismerése az ami legingább blokkolja a mostani munkát. Többekközt ezért gondolom, hogy jobb lenne menniük. Másképp, a Fidesz jelenleg képes bármilyen reformot vagy annak csíráját is blokkolni, pusztán egy újabb népszavazás megszellőztetésével, mellesleg esélye is van rá, hogy megnyerheti. Szóval a mozgásterük nagyon szűk, de erről nem ők tehetnek.

"Ez EÜ meg ne legyen már olcsóbb, így is elég keveset fordítunk EÜre az adónkból. Ugye a hatékonyságra gondolsz olcsóság helyett?" Muszáj olcsóbbnak lennie, de nyilván a hatékonyság sem mellékes. Pl. a már említett korházprivatizálás úgy teszi olcsóbbá a rendszert korházanként 400millió/év, hogy közben a korházba több pénz folyik be (külső forrásból), egyszerre lesz olcsóbb és minőségi ill. hatékony.

(#22109) fordfairlane válasza fokukac (#22107) üzenetére


fordfairlane
veterán

JAjjmár, ne kezdjük már el egymás f.szát szopni...!

A Ponyvaregény remek film, de nem referencia pártkérdésekben. :)

x gon' give it to ya

(#22110) fokukac válasza fordfairlane (#22109) üzenetére


fokukac
nagyúr

ez nem változtat azon, hogy csak populista vérdemagóg dumát nyomnak úgy 6 éve, és közük nincs a gazdasági realitásokhoz.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#22111) fordfairlane válasza Angrov (#22106) üzenetére


fordfairlane
veterán

Bizalomra adhat okot, hogy a Fidesz kormányzati ciklusa volt az egyetlen, amikor sem nagy visszaesés, sem pedig nagy pénzosztás nem történt. Remélhetőleg tartják magukat ehhez a formához.

x gon' give it to ya

(#22112) Dubmaster válasza glutamin (#22102) üzenetére


Dubmaster
aktív tag

Itt egy kissé rosszul értelmezed ezt a kijelentést!

A szakértői kormány arról szólt volna, hogy NE politikusok üljenek be a miniszteri székekbe és NE ők határozzák meg a főbb irányvonalakat, sőt, még csak NE is a miniszterelnők.
Ez gyakorlatilag egy válságkezelő "stáb" felállításánról szólt, bár maga az ötlet hamvában holt.

Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott

(#22113) Angrov válasza fordfairlane (#22111) üzenetére


Angrov
csendes tag

Asszem ez mostmár kevés lesz.

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22114) fokukac válasza fordfairlane (#22111) üzenetére


fokukac
nagyúr

ez kb. olyan, mintha azért szavaznál az mszp-re, mert olyan jó volt a bokros-csomag.

szerintem már teljesen irreleváns, és a múlt távoli homályába vész, és teljes ellentmondásban van az elmúlt 5-6 évben nyomott antikapitalista, tőkeellenes és profitellenes, piacellenes, az állam szerepét növelni igyekező retorikájukkatl.

szorri, de én így látom.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#22115) Dubmaster válasza Angrov (#22106) üzenetére


Dubmaster
aktív tag

Azért ne felejtsd el kérlek, hogy a "rendszerváltás" óta az egyetlen kormány ov-é volt, amelyik gazdasági fejlődést és stabilitás tudott felmutatni. 98-01-ig nőtt a GDP, csökkent az államháztartási hiány, a költségvetés hiánya, voltak pékézláb elképzelések munkahely teremtésre... hát 4-es metró nem épült, az tény. Mint ahogy azóta sem. Ha csak a mostanit nem nevezi valaki építésnek.

azaz.1000x fidesz, mint még egyszer maszop, vagy szdsz

Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott

(#22116) fordfairlane válasza fokukac (#22114) üzenetére


fordfairlane
veterán

Hát lehet, de másban már nem lehet bízni. Én már semennyire sem tudok bízni abban, hogy ez a koalíció meg tud végre kapaszkodni, és a helyes irányba tesz meg végre komoly lépéseket. Annyira nincs semmiféle tőkéje (nem pénzre gondolok persze, hanem szavahihetőségre, támogatottságra), hogy képtelenség ugyanezekkel az emberekkel fordulatot elérni, arról nem is beszélve, hogy szerintem az MSZP sem igazán az a párt, amelyikkel nagy változásokhoz hozzá lehet fogni. Ha pedig ebben nem tudok bízni, mi más marad?
A harmadik erő megjelenésében semmiképp. Még csak apró jelek sem mutatkoznak, hogy a politikai palettán új és hiteles emberek, politikai erők jelennének meg. Csodavárásnak tűnik.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#22117) Latissimus Dorsi


Latissimus Dorsi
senior tag

Amúgy az MDF részéről valaki kijelentette mostanában feketén fehéren, hogy sem kívülről, sem esetleg belűlről nem kívánják támogatni a kormány munkáját?

MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?

(#22118) Drizzt válasza Latissimus Dorsi (#22117) üzenetére


Drizzt
nagyúr

Igen. Nem ugrik be a neve, de bajszos, úgyhogy nem Dávid Ibolya.

I am having fun staying poor.

(#22119) viharhozo válasza fokukac (#22114) üzenetére


viharhozo
addikt

Teljesen lenyegtelen, ki, mikor, mit mondott/csinalt/nem csinalt. Az aktualis adminisztracionak a sajat holdudvaran kivul semmifele hitelessege nincs. Zero. Teljesen lenyegtelen, milyen intezkedest hoznak, a lakossag elutasitja majd.

Ezt lassan be kene latni, oszt' elhuzni a verbe. A kovetkezo ket ev maximum iszapbirkozassal meg a megmaradt penzek azonnali lenyulasaval telhet el.

[ Szerkesztve ]

Durvasága miatt töröltem - moderátor.

(#22120) fokukac válasza viharhozo (#22119) üzenetére


fokukac
nagyúr

kezdek egyetérteni ezzel.

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#22121) R válasza viharhozo (#22119) üzenetére


R
aktív tag

:R

(#22122) james válasza Egon (#22077) üzenetére


james
aktív tag

"Azért a pánik, mert bizonytalan a helyzet." Jogos felvetés, de szerintem csak részben. Maga a válság ugyan bizonytalan, de a végkifejlet elég könnyen kalkulálható. Viktor vagy Feri. Mindkét félnek ismertek a nézetei, a képességei és a politikai támogatottsága. Illetve csak egy dolog kérdéses, hogy a Fidesz miként képzeli el a reformokat, ez viszont a Fidesz kommunikációs hibája, vagy mondhatni a Fideszből fakadó kockázati tényező.

(#22123) lajafix válasza fokukac (#22110) üzenetére


lajafix
addikt

"és közük nincs a gazdasági realitásokhoz."
:DD nem is ez a dolguk, hanem a hatalom megszerzése :) azért néha csak eltalálják a gazd racit: lásd adó és járulékcsökkentés...

Rock'n Roll

(#22124) lajafix válasza fokukac (#22114) üzenetére


lajafix
addikt

DUMA és TETT...

Rock'n Roll

(#22125) lajafix válasza Dubmaster (#22115) üzenetére


lajafix
addikt

"hát 4-es metró nem épült, az tény."
Ezt nagyon jól eltalálta a fidesz anno, a tervek kidolgozottságáról, megtérüléséről mostanában kaptunk elég infot...

Rock'n Roll

(#22126) fokukac válasza lajafix (#22123) üzenetére


fokukac
nagyúr

csak azt elfelejtik hozzátenni, hogy kiadáscsökkentés is kell hozzá, nem is kevés. egyébként stimmel

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#22127) glutamin válasza Dubmaster (#22112) üzenetére


glutamin
őstag

Na most amolyan költői kérdést teszek fel:
Alapesteben nem ezt a szakemberekből álló munkát kellene ellátnia a kormánynak?

Elvégre ez a csapat emberke azért kapja a fizetését, hogy ezeket a folyamatokat jól irányítsák. Azzal hogy ezt a fogalmat behoztuk a köztudtaba, mintegy kijelentettük, hogy a plituikusok nem szakértők a témában.

Akkor kérdem én naivan, mi szükség rájuk?

„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“

(#22128) Angrov válasza Dubmaster (#22115) üzenetére


Angrov
csendes tag

Ohh, nem felejtettem el. :) A fidesz "áldásos" kormányzati tevékenységéről már kifejtettem itt véleményemet 6-8000 hsz-szel ezelőtt. Nem kezdem újra. Ritkán jövök, mert csak ritkán jön rám a politizálhatnék. :)
...szerencsére...

Emlékeztetőül: óvodai jelem a panel. Ilyenekben is beszélek. Ja, és ócska cikkeket idézgetek. It is van egy jó kis megmondó blog, amire mai politikai fellángolásom alkalmával találtam. A nagy jobboldali szakértői kormányról szól, meg a kommunistázós jobboldaliakat is lehúzza:

[link]

Érdekes, a szakértői kormány ideáját most hanyagolja a Dakota Nagyfőnök, új vesszőparipája a közvetlen demokrácia . Ha figyelt volna jogtörténet órán, akkor tudhatná, hogy nem működik és nem mondana ilyen baromságokat (úgy látszik a mellette levő többi "jogászprofesszor"-nak is jól betömték a száját). Menjünk hetente 2-szer népszavazni? Haha :DD vagy inkább brühühü :O

Érdekes, hogy egyik fél sem emlegeti a nyugaton bevált demokrácia-modell harmadik hatalmi tényezőjét (a kormányzati és az üzleti szféra mellett). Jelentkezzen, aki tudja mire gondolok! Senki? Ez a civil szféra, amelynek kormányzatellenőrző szerepe elengedhetetlen a hatékony kormányzáshoz és a korrupció visszaszorításához. Ehhez viszont erős civil szervezetek kellenek, a finanszírozásuk viszont siralmas, sőt ebből is rengeteget lenyúlnak a politikai nímandok, mint pl. Zuschlag.

Sajnos az impotencia úgy tűnik most mind2-3-4 oldalon terjed. Valszeg valami impo-vírus is kifejlődött, mert egymás b*szogatása miatt képtelenek kigyógyulni belőle.

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22129) lajafix válasza fokukac (#22126) üzenetére


lajafix
addikt

magától értetődik, hogy ha valaki adó és járulékcsökkentésről dumál, akkor az implikálja a kiadáscsökkentést, szemben a mai rezsimmel, amelyik főleg inaktívak etetésére fordította az aktívakról lenyúzott további sápokat. A fidesz adócsökkentési dumáját a koalának jobban ki kellett volna használnia kommunikációs téren...

Persze továbbra is gondolhatod, hogy a fidesz majd folytatná azt, amit a koala elkúrt ugyanúgy. Mivel más alternatívák nincsennek, valamint a kormányzati múltja is mást mutat, ezért jobb alternatíva, mint a jelenlegi koala. Az esély jobban megvan a fidesznél, mint a balliba balfaszok gyülekezerténél. Ja hogy populisták, és kicsi az esély?
Hölgyek-urak, ezeket termeltük ki magunkból...

Rock'n Roll

(#22130) fordfairlane válasza Angrov (#22128) üzenetére


fordfairlane
veterán

Nem az ellenzék retorikája okozza a problémákat, de persze el lehet ezen hosszasan filozofálni, ha van rá igény. :)

x gon' give it to ya

(#22131) Angrov válasza lajafix (#22129) üzenetére


Angrov
csendes tag

"Hölgyek-urak, ezeket termeltük ki magunkból..."

Tiltakozom!!! Én nem! :P

[ Szerkesztve ]

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22132) #64791808


#64791808
törölt tag

Eddig idegesített a Dakota "Még sosem hazudtam" Viktor előrehozott választásos dumája, de őszintén szólva azt szeretném, ha most azonnal szavaznánk, és már meg is alakulna a fidesz-kormány. Komolyan mondom, nem vicc.

Ugyanis nosza! Hát lássuk, hogyan kellene ezt jól csinálni, hát nézzük meg, a jelen gazdasági gondokat hogy oldja meg a fidesz, nézzük meg, hogy hogyan lesz adócsökkentés ilyen adózási/adóaktivitási ráta mellett, mi lesz a magyar gárdával, stb.

Összességében azt akarom, hogy akik hőbörögnek, azok egyik pillanatról a másikra érjék el, amit akarnak, teljen el egy év, aztán megbeszéljük, hogy mi lett jobb. Jöjjön, aminek jönnie kell, bánom is én, de mostmár ne halljak a politikai hatalmi acsarkodásról, mert elég volt.

(#22133) pH érték


pH érték
aktív tag

Sajnos Gurcsányék, nem kicsit rombolták le az országot, hanem nagyon. Már csak abban reménykedhetünk, hogy a gyerekeinek jó lesz.

(#22134) Angrov válasza fordfairlane (#22130) üzenetére


Angrov
csendes tag

Tényleg. Az ellenzék retorikája csak azt jelzi, hogy jelenleg nincs választási lehetőség, mert sokat kell még várni egy normális jobboldalra.

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22135) fordfairlane válasza Angrov (#22134) üzenetére


fordfairlane
veterán

Számodra nincs választási lehetőség, de nekem nincs különösebb problémám a Fidesszel, ezért én nem is várok másfajta jobboldal eljövetelére.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#22136) Angrov válasza pH érték (#22133) üzenetére


Angrov
csendes tag

Miért? Most nem jó a gyerekeinek? :DD

(jó tudom, elírtad :) )

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22137) Angrov válasza fordfairlane (#22135) üzenetére


Angrov
csendes tag

Akkor örülni fogsz a választásokkor. Én viszont nem felejtettem el, amit 98-02-ben a politikában/parlamentben műveltek és a gazdaságban nem műveltek.

Értem én, hogy gőzgép. De mi hajcsa?

(#22138) fordfairlane válasza Angrov (#22137) üzenetére


fordfairlane
veterán

Mit műveltek a politikában?
Mit műveltek a gazdaságban?

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#22139) fLeSs válasza #64791808 (#22132) üzenetére


fLeSs
nagyúr

Úgyis azt fogják mondani, hogy a Gyurcsány annyira elqrta, hogy azt nem lehet 4 év alatt rendbehozni. :D

"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

(#22140) lúzer válasza fLeSs (#22139) üzenetére


lúzer
veterán

és igaz is :DDD :(((

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#22141) lúzer válasza Angrov (#22137) üzenetére


lúzer
veterán

nem kell népszabit olvasni
mégis mit műveltek? :U

MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.

(#22142) Dubmaster válasza Angrov (#22137) üzenetére


Dubmaster
aktív tag

Amit persze a TV2-őn megy az m1, m2-n hallottál!

Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott

(#22143) Dubmaster válasza Angrov (#22137) üzenetére


Dubmaster
aktív tag

Néha az agyam elszáll, amikor ilyenekt ír valaki! Hány éves vagy, hogy annyira jól emlékezel?

Még 1x leírom! A rendszerváltás egyetlen kormánya volt, amelyik valós teljesítményt tud felmutatni!
A többi összesen nem tett annyit!

Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott

(#22144) BosXx válasza fLeSs (#22104) üzenetére


BosXx
aktív tag

boldogabb országokban egy politkusi felsővezetőo poszt ált egy szép üzleti karrier csúcsát jelenti, ahol a jelölt versenykörülmények között már megmérettetett szakmai, vezetői, humán szempontokból is, nálunk még a kihalásos/kineveléses szovjet típusú történet megy.

jelen állapotban, ha előrehozott választásokon kétharmadot, vagy akár csak feles előnyt tudna szerezni, szvsz valós alternatíva, hogy a fidesz nem pártembereket kér fel kormányozni, tekintettel az ország helyzetére. Nekik ez azért lenne előny, mert a proli/nyugger/kisebbség pozícióromlásaiból eredő népszerütlenséget a párt helyett a kormányra terhelhetnék, egyúttal az ezzel járó porblémákat is kezelve: tényleg szakértő felsővezető ugyanis csak akkor fogadná el a felkérést, ha szabad kezet kap a programjához, és nem kell a frakcióval hadakoznia. előre tisztázva a helyzetet könnyen elkerülhető a felpuhulás, a salátatörvények stb. másrészről ez óriási gesztus, aminek a kétharmados előny esetén van igazi értéke.

Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?

(#22145) Dubmaster válasza fLeSs (#22139) üzenetére


Dubmaster
aktív tag

Ami valljuk be, közel áll a valósághoz!

Működésképteen gazdaság, haldokló magyar kis- és középvállalkozók, iszomyat hiány minden területen... Szarból nehéz várat építeni!

Nem hallgatok rádiót, ugyanazt a 300 számot, én láttam sírni a srácot, mikor a zenekar Hendrix-et játszott

(#22146) fordfairlane válasza Dubmaster (#22143) üzenetére


fordfairlane
veterán

Néha az agyam elszáll, amikor ilyenekt ír valaki! Hány éves vagy, hogy annyira jól emlékezel?

Felesleges mérgelődni ezen, hadd fejtse ki a véleményét.

x gon' give it to ya

(#22147) Savanya válasza pH érték (#22133) üzenetére


Savanya
addikt

Tévedsz ,de nagyon .. Az igazi rombolók 90-ben kerültek hatalomra és 2 év alatt teljesen tönkretették az országot . Fidesz csak a mezőgazdaságot küldte majdnem teljesen padlóra , bár az utlsót már az MSZP kormány rugta mikor belépett az unióba / vagy inkább mondhatnánk a ló******/ . Mindegyik kormány tehet hogy idáig romlott az ország , ma már egy fogyasztói országot kilábaltatni nem lehet a kátyúból főleg ilyen magas korupciós ráta mellett / 10forint állami beruházásból - kiadásból legalább 6ft korrupciós pénz / .

Mobilszámom: 70-516-8068

(#22148) fordfairlane válasza Savanya (#22147) üzenetére


fordfairlane
veterán

Az igazi rombolók 90-ben kerültek hatalomra és 2 év alatt teljesen tönkretették az országot .

Hát igen, pedig az MSZMP 1985-ben tartott kongresszusán elhatározták, hogy 90-re 12-15%-os lesz a GDP növekedése, csak jött ez a csaló MDF, és összeomlasztotta a KGST piacot! Minden olyan jól ment, amíg egy párt volt. Kádár most is köztünk lehetne!

Srácok, én most kicsi pihenek, rendkívül fárasztó ez a sok gazdasági éleslátás.

[ Szerkesztve ]

x gon' give it to ya

(#22149) Fori23 válasza #64791808 (#22132) üzenetére


Fori23
őstag

Nem lesz itt semmilyen kánaán hosszú évtizedekig. Fidesztől sem állítja senki, ez csak a szokásos libsi gúnyolódás. Az adókat csak ott és annyira kell/ lehet csökkenteni, hogy a magyar vállalkozások életben maradhassanak, foglalkoztatni tudjanak. A pénzt kilapátoló multiknak pedig megálljt kell mondani. Adózzanak szépen ők is.
Remélem a Jobbik bejut, a Magyar Gárda megerősödik ;]

"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

(#22150) Savanya válasza fordfairlane (#22148) üzenetére


Savanya
addikt

Lehet azt tervezték de volt egy állitólagos rendszerváltás . MDF csak privatizált és földet osztott meg osztogatta a kártéritést ...Privatizáció egy röhej volt mert potom áron jutottak egyesek volt állami vállalatokhoz , a befolyó pénz nagyrésze érdekes módon nem az államhoz került ...Földosztás , TSZ szétverése és a mezőgazdasági termékeket feldolgozó vállaltok kiárusitása meg egy minta mezőgazdasági országban a legrosszabb volt amit csak tehettek .

Mobilszámom: 70-516-8068

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.