Hirdetés
Aktív témák
-
danteshell
senior tag
Megérdemelték amit kaptak, ennyi...
Orbán /**********/, a rohadt narancs meg a skinhead-ek...
Ez a szerencsétlen révész legalább odaállt, megnézném azért hogy a fidesz vezetése milyen gyorsan iszkolt el a méregdrága páncélozott kocsijaikban amikor jött a balhé...
Mégvalami:
Én májusban nem azért szavaztam az mszp-re mert annyira egyetértek velük, hanem hogy ez a demagóg fidesz csürhe ne kerüljön hatalomra.
De látszik mennyi buta ember van ebben a szerencsétlen országban, a sok barom elhitte hogy az önk. választás népszavazás...
Arra nem gondoltak a vidékiek hogy aki eddig volt a polgármesterük talán keményen megküzdött azért hogy a nyamvadt kis vidéki városuk minél több támogatást kapjon és minél sikeresebb legyen.
Az ő munkájukat kéne megköszönni inkább mint erőszakosan tüntetni meg fenyegetőzni...
Ez magyarország - 1998 óta szégyellem magam hogy ide születtem...
és mégvalami:
Köszönöm Istenem hogy nem vagyok fradista
/Moderálva. - Race/7447 óta folyamatosan...
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest