Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz TrollBalint #1103 üzenetére
Mindegy.Gaz a vinyoval nem volt, csak eddig dinamikus drivekent ment...
Mindegy , mostmar legyilkoltam az mp3akat rola Majd meglesz..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
fiuk lanyok.
Kb fel oraig nem lesz elerheto a weboldalam, bocsi de a nagygephez kell a net, at kell dugnom.
(Este be lesz a notin izzitva a pcimaci lankartya linux alatt, szal maskor ilyen mar nem lesz...)
Szal kb fel ora."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Szerintem maradjon csak nalam
Mindjárt fog menni, igazán kibírhatnátok azt a kis időt, amíg a catalyst lejön a gépemre....
Már csak 10 perc max."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Na látod. Még a végén elhiszem , hogy jót akarsz nekem.
Nem kell nekem tehermentesítés, örülök hogy végre valahol hasznomat veszik.
Úgysincs munkám.
Csak a tegnapi és a mai napom volt ilyen szaladgálós, stb..."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Na mar muxik is.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
divot
veterán
Ne már, azért mert egy pár (jó pár ) dologban nem értünk egyet, még nem jelenti, hogy akár a legkisebb rosszat gondolnám rólad. Sőt.
Egyébként pedig azokat a barátaimat szeretem a legjobban, akikkel hatalmasakat tudok vitatkozni.
Na majd ha egyszer kirúgnak yól, és már nem kell az állásomat féltenem, elmegyek egy talira, aztán yól bejégezerünk. -
tildy
nagyúr
válasz Integra #1121 üzenetére
Lol
Majd divot jeger, en meg belyeg
Meglatjuk mi sul ki belole.Csak nehogy szornynek lassam amjd a nagy ogret
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Csipi
aktív tag
Nem csak nálad, nálam sem látszanak a képek. Már a tegnap is próbáltam, de ugyanilyen sikerrel.
Tildy, próbálj már valamit csinálni, ok? Kösz!
Bárki beküldhet képet, vagy csak a régebbi tagok?Nemes dolog azokon segíteni akik annyit tudnak most, mint amennyit te is tudtál valamikor az elején...
-
aronocs
tag
Kerek mindenkit, hogy szoritson a szerdai vizsgamra, mert vizvalaszto lesz. Ha nem sikerul, ugrik a felevem, azt meg nem szeretnem
Nezzetek ram es sajnaljatok a kis szerencsetlen aronocs-t.
Egyutterzest elore is meltanyolom
Udv
aronocsAut inveniam viam aut faciam.
-
ReJim
őstag
nos ha mindegyikőtök úgy szereti a sört.. akkor itt egy kép:
ma csináltam....
Bővebben: link
csak megláttam a heinekent, és egyből az ''ájemre'' gondltam.....
hihi</end.?>
-
I_Am
veterán
Na Juszuf barátom itt ül mellettem és a lelkemet kinyúzza ezért itt az Ő képe is.
Bővebben: link
Ő nem iszik, de nem hagyhattam ki a piát a képből. Ez egy nfsu klántalin készült kép volt, majd teszek fel magamról is...Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
ReJim
őstag
-
_az
senior tag
UP!
az
-
_az
senior tag
minden csoda 3 napig tart... bár azér van kép bőven
az
-
ReJim
őstag
-
fLeSs
nagyúr
Küldtem két képet.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest