Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
bwahahaha micsoda fejek lol
-
agrarfiatal
senior tag
gozso még nem küldött képet?
tévedni emberi dolog, na de ennnyit......
-
lamadou
senior tag
úgy tűnik valamit elrontottam. még1szer megpróba.
-
törölt tag
Én még azt várom hogy mikor fog itt egy régi ismerős feltűnni, mármint olyan akit tök régóta ismerek de nem innen, és napi kapcsolatban nem vagyunk, és fingunk nem volt arról hogy itt fogunk talizni.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
nem kéne valahogy kategorizálni a képeket? nem rang szerint de legalább egy ember összes képe egybe vagy valami.
-
tildy
nagyúr
Hát kösz. Remélem hogy nemBár örülök hogy eddig is bírta a strapát.
más:mondtam hogy gyorsabb fog lenni, tudom mi fogja, fokukac mar itt leírta, az a probléma hogy a tekljes képet letölti.
Ad2:
Ez a hdsnet 512-es vonalán lévő saját gépem, ami ott megy az albiban Amilo pro v1000-res notebook , 256 mega rammal, 2400-as celeronnal, ráadásul nem kell sehol server hostingot csinálni és az eddigi, a maihoz képest gyér forgalmat simán elvitte.
Jó ez, csak megcsinálom majd fajintosul a képeket...
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Vangelis
félisten
Bővebben: link
ez vagyok...ÉN@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
[w]
őstag
válasz strike-force #376 üzenetére
strike, nemtom honnan vagy ismerős. közgés voltál vagy 4-essulis?
cmdr PETER W. VOLKOV
-
QuarK
senior tag
Komolyan, ennyi változatos arcot... És én még mikor koliba költöztem, azt hittem az mindennek a csúcsa meg a kupakja; de ez még jobb
-
guga
Közösségépítő
Nekem felesleges kirakni fotót, mindenki ismer személyesen sajnos még Divot is
Start Menü\Minden Program\Kellékek\Szórakozás\Hangerőszabályzó
-
felteszek ide is egy kepet. 80as iq folott kisakkozhattok az urlbol egy masikat is
Bővebben: linkeladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
attilam
őstag
Tildy:
Gratulálok az oldaladhoz. Jó dolog, hogy felvállaltad ezt az egészet. Mellesleg a statisztika is elég jó kezd lenni:
[Szerkesztve] -
-
Flashy
veterán
megpróbáltam használni a keresőt a fényképek között, de annyi sql errort kaptam, amennyit még a saját programjaim se szoktak dobálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- PlayStation 5
- Elite: Dangerous
- BMW topik
- Edzett üvegfólia vagy regenerálódó pl Hydrogél fólia?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest