Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
válasz Rimuru #11914 üzenetére
Sziasztok!
Most találtam rá erre topikra de reggel óta csak ezt nézem. Nem is értem hogy nem olvastam eddig. Nagyjából olyan szinten van mint a Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk... Azt tobbmint fél éve olvasom és nagyon keményen nyomják. WC témában is nagyon erősek
Ahogy láttom elő került Mr Y is. Ő miatta kellet bezarnom a blog bejegyzés hsz részét. De neki ez sem volt elég folytatta a baszakodast PÜ-ben is. Szerencsére egy ideje nem láttom. De a saját blogjaban is szokta a haragot kellteni.
Nem is zavarok tovább folytatom az olvasást.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Tibko8
senior tag
válasz föccer #12663 üzenetére
Csak hogy nem először láttom hogy megint a fórumot minősítik hogy nem elég szakmai, mindezt egy Őstagot szólnak le ez miatt. Persze nyugodtan törölhető ha nem illik ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest