Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
1. Ez nagyon jó hír.
4. Tudom ez számomra is világos volt. Pontos típust kerestem, így nem volt mellébeszélés.
5. Sunix típusú 2x com-mal. A Toshiba nem ette meg, viszont egy újabb laptopba tökéletesen működött. Aztán kiprobáltuk egy hálókártyaval is az se tetszet neki.
Utána a Toshiba M.o. felvilágosított, hogy 32bites kártyával ne is próbálkozzak, nem fog működni.
Röviden a lényeg. A szoftver ami a hardverem vezérli csak is kizárolag Dos alatt hajlandó működni. USB-RS-232 driver még nincs Dos alá.
Semmivel nem lehet átverni. Probáltam Dosemu-t, VirualPc-t. Valahogy rájön, hogy nem valódi Dos. Ne kérdezd hogy, nem tudom.
Még a Dosemu-val jutottam a legmesszebbre. Sajnos azt is kiakasztja. Felvettem a kapcsolatot azzal a sráccal, aki a Dosemu alá írja a com port emulálását. Ő se tudott semmit mondani.
Már azon is gondolkodtam, hogy olyan laptopot veszek amin 2 com port van. Ez lett aztán a halott ügy. Úgy néz ki, ilyet soha nem is terveztek volna halandó embereknek.
A másik verzió az lett volna, hogy kiveszek egy 'újabb' laptoból PCMCIA foglalatot és beépítem a notimba. Evvel csak az a baj, hogy nem létezik 32 bites kártyához Dos driver. Számomra így is használhatatlan lenne. -
Moric
aktív tag
1. Tudsz valakit aki akár ipar felhasználás területéről tudna segíteni? Nem értem miért lenne ez ipari felhasználás? Régen még ennyi port se volt a notikon, mint manapság.
2. Kis és nagykereskedőket már végigpróbáltam. Semmi. Ezért fordultam a felhasználókhoz. Lehet otthon valakinek porosodik egy -számomra- ilyen kincs a polcán.
3. Sajnálatos.
4. Még lehet kapni PCMCIA-t csak sajnos nem M.o.-on. Írtam a gyártóknak, de mivel nincs magyarországi viszonteladójuk, 1db-ról nem tárgyalnak.
5. Gondoltam.Egyébként ez sem feltétlen igaz. Kaptam egy olyan infot, hogy ilyen kártyát nagy tételben adtak el telefonos cégeknek. Sajnos nekem nincs kapcsolatom feléjük.
6. Biztos, ki lett próbálva. A típusa 430tdcx. A betűkben nem vagyok 100%-osan biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- Intel Core i3 9100f / Radeon RX 570 4GB / 8GB DDR4 RAM / 120GB M.2 SSD + 500GB HDD konfig eladó
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest