Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz gaborbol #49750 üzenetére
Tudom, de itt a multkor kb 3 perc alatt kideritettem (januari paycheckbol adomanyozok), hogy hany szazalek megy el mukodesre es mennyi amibol segitenek, kotelesek nyilvanossa tenni az adobevallasukat ahol le van irva, hogy 10 milka adomanybol 2 ment el mukodesre a tobbi pedig a raszuroloknak.
Azt jobban szeretem, mikor mondjuk a templom/helyi belyeggyujto klubb tart gyujtest leadod es mar adjak is oda a masik sorban allonak akinek szuksege van ra.
[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Integra
titán
válasz gaborbol #49750 üzenetére
a másik fele az egyházak. ugyanez.
sajnos egy távolabbi családtagom egy hit közösségbe került nem is olyan régen, fogalmunk sincsen, hogyan, nyílván gyengébb volt az ilyen behatások ellen, nem találta a helyét és bekerült, beszervezték.. aztán derült égből villámcsapás, megházasodott. igen, egy másik hitgyülishez... szülei sem örülnek, de mit tehetnek? ha ellenállnak, még jobban a gyülekezet karjaiba menekül a világ elől a gyerekük, és esélye sem lesz esetleg kimászni onnan...
és akkor itt jön képbe a pénz. oh, bocsánat, itt tizednek hívják, aki valami magyar csávó persze. szerinted hogyan él? és mennyiből? mit adakozik és mit tesz zsebre a tagok által befizetett tizedből? és hogy cserébe segítenek ha baj van, munkával etc.. és azt hogyan teszik? egyszerű a már dolgozók kitúrják a nem hitgyüliseket az állásaikból, hát így segítenek...
ez is maffia, nekem édes mindegy, hogy hogyan hívják, hit gyülekezete, vagy szcientológia egyház vagy bármi más alapítvány. ugyanaz, csak a saját zsebüket tömik. és undorítónak, de egyben bűncselekménynek is tartom, hogy hogyan használják ki a gyengébb, sebezhetőbb embereket, használják fel a saját anyagi hasznukra és hogyan manipulálják őket.
és nem tudunk mit tenni, ott állunk és tehetetlenül nézi mindenki és csak remélni tudjuk, hogy a gyerek nem távolodik el a családtól teljesen és nem szippantja magába az a magát egyháznak csúfolt modernkori rabszolga tartó intézményrendszer....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest