- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Lássuk csak - hajnalban szólt a vekker - dühtől vérben forgó szemekkel kivonultam készülődni, közben majdnem felborultam kétszer a macskában, mert láb alatt volt, elmormoltam egy Miatyánk-ot, majd kis késéssel beértem munkahelymere, mert elbambultam az órát közben
Tökéletesebb napom aligha lehetett volna
És még nincs vége
És a Tiéd?
-
-
Bubu79
addikt
Pedig de - valami rejtélyes oknál fogva az itt említett figura poros kisvárosunkban gondolta úgy, hogy létrehozza székhelyét.
Melóhelyre menet van, hogy épp látom amint melegíti valamelyik drágaságát a garázs előtt - bár az Enzo-t baromi ritkán látni, jobbára csak akkor, amikor trélerre pakolják, mert viszi valahova kiállításra...
-
Bubu79
addikt
El tudna engem is - ódákat zengtek nekem róla - a vezethetőségéről, a stabilitásáról...
Kár, hogy mostanra kikopott a piacról - ha akad is véletlenül egy-egy, jobbára leharcolt példányok
Kerestem az Autókereskedők Lanciás részét Jútúbon, de csak a fulviát találtam meg, pedig az Integrálét is berhelték - még echte angolul sem leltem meg
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23866 üzenetére
Degonooosz...
Szia Dylen
Ettől már csak az lehet rosszabb, amikor egy skóttal próbálsz alkudozni
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23864 üzenetére
M'ér és az baaj?
Különben meg asse tudom, hogy azt eszik-e vagy isszák, aztatat a perverzijót...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23841 üzenetére
Te jó ég...
Valaki valamit nagyon elqrt
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23838 üzenetére
Nem rossz, de ez jobban tetszett
-
Bubu79
addikt
válasz
lesaux #23821 üzenetére
Számítógépen menni fog - de az asztali lejátszón nem 100% - az NTSC formátum 60Hz-en dolgozik szemben a PAL és a régi SECAM rendszerekkel, amik 50Hz-en dolgozzák fel a képeket - lehet, hogy a TV nem fogja komálni, bár ma már jobbára mindegyik elboldogul az NTSC-vel is.
Próba cseresznye
Verus: Ha recseg, akkor valami történik - lehet, hogy tényleg rá kéne segíteni az öblítésre egy kis meleggel
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23816 üzenetére
Á, dehogy is
Mégcsak nem is hasonlít
Tope:
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23811 üzenetére
Nem hiszem el, hogy nem fizetett emberek akik ilyesmi produkcióval próbálkoznak...
Ramius: Tilitakozásnak, fellebezésnek helye nincs
Szia Verus
Nem lett jobb ezek szerint...
Tope: Óccsójér megszámítom - igazán nincs mit
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #23804 üzenetére
-
Bubu79
addikt
Muszáj - ha már egyszer ma végre szabad vagyok
Bakker - megvan a mai menü is - farkánál fogva bőréből kirántott macska lesz - az előbb igazítottam meg az ágyat, erre ez a mocsok összetúrja, merthogy fázik...
Véncsont: Egy halálraítéltet ritkán engednek ki, a kerengőről NET-ezek
-
Bubu79
addikt
Gyümölcspárlatos jó reggelt - végre hűvösebb van...
NoLF: Füled érjen bokáig, még legalább 5X ennyit
-
Bubu79
addikt
Bár elmém meglehetősen rövidke, azért igyekszem majd fejben tartani a dolgot
Bon3ss: Elhiszem - ezért is írtam elsőre, hogy azért kemény lehetett a dolog, mert tudom, hogy ilyenkor az ember nem tud totál érzéketlen maradni ahelyzettel szemben, ahhoz azért talán kicsit több idő kell és talán más sem árt hozzá...
Mod: És mi a mérték? Vödör, vagy hordó?
Motkány: Azt elhiszem, de inni akkor sem ajánlatos, mert abban bizony halak b...nak
-
-
Bubu79
addikt
Paraffin - mi?
Egy alkalommal majdnem a nyakam törtem a kádban kölyökgólya koromban - a Nővérem akciózott valamit és ez a jó anyag nem távozott teljes egészében a lefolyó felé - én szerencsétlen meg beléptem a kádba...
Szerintem az alattunk lévő fürdőszobában biztosan lepergett a vakolat a mennyezetről, akkorát zúgtam
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #23685 üzenetére
Szívemből szóltál
Én lottózom - hát Te?
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #23679 üzenetére
Üdv a klubban
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #23674 üzenetére
Arany igazság
Verus: Irány a pamlag és kéretik eldőlni, ráfeküdni az anyagra, hogy mielőbb használjon
-
Bubu79
addikt
A meleg a megoldás - az összezömült anyag a hő hatására "kienged" és szépen kifolyik.
A só csak a hőt közli majdKislábosban megmelegíteds akár egy konyharuhába, vagy törölközőbe is tekerheted, ha kész - a lényeg, hogy ne égesd össze a füled vele, de azért legyen meleg
Jobbulást
-
Bubu79
addikt
Háddevau...
Gatyarohasztó a hőség mostanság, a Nap monnyon le...
De legalább van szilvásgombóc, az is valami
Szép napot Mindenkinek
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #23609 üzenetére
Akkor nincsen hiba
Fákk - már ennyi az idő
Lassacskán ideje eldőlni, mert holnap is korán kelés lesz, hogy a devla vigye el azt, amelyik háziasította a kakast...
-
Bubu79
addikt
Nem 1010-ére gondoltam és főleg nem a csodált alkatrészére - csupán finoman jeleztem, hogy nem véletlenül sikerült úgy a megfogalmazásom a focit illetően ahogy - egyszerűen "rajongok" érte...
Véncsont: Dehogynem
Ezek szerint kaptál út közben is folyadékot? A Lényeg, hogy egyben vagy
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember #23597 üzenetére
Kosárlabdában is rúgják a lasztit
Fákk - frissíteni kell sport műveltségemet
Bon3ss: Hát ha van, akit ez boldoggá tesz, hát csak futkossanak
-
Bubu79
addikt
Kezitcsókolom - ez itt a kinek nagyobb a pénisze topik?
-
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #23539 üzenetére
Helyes, címlapos írást kérünk - a defekt pech, de nem Rajtad múlott a dolog - és jó, hogy nem esett bajod közben
-
Bubu79
addikt
Böööee... Felcsendült a rádióban egy ismerős dallam - I will survive, de ezúttal nem Gloria Gaynor előadásában, hanem valami Hombre nyomatja spanyolul, torreeádorosan előadva...
Valami borzalom
Aktív témák
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!