Hirdetés
Aktív témák
-
rarri
senior tag
Sziasztok! Csak szép délutánt szeretnék kívánni mindenkinek !
/ mindjárt jön haza a 9 évesem, és tuti elfoglalja a gépet. /Bubu: besírtam a telefonon !
Philo: hercegek nincsenek? / a jelenlévő daliákon kívűl /
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Thrawn
félisten
Igen kevés főzelék van amit megeszek, úgyhogy inkább meghagyom neked
Egy kis fasírtot dobhatsz...Juteszembe!
Tegnap ballagtam hazafelé, mikor hallom, hogy valaki sír.
Hátranézek, hát a fa-sírt...Én kérek elnézést
Szia rarri!
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Szia kedves rarri
Na, szépen le lettek minősítve a jelenlévő daliák - széles a választék és mégis bővítésre vágynál Te is
A telefonon én is kiakadtam cseppet Azóta sem tudtam megfejteni vajon mimnek kellene üzemképesnek lenni
Qka: Én meg jóformán egyiket sem szeretem, de ez volt az ellátmányban - sajnos nem fasírttal, hanem főzőkolbásszal - nyisd az ablakot, megy már
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
rarri
senior tag
Szia Robotka! Hogy vagy? Te megtaláltad már a hercegnődet?
Philo: Neee!!!!! Nem ilyen hercegre vágyom! Tüzesebbre, szenvedélyesebbre...
Bubu: tényleg megtörtént a telefonbeszélgetés, vagy csak kitaláltad ?
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Bubu79
addikt
Locsoljuk meg faszén ( nem kiforgatni, mert ütök, mint az ipari áram ) gyújtóval és már lángolhattok is
Tényleg megtörtént, pár perce volt
Philo: Khmm - azt hiszem a második herceg nem kifejezetten van oda a szebbik nemért Legalábbis a színpadi mozgása erősen feminin jellegű...
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Thrawn
félisten
Non-stop nyitva van, télen nyáron, de még nem ért ide
Sebaj, most úgyis tele vagyok.rarri: Melyiket? Egy még hiányzik
Bubu: Gyanús vagy te nekem, nem találkoztál mostanában Nero-val? Mintha átragadt volna rád a gyújtogatós fíling
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Bubu79
addikt
Nem is láttam napok óta a Császárt - rég járt erre
Philoxenia: Vajon hány tevét érhet meg Neki Rarri? És a jelenlegi párjának? Gyanítom a világ összes tevéjéért sem adná
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Más.
Dalia hogy van nőnemben? Dália? -
Thrawn
félisten
válasz philoxenia #8360 üzenetére
Daliána?
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #8354 üzenetére
Philo, ez egyre rosszabb. Nem ilyen típusra gondoltam. Az arabra is értem! / ha nem mutatsz jobbat, akkor maradok Racenél. /
Robotka: akkor pattanj fel a fehér lovadra, aztán hajrá !
[ Szerkesztve ]
-
-
Bubu79
addikt
Az eddig is világos volt, hogy a zenei ízlésünk nem áll távol egymástól
BE: Igen, én is így voltam vele
Thrawn: Rongálj csak bátran - "karom erős, szívem bátor"
Philo: Szépen kitölti a rendelkezésére álló teret
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #8368 üzenetére
Ne!!! Ezek után a pasik után még a szomszéd is kezd egyre szebbnek tűnni...
Raf: Nem csodálom, ha rádmozdulnak. Biztos nehéz lehet ellenállni. Bár amikor én szerelmes voltam, nem is vettem észre más pasikat. Bezzeg utána....
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz bolondember #8370 üzenetére
Nem mindenki ilyen szilárd /16+/
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #8372 üzenetére
Ilyen gondot én is szívesen vennék a nyakamba
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szemből még nem láttad....
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #8374 üzenetére
Igaz, elhamarkodtam a dolgot
Véncsont: Ez jó Vajon miért nem hallottam még
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
-
Thrawn
félisten
Éljen a netszakadás...
rongálósjútúbvideó
Húnetuddmeg, mennyi jó videót találtam#8374: B+!
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #8376 üzenetére
Ez nagyon jó volt. Főleg a pasi hangja, az nagyon ott volt.
-
Bubu79
addikt
Hát - ennek is megvan a maga ritmusa, de én jobban szeretem az instrumentálisabb zenét
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #8380 üzenetére
Igen - ez is belefér bőven
Hallgattál már Vivaldit így?
De ez is instrumentális: [link]
Re: A második majdnem tönkretette a vinyómat, amikor megvettem a directx9-es radeonomat, a demoja megfogott
A harmadik nekem túl keleties
[ Szerkesztve ]
-
rarri
senior tag
Robotka, ez olyan zene volt, mint az avatarod. Érdekes hangzás, nekem kicsit steril ha érted mire gondolok./ én a sárbafetrengős, állat zenét szeretem / De az énekes hangja itt is baromira tetszett !
[ Szerkesztve ]
-
Csyppa
senior tag
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
rarri
senior tag
válasz philoxenia #8380 üzenetére
Az első zene gyönyörű volt, letisztult, ezt szeretem. Ugyanazt a hatást kelti bennem mint az állat zene. A második látványra érdekes volt, de abszolút nem az én világom,.. A harmadik zene kimondottan idegesítő volt számomra.
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #8383 üzenetére
[link] Ha már klasszikus zene és Rock... És az eredetije: [link]
De azért látom Te is hasonló jellegű zenéket kedvelsz, mint Rarri, Véncsont, vagy én
#8387: A hamár helyénvaló lehet, ha azt vesszük, hogy a lemez megjelenésekor még én sem voltam tervben sem
Csyppa: Ez egy kicsit másabb - ha jól rémlik Tim82 is szereti a Massive Attack-ot
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
A Purple-t hallgasd meg, ezen a lemezen sok olyan szám van, ami Vivalditól a metálig terjed.
Bubumaci: a "ha már", itt nem igazán helyénvaló szerintem, az Apokaliptikusok a Purple lemezének megjelenése idején, még meg sem születtek.
Sőt, a Purple az nem a régi számokat játszotta le rockos hangzásban, hanem ezek eredeti szerzemények.Ez is. Annak ellenére, kikkel játszanak együtt.[ Szerkesztve ]
-
bnss
veterán
Sziasztok!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
Bubu79
addikt
-
rarri
senior tag
Bubu: tényleg egy az ízlésünk.
Philo: elővetted a Nagyágyút. Gyerekkorom bálványai...
Csyppa: ehhez a zenéhez szoktak tablettát is bevenni, nem ? A múgy nekem túl elvont, de érdekes volt végignézni, végighallgatni
Bon: szia!
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Thrawn
félisten
Meg bizony. Próbáltam óvatosan választani, nehogy tényleg lerongáljalak
rarri: Érdekesebbnél érdekesebb zenéket tudok hallgatni, hangulattól függően, ha énekes hangról van szó, akkor nálam ő az etalon
Csyppa: Teardrop?
szerk: Látom Bubu már be is linkelte (talán van benne némi érzék az eletronyos zene iránt )[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #8387 üzenetére
Bevallom töredelmesen nem igazán ismerem a munkásságukat - nem igazán volt akitől hallottam volna a zenéjüket
És nincs új a nap alatt, mint az köztudott - később is akadtak, akik úgy gondolták, hogy érdemes együtt dolgozni a filharmónikusokkal: [link]
Bár itt azért megoszlott a zeneszerzés felelőssége - egyik oldalról ott voltak a kész Metallica számok, másik oldalon pedig egy elismert zeneszerző, aki filmzenéket írt jobbára - Michael Camen
Szia Mikulás
Thrawn: A látszat csal - nagyon kevés elektronikus zene tud megfogni
[ Szerkesztve ]
-
-
philoxenia
MODERÁTOR
Szeretem a Metallicát, ne értsd félre, csak a Purple ezt a lemezt szinte kezdőként csinálta a RFO-val, nem későn, már kész repertoárra építve.
Persze Mozart a '910-as években Ragtime-ot nyomatott volna, a '30-asokban Swinget, az '50-esekben Rock and Rollt, stb. most nyilván valamilyen még nem is ismert műfajban nyomulna, ha most lenne kamasz
. A jó zene műfajfüggetlen. -
Bubu79
addikt
válasz philoxenia #8399 üzenetére
"A jó zene műfajfüggetlen." - ebben egyetértünk És azt hiszem abban is, hogy egyénenként változó az, hogy kit mi fog meg egy zenében - milyen irányzat, stílus, hangzásvilág
Szerencsére van miből válogatni, színes a paletta - mindenki megtalálhatja a maga ízlésének leginkább megfelelő zenéket
Az, hogy a Deep Purple már az elején ilyen magasságokba jutott azt bizonyítja, hogy nem kevés tehetséggel és kitartással voltak képesek megállni a helyüket a világban és tudtak valami újat alkotni, valami egyedit
Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- DG Home 1 ElphaPex Dogecoin bányászgép 620W - 2GH
- Super mario odyssey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest