Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát, negyedikes voltam, meg szerelmes, ő 4 évvel fiatalabb. Aztán állandóan rajta lógtam, mikor megtudtam hogy Nicolas Cage a kedvenc szinésze, akkor megtanultam mindent róla, filmjeit, életét, stb. akkoriban volt ez a film is. Aztán megegyeztünk abban, hogy ő nem tud elképzelni maga mellett, tehát lcsb. Beleegyeztem, de persze ugyanazt csináltam. de legalább ő nem érezte magát feszélyezve. Aztán összejött azzal akitől pár hónappal korábban még hozzám menekült ha meglátta. Aztán én Pestre jártam, néha hazajöttem kicsit szivatni magam bementem suliba, a barátnőivel dumálni. Aztán ő is Pestre járt, és együtt mentünk a buszon, és aztán ő nagyon beszabadult a pesti szabadságba, hirtelen azt hitte mindenkivel lehet barát, mindenkire jut ideje, és mikor én ezen kicsit besértődtem mert ugye mégsem mert rajtam kívül mindenkire jutott ideje, akkor ő meg egy eléggé félreértett mail miatt nagyonnagyon. Amit nem is én írtam, hanem nekem írták, de eljutott hozzá. És akkor már magyarázkodhattam...hiába. Azóta is szerintem úgy utál mint senkit, nekem meg néha eszembejut..
De a legdurvább, részben másik sztori: én elsős voltam, a lány 8.-os. Együtt táncoltunk egy együttesben. Én bele voltam zúgva, ő belém nem. Ő elkerült Pestre gimibe. Én lehúztam itthon még 3 gimi évet. Ugye 4.-ben aztán volt ez a fenti sztori. A fenti lány mit ad isten, ugyanabba a suliba ment, mint ez utóbbi 3 évvel korábban. De hogy tetézzük a bajt, még szobatársak is lettek... ilyen a világon nincs
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
Tudták egymásról persze. Gondolom kiderült hogy jééé, te is tarjáni vagy? Aztán elkezdtek beszélgetni, és rövid úton eljuthattak hozzám. Mondták is később, mikor kiderült, hogy jól ki is beszéltek a hátam mögött, meg hogy mindkettőjükbe bele voltam zúgva, meg ilyenek.
Még olyat is szerveztem, hogy a nagy ismeretségre akkor menjünk el hármasban valahova, javasoltam a színházat, de aztán abból sem lett semmi. Én ráértem pedig.Na, muszáj lefeküdnöm, pedig "lefeküdni minek hogyha nincs kivel, kérdem én.."
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Winner_hun
titán
elkelkáposztásítottalanítottátok
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
philoxenia
MODERÁTOR
Digitális rajz ?
Annak idején , így karácsonytájt divat volt távirdákban az angyalkát küldözgetni egymásnak, azt hiszem karakterrajznak hívják a stílust, amikor csak betűkből ál össze a rajz. Na ez egyesekből és nullákból csak, az lenne digitális.000
000
1
00000000
11 0000 11
11 0000 11
11 0000 11
11 11
11 11
11 11
111 111Digitálisan rajzolt Yetike.
[ Szerkesztve ]
-
tiv61us
őstag
-
nagyúr
szerinted nem tudom?
Ain't it fun when you tell her she's just a cunt
Ain't it fun when you she splits you and leaves you on the run
Well, ain't it fun when you've broken up every band that you've ever begun
Ain't it fun when you know that you're gonna die youngIt's such fun
Well, so you come up to me and spit right in my face
I didn't even feel it
It was such a disgraceI punched my fist right through the glass
I didn't even feel it
It happened so fastSuch fun
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
tiv83us
veterán
-
venember83
nagyúr
-
-
Whaskes
senior tag
de már sokkal hosszabb. már a pesti talin sem volt olyan rövid...
mod: különben is miközötök hozzá? ha akarom tarkopasz lesz
[ Szerkesztve ]
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest