Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz (Kolombusz) #4400 üzenetére
HI!
MOst mit kotekszel nem latod hogy a Vizfeju mar kifejttet a dotoratusta:- )))
udv
neduddki
p..s Bocs Robibab: DE: mivel bolygomeretu aggyal rendeklkezik, es az a bojjgo esetunben a fold, es mivel a fold 2/.3 viz boritcsak igy asztan egyetelmu a hasonlitas:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
-
parandroid
félisten
válasz neduddki #4398 üzenetére
A liberálszemitabolsit kihagytad. Igen, mi ilyen elnyomó köcsög banda vagyunk.
Bécsi szervezése folyamatban. Viszont szereztem neked valami érdekeset és roppant finomat hálából a Nedűért. Ha feljutok végre, akkor leteszteltetem a harci pingvinnel, és ha túléli, akkor viszek egy üveggel neked is.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
troland26
őstag
válasz (Kolombusz) #4400 üzenetére
köszönöm hogy satírozgatod elmém világos foltjait(van belőle elég)
-
parandroid
félisten
válasz neduddki #4401 üzenetére
A víz az élet eleme.
Egyébként ezúttal nem a LotR-re gondoltam, mert az még jóformán kortárs fiction, hanem arra a (szerintem melelsleg méltatlanul) világméretű bestsellerre, amiből az idézet eleje származik.
Vlad: Az élet kegyetlen. Esetleg keress egy modot a modkerben, és nyomd fel magadat, hogy ilyeneket írtál rólad.
troland: a nyom nem rossz, meglehetősen sok mozifilmbe belekerült, révén népszerű részlet.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #4403 üzenetére
HI!
MOst atam vona neki nyitan ...-ni???: - )))
Harcicsirke mar regen elharcotl amagat:- )))
Amugy hogy birta a kikepzes a jo zalai pajinkan???
Csak egy a aj hetvegek nekm most nem jok feb20-ig az bisztos;- ((( /ejjen az adobevallasi idoszak:- ((((/
udv
neduddki
p.s na nagyek tknyolni /meg a tecso-ba ocso dvd-t keresni:- )))/
mod: Robibbaba: az emberelet utjanak felen egy nagy sotetelo erdobe jutottam, mert az iga zutat nem lelem /ha jol emelxem.../
Tibikam: na ma csak ez kellet, ide ette a fene afoszervezot is:- )))
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
(Kolombusz)
veterán
troland26:végtére is ez a fórum ezért van.
Hm-hm, még csak 36 órás uptimenál járok, de a windows már most lassul. -
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #4407 üzenetére
mindegy, legyen neked karacsony
csak ezek utan egyikotoktol se lassak meg megcsak egy ''szar''-t sem
(Kolombusz): valamit te rontasz el, nekem tobb, mint 8 napja megy a win (lenne az tobb is, ha nem kellett volna beletenni egy optikai meghajtot)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Bahh, emgvágtak villanytanból is. Szar az élet. Van egy hetem 4 vizsgára... Ebből tuti már csak kettő lesz
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
parandroid
félisten
válasz neduddki #4409 üzenetére
Valahogy csak lesz rám egy negyed órád. Amúgy sem kizárt, hogy hét közben is felkerülök valamikor.
Olcsó DVD-t meg nem a teszkóban kell keresni, van nekünk saját keresőnk is.
Egyébként még Dante sem lesz az igazi (nem, kedves ifjú kollégák, nem az a Dante a Shop Stopból), bár korban és stílusban is közeledünk.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Igy jar az aki poroscipoju kandosken egyfojjtaban abme-t szigya osztan ide eszi a fen oszt megtugya hol lakik az Ur az V1/V2/I-ban:- )))
udv
neduddki
p.s. cska nem gondolod, hogy nem hittam fel a oktatasi dekenhejjetes urat a nevedeel meg a csunya hozzaszolasaiddal a mit a mi kedves istalonrol irtal:- )))https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
parandroid
félisten
Egyébként ha már a klasszikus kultúra, és a melegség is szóba került, akkor hallgassuk meg a Vlad aláírásában szereplő tagmondat eredeti változatát is, mert ez legalább olyan vicces mai szemmel, és rosszazakirosszragondol szemlélettel:
''Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem.''
(Zsolt 23:1-4)
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #4421 üzenetére
HI!
Sajnos az utobbi idoben tul sokszor hallotam:- (((
udv
neduddki
mod: Szarvasdemon: en meg jobb napokon 120kg fole fogok a furdoszobai merlegek szerint, ez s erdekel senkit, /cska aszt aki a kezem koze kerul:- )))/
Robibab: nem sajnso csaladi esemenk voltak:- ((( /na jovegul is nem az utobbi idoben, hanem par eben de az is sok volt:- (((/
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
ngabor2
nagyúr
néhány teljesen érdektelen adat...
a hajam 1.8cm-es, a szakállam 11, a bajszom 9.
tudom, hogy senkit nem érdekel, csak leírtam. -
parandroid
félisten
válasz neduddki #4422 üzenetére
Téged kértek fel technikai személyzetnek vidám vasárnapon?
ngabor: Tedd le azt a tolómérőt, és keress magadnak egy barátnőt. Esetleg előtte meg is borotválkozhatnál.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #4421 üzenetére
Ez jó lesz a topic mottójának.
-
Racecam
nagyúr
-
parandroid
félisten
válasz troland26 #4429 üzenetére
Tarsolylemeznek hívják, te ősmagyarok gyöngye, te. Nem megy ma neked ez a multikturálisosdi. Amúgy ezt is valamilyen filmben hallottad?
Lassan befejezhetnéd, mert kihozod belőlem a legrosszabb és legbunkóbb formámat, és a végén még tovább szemétkedek.
-
neduddki
nagyúr
válasz troland26 #4429 üzenetére
HI!
Van ojjan smajli hogy honlokamracsapok osz raborulok az asztalra...
udv
neduddki
p.s. most mar csak annyi kellene, hogy m,egtippeld ez mejjik, mongyuk folotteb konnyu:- )))
mod: KedvesBarom: ez a konnyu resze, de nem ez a teljes es valodi neve:- ))) /mongyuk ebbol mar konnyen kitalalhato a tobbi;- ))/
-
ngabor2
nagyúr
válasz parandroid #4424 üzenetére
miért kell egyből rosszat feltételezni?
és nem borotválkozok meg. most még nem. -
troland26
őstag
válasz parandroid #4431 üzenetére
Hát nem mindíg van az ember jó passzban, és a honfoglalásban láttam
nedu ... -
tildy
nagyúr
válasz neduddki #4417 üzenetére
A dkékándodat ozstán híjhtaad, hisyen nme a bme-n vlotam vissgázsni.
Bahh de nehéz volt összeszenvednem."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
Halihó, mi ez a népművészeti topic?Vagy pajzsos vagy mi?Hol marad a felhőtlen humor, viccelődés, marhaság, miegymás? Ja eddig nem voltmam akkor érthető, tehát megjöttem . Hogy egy kis fényt hozzak az éjszakába
troland26 : Merre van a supesz barátnőd?
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
''A fölényes ötvöstechnikai tudással kialakított előlapot először sima szuroklapra erősítették, s az előrajzolt minta alapján a hátteret mélyebbre kalapálták.''
Na most itt a fölényes, az mitől fölényes? Vagy mihez képest? Vagy most ezt itt hogy?
Jánoska: Ez véletlenül sem népművészet, legfeljebb népi iparművészet. De méginkább korabeli iparművészet népi nélkül. Te is valami filmben hallottad a szót? Van még kérdésed?
-
addikt
válasz parandroid #4439 üzenetére
Népművészeti agyagedény, másnéven köcsög . Nem mindegy darab darab, jóhogy filmbe, vagy lehet hogy valamelyik popó magazinban?
-
addikt
Gumimaci, hallotta valaki ezt az újdonsült gépi törpikék retket, hát fantasztikus kis muzika, azt az anyám ideges úristenit
Rendes album minden jáccik, hát beszarás
[Szerkesztve] -
Eastman
addikt
Sziasztok!
Ma vagyok 500 napja regisztrált PH! -fórum tag (lelkes újonc ), és ez a 100. közösségi hsz-em... T'om nem érdem, állapot, de akkor is most jubilálok és amúgy is ilyen kis ünnepekkel színezem a napjaim...
Inkább olvasgatom a fórumot és a szakmai beszélgetésekből nagyon-nagyon sokat tanultam. Köszönöm nektek mindannyiótoknak jó kis emberkék vagytok! Nagyon tetszik, hogy összetartotok és kiálltok egymásért!
Jól érzem magam köztetek!
Hálám jeléül fogadjátok tőlem szeretettel: [link]
...és most pezsgő!https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
addikt
válasz parandroid #4442 üzenetére
Hallgat a rosseb ilyeneket, csak véletlenül megkaptam, és belehallgattam, hogy ez milyen fasza muzsika meg miegymás, hát azért az én gyomrom is sok mindent bevesz de ezt már nem
troland26 : Tudod kinek kell a levetett inged .Maradok mostmá az asszonynál, kénytelen vagyok, mert szijjelvág Úgyhogy sok boldogságot nektek
Eastman: gratula
tivus:www.magyartvmusor.hu
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
adjak valamelyik magyar csatornan a kezilabdat?
marmint a magyarok mecset
pls
thx"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
válasz troland26 #4447 üzenetére
thx
tudom 3 perc mulva
hat a sport 1-et pont nem remeltem mtv 1, 2, duna vagy ATV azok jol bejonnek
esetleg hatha van radiokozvetites tudsz rola?
es meg igaz is volt a tory, ez tenyeg meg volt gyozodve hgoy tombben elnek nalunk torokok"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest