Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-
-
A legnagyobb gáz az h kb. mind2 térképen van egy ''kevés'' realitás
[Szerkesztve]"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
azt sajna nem írhatom ide mert nagy bannt kapnék... de köze lenne a kisebbséghez
mod: jelenlegi kedvenc versikém: (a doom-nóta)
Ha én Zombi volnek
sohasem hörögnék
mindenféle IMPnek
haragosa volnek
Akkor lennek boldog,
ha leBFG-znének
s nem lennék játéka
IDDQD-nek
Ha en DOOMos volnek
sohasem tanulnek
minden aldott este
a gepem elott ulnek
Cé kettőspont backslash
games per doom per setup
sajnos letoroltem
de van meg rola backup
[Szerkesztve]"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
-
hudeszar a kedvem
mondjatok valmai vidámat plz... valamit amin lehet röhögni vagy mittomén.. némi hangulatváltáshoz vezet..."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
na jó8 mindenkinek, tildy neked meg sok sikert és jó tanulást
(építésztanonc voltam, de sajna már nem emléxem rá h kell az ilyeneket szerkeszteni... és a régi füzetem sincs közelben)"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz burgatshow #1648 üzenetére
grat
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
el tudná mondani nekem v.ki, hogy a móricz-ról h jutok el a millenárisba?
holnap el kéne menni megnézni a bl-döntőt, csak az a baj h nem tudok 3 lényegtelen apróságot...
1.hol van a millenáris tér(park)
2.hogy jutok oda
3.mikor kezdődik a meccs
nameg azt h mennyi lesz a sör, de asszem ezt majd a helyszínen kiderítem hihetetlen képességeimmel
thx"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
válasz Integra #1997 üzenetére
''mod: ah sooo, így már értem a kitartóságát..''
jó neked én v.hogy nem tudom megérteni h valaki minek töri magát... bár ahogy a ''nick''-jeit elnézem, nem teljesen komplett az emberünk, szal nem is biztos h képes leszek megérteni
(el tudnád azért magyarázni plz? jöhet privben is)"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Integra #2006 üzenetére
ja h azt érted
azt hittem azt h miért volt ilyen kitartó Azt olvastam is, egész érdekenek látszott amit írt, csak nem volt időm átmenni linuxba és leszedni a file-t... egy resi és egy boot ideje alatt bannolva lett...túl gyors a ph!"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz Winner_hun #2015 üzenetére
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
-
-
-
miért, headshot után beírni h own3d, és várni a reakciókra az nagyon fain (persze csak poénból, haweroknak)
DigitXT: asszem nekem elég lesz a te hozzájárulásod is
-
-
basszus egy napot kihagy az emberfia, és 1500 hsz-el túllépitek a limitet amit még visszaolvasok
galád népség!!!
ui.: ha már szóba jött a loituma(igen, addig visszaolvastam), akkor itt van ez: szerintem sokkal betegebb, igaz nem okoz akkora függőséget:
[link]"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Én külön azt szeretem
megvan benne az az izgalom, mint ami semmi másban... Nevezetsen, h akkor most a bokor mögött van rendőr, vagy nincs
Egyébként ami nagyon hangulatos az esőben belvárosban vezetni este... szépen lassan(50-60), közepesen hangos(=beszélgetni még simán lehet mellette), nyugis zenével csak úgy cél nélkül kocsikázni... ahhhh... isteni"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
loituma ez az ''együttes'' neve...
de igazából sz.tem nincs nekik sok hátra.. amilyen szintű kóros függőséget okoz a zenéjük még a végén lecsukják mind"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest