Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
fú, megváltozott, fasza. a ''degeneration''-ról, arra forradalmi kiáltványra. gyönyörű. ne nézz már megint hülyének.
ezt a jelenlegit már inkább nevezném változásnak...
vazze, inkább programozásba ölnéd az energiát, annak legalább haszna van. evvel a folyamatos provokációval mit lehet elérni? (sejtem milyen velős beszólást kapok erre a költői kérdésre, de remélem semmit.)
na tényleg csá. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
törölve.
Na viszont normális magyarázatot sosem adsz. Ha már így belemerültünk elmondhatnád , miért is a phpra esett a választásod.
Egyébként ami bitangul felhúz engem, és veled szemben kötekedésre késztet, az aaz, hogy az itt lévők nagy részével szemben arogánsan, pökhendien viselkedsz.Ezen felül már csak plusz az, ami a színfalak mögött ment.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Fizetned nem kell semmit
Csak maradj csöndben.. Izé tartsd távol magadtóla billentyűzetet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg ne személyeskedj illetve kerüld velem szemben a negatív, esetleg megalázó (lásd ''hülyeségeid'') jelzőt.
Vangelis: PErsze
ISmerem én ennyire őt, annak idején még tőlem kérdezte a reguláris kifejezéseket
Igaz én sem tudtam
. De ugyebár doksikból dolgozom én is, mind a programozók legtöbbje.Az algoritmusok nagy százaléka is már meg van írva mások által, ha meg nincs, akkor apró építőkövekből össze lehet válogatni, kemény és fáradságos munkával. Példának okáért megírhatod a reguláris kifejezésekre kereső algoritmust, de minek, ha már mások írtak rá függvényt. A programozási tudás egyébként -ahogyan én látom - igen nagy százalékban annak a kérdése, ki mennyire van rákattanva a témára. Na mindegy emiatt kapok éna fejemre a programozóktól, bár van egy olyan részük, aki nem tagadja, hogy ő is csak egy építőkő a piramisban, és semmit sem ért volna, ha pl. nem találják ki a C programnyelvet, vagy nincs ez az oprendszer ami alá programozzanak.. Lehet lenne más, lehet írnának arra is...De..Na mind1
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)