Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• escie

őstag

válasz VladimirR #2372 üzenetére

fú, megváltozott, fasza. a ''degeneration''-ról, arra forradalmi kiáltványra. gyönyörű. ne nézz már megint hülyének.
    ezt a jelenlegit már inkább nevezném változásnak...

vazze, inkább programozásba ölnéd az energiát, annak legalább haszna van. evvel a folyamatos provokációval mit lehet elérni? (sejtem milyen velős beszólást kapok erre a költői kérdésre, de remélem semmit.)

na tényleg csá.

• tildy

nagyúr

törölve.

Na viszont normális magyarázatot sosem adsz. Ha már így belemerültünk elmondhatnád , miért is a phpra esett a választásod.
    Egyébként ami bitangul felhúz engem, és veled szemben kötekedésre késztet, az aaz, hogy az itt lévők nagy részével szemben arogánsan, pökhendien viselkedsz.Ezen felül már csak plusz az, ami a színfalak mögött ment.

[Szerkesztve]

• tildy

nagyúr

Fizetned nem kell semmit:D Csak maradj csöndben.. Izé tartsd távol magadtóla billentyűzetet;]
    Egyébként meg ne személyeskedj illetve kerüld velem szemben a negatív, esetleg megalázó (lásd ''hülyeségeid'') jelzőt. :U

Vangelis: PErsze;] ISmerem én ennyire őt, annak idején még tőlem kérdezte a reguláris kifejezéseket;] Igaz én sem tudtam :D . De ugyebár doksikból dolgozom én is, mind a programozók legtöbbje.Az algoritmusok nagy százaléka is már meg van írva mások által, ha meg nincs, akkor apró építőkövekből össze lehet válogatni, kemény és fáradságos munkával. Példának okáért megírhatod a reguláris kifejezésekre kereső algoritmust, de minek, ha már mások írtak rá függvényt. A programozási tudás egyébként -ahogyan én látom - igen nagy százalékban annak a kérdése, ki mennyire van rákattanva a témára. Na mindegy emiatt kapok éna fejemre a programozóktól, bár van egy olyan részük, aki nem tagadja, hogy ő is csak egy építőkő a piramisban, és semmit sem ért volna, ha pl. nem találják ki a C programnyelvet, vagy nincs ez az oprendszer ami alá programozzanak.. Lehet lenne más, lehet írnának arra is...De..Na mind1

[Szerkesztve]

Aktív témák