Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
fú, megváltozott, fasza. a ''degeneration''-ról, arra forradalmi kiáltványra. gyönyörű. ne nézz már megint hülyének.
ezt a jelenlegit már inkább nevezném változásnak...
vazze, inkább programozásba ölnéd az energiát, annak legalább haszna van. evvel a folyamatos provokációval mit lehet elérni? (sejtem milyen velős beszólást kapok erre a költői kérdésre, de remélem semmit.)
na tényleg csá. -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
törölve.
Na viszont normális magyarázatot sosem adsz. Ha már így belemerültünk elmondhatnád , miért is a phpra esett a választásod.
Egyébként ami bitangul felhúz engem, és veled szemben kötekedésre késztet, az aaz, hogy az itt lévők nagy részével szemben arogánsan, pökhendien viselkedsz.Ezen felül már csak plusz az, ami a színfalak mögött ment.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Fizetned nem kell semmit
Csak maradj csöndben.. Izé tartsd távol magadtóla billentyűzetet![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg ne személyeskedj illetve kerüld velem szemben a negatív, esetleg megalázó (lásd ''hülyeségeid'') jelzőt.
Vangelis: PErsze
ISmerem én ennyire őt, annak idején még tőlem kérdezte a reguláris kifejezéseket
Igaz én sem tudtam
. De ugyebár doksikból dolgozom én is, mind a programozók legtöbbje.Az algoritmusok nagy százaléka is már meg van írva mások által, ha meg nincs, akkor apró építőkövekből össze lehet válogatni, kemény és fáradságos munkával. Példának okáért megírhatod a reguláris kifejezésekre kereső algoritmust, de minek, ha már mások írtak rá függvényt. A programozási tudás egyébként -ahogyan én látom - igen nagy százalékban annak a kérdése, ki mennyire van rákattanva a témára. Na mindegy emiatt kapok éna fejemre a programozóktól, bár van egy olyan részük, aki nem tagadja, hogy ő is csak egy építőkő a piramisban, és semmit sem ért volna, ha pl. nem találják ki a C programnyelvet, vagy nincs ez az oprendszer ami alá programozzanak.. Lehet lenne más, lehet írnának arra is...De..Na mind1
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)