Hirdetés
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Emberek, én rosszul vok ezektől a linuxos parancsoktól, és ezt kell tanulni...
-
-
QuarK
senior tag
én nagyon faján elvoltam DOS alatt, doskey meg egyéb TSR-ekkel felturbózva, hohhó... Meg biztos jó ez a linux, csak ott a gond, h hirtelen így, h tananyag, másképp fest...
mod: mayerlaci: 10 év múlva... szemüvegben és mamuszban fotelban üldögélve, kávét szürcsölgetve könyveket fogok olvasni, és büszkén szemlélem a kis kertecskémben a növényeket
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Nade ladybug Most lebuktál
Quark: esetleg gombát is termeszthetsz (csiperkét) vagy kaktuszokat
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
addikt
Most távozok 1 rövid időre, megyek csokit venni.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
ngabor2
nagyúr
válasz (Kolombusz) #91 üzenetére
Na jó, de csak azért, mert valaki 5000 előtt nyitotta meg az újat.
Vajon kinek a hsz-eiből születik a legtöbb aláírás? rii mestertől ismét lenyúlok egyet
(mod: még a tag-ek lezárását gyakorolnom kell...)
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Le vagyok törve.... itt van előttem a linksys routerem és nem tudok mit kezdeni vele.... várnom kell a beüzemelésével.... no megyek és elpakolom....
www.refujvaros.hu
-
ngabor2
nagyúr
Nekem még itt figyel vagy 8 tábla ''küllemhibás'' fehércsoki. Igen olcsón vettem, csütörtökönként szokott a ''csokisbácsi'' jönni a gyár elé, és furgonból, olcsón árulja a cuccot. kilós, fél kilós kiszerelések, valamelyik gyártól (franciadrazsé, dunakavics, bonbonok, boci karamella, csokik...)
-
Loretto
veterán
Megy a gépem. Végre, mindig kifigom a ''tutit''.
Soirée...
-
ngabor2
nagyúr
Nekem a padláson van egy d-link és egy linksys router. a D-Linknek nem tetszik, ha a def. gw és a router címe más tartományban van, ezért nem tudom beüzemelni. Most épp a linksys-szel nyomom a netet, igen lassan, állítólag gyenge a jel, vagy az antenna, vagy a kábel rossz. Antennacsere megvolt, kábelt elvileg este kapok. kiváncsi leszek.
-
Sianis
addikt
Na ezt sem én nyitottam....jobbra fel!
-
MyKonzerv
senior tag
a kötelező jobbra fel
Halott indul hozzád, Uram, lelkét ezer kínba taszítsd! Könnyel terhes jajsiráma megváltja majd bűneimet.
-
addikt
Na megjöttem némi pénzmaggal szegényebben, de 4 tábla Tibivel gazdagabban (3 ét, 1 tej).
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
kymco
veterán
Elfogyott a csokim !!!
www.refujvaros.hu
-
ngabor2
nagyúr
Irigy vagy marhára, mi? A franciadrazsé már elfogyott, tejkaramella még egy pár darab van, a csoki meg nem igazán ízlik (az igazi tejcsokit jobban szeretem). Amúgy marhára nagy szükségem van most a csokira, így is egy jó adagot le kellene adnom a súlyomból, így nehéz lesz...
-
kymco
veterán
Csinálok csokikrémet: holland kakaópor+cukor+tejszín+whisky
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Most, hogy megfürödtem a gyerekekkel, jobb lett a hangulatom
www.refujvaros.hu
-
Motion_Blur
félisten
Bociusz elköltözött: Bővebben: link
Jobbra felStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest