Hirdetés
Aktív témák
-
nagyúr
válasz Panther #1850 üzenetére
ismétlés a tudás anyja, nem is igazi egyetemista, aki nem bukott meg soha... :D
fel a fejjel! innen szép nyerni!
-------------------------------------------
mash : találtam egy vicces dolgot.
Üdvözöljük a B.K.V. Villamosvezetői forgalmi tesztjén!
A vizsga helyes kitöltői továbbmehetnek a NASA által
felállított gyakorló központunkba, ahol is sikeres szereplés után
bruttó 120.000.- Ft-os munkalehetőséget nyerhetnek a B.K.V.
soraiban.
Kérjük karikázzák be a helyes választ!
1. A járatsűrűség 3 perc. Az Ön előtti szerelvény 8:00 -kor indul,
hánykor kell Önnek indulnia?
a. Majd a kávé után.
b. 8:23-kor
c. Hamá' nagyon dörömbölnek az utasok.
2. Ön a 4-es szerelvényt vezeti. Észreveszi, hogy a pályán üzemzavar
miatt egy 6-os szerelvény vesztegel. Mit tesz?
a. Félrerántom a kormányt azt' kikerülöm.
b. Ipszilon fordulatot veszek, majd a kocsiszínbe
hajtok.
c. Fél órát várok zárt ajtókkal, közben a mikrofonba
káromkodom.
3. Észreveszi, hogy a megbeszéltek ellenére a 6-os járat vezetője (a
köcsög Béla) időben indult.
Hogy reagál?
a. Bedobom a páleszt amit az öltözőszekrényében rejteget
b. Üldözőbe veszem a 4-essel, s a Margithídon előzésbe kezdek
c. Defektet színlelek és elengedek még három 6-ost.
4. Menőnek akar tűnni Klárika előtt és ki akar lőni a zöldnél.
Mit tesz, mikor vált a lámpa?
a. Hirtelen balra tekerem a kart
b. Hirtelen jobbra tekerem a kart
c. Össze-vissza kapcsolgatok mindent, mint egy Lengyel
sci-fiben.
d. Rájövök, hogy még nem engedtem fel az áramszedőt,
így köhécselve megteszem.
5. Ha már tagja lenne a drímtímnek, mivel növelné a
csapatszellemet?
a. Elmennék Bélával hajnalban felsővezetéket lopni
b. Kettőnkön szemléltetném Klárikának a szerelvények
egymásba csatolását
c. Minden civilt avval hitegetnék, hogy Igenis nagy
munka azokon a keskeny kis síneken végigegyensúlyozni
egy ilyen hatalmas járművel.
6. ESSZÉ. Írja le, hogyan képzeli el egy átlagnapjának
csúcspontját!
Ötletadás:
a. Sz..rrá ijesztettem 6 gyalogost amikor az utolsó
pillanatban csengettem rájuk a megállóban...
b. Klárikával minden találkozásunkkor egymásra
indexelünk a kreszt figyelmen kívül hagyva...
c. Egy út során sikerült lefényképeznem a
visszapillantómban 8 kilógó lábat,
2 gyerekfejet, 12 hosszúkabát csücsköt, 4 aktatáskát...
d. Megin beszóltam a hácsó kocsiban a cigányoknak
e. 12 perc késéssel indultam, mer pisálni voltam, majd
a megállóknál az arcommal közlekedési dugót színleltem...
-----------------------------------------------------------------------
:)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Som@
őstag
* * * * * Vigyázat! Már egy BMP fájl is tartalmazhat vírust * * * * *
A világ számos pontjáról jelezték az Agent névre keresztelt trójai felbukkanását, mely e-mailben terjed. A kártevő azon rendszereket fertőzi meg, amelyen olyan levelezőklienssel nyitja meg a felhasználó az e-mailt, mely az Internet Explorer motorját használja a HTML formátumú levelek megjelenítésére.
Az Agent az Internet Explorer 5.0 és 5.5-ös változataiban található biztonsági rést használja ki, és egy megfelelően konstruált BMP (azaz kép) fájlban található. Mikor a sebezhető IE megjeleníti a képet, a kártevő azonnal aktiválódik.
Az Internet Explorer ezen hibáját még 2004. február 6-án, a Windows forráskód kiszivárogtatása után fedezték fel - egyelőre sajnos nem létezik javítás a problémára.
Az Agent által küldött fertőzött e-mailek csupán egy véletlenszerűen generált nevű BMP fájlt tartalmaznak. A ''kártékony kép'' egyelőre csupán az orosz nyelvű Windows 2000-re jelent veszélyt, ám várható, hogy hamarosan a többi Windows-hoz is megjelennek a változatai.
Aktiváláskor az Agent azonnal csatlakozik egy távoli szerverre, mely a bejegyzés szerint líbiai domainben található. Ekkor megpróbálja letölteni és telepíteni a Throd nevű trójait.
A Throd egy tipikus backdoor alkalmazás, bejegyzi magát a registry futtatás kulcsaiba (ezzel biztosítva, hogy a Windows indításakor automatikusan elinduljon), majd várja a további utasításokat. A fertőzött rendszerrel a távoli támadó számos dolgot tehet: adatokat lophat, e-mail címeket gyűjthet és proxy-szerverré változtathatja az áldozatokat gépeit.
''A Throdot egyértelműen spammerek számára készítették,'' közölte Eugene Kaspersky, a Kaspersky Labs elnöke. ''A trójai az e-mail címek gyűjtése mellett spam-proxy-vá változtatja a fertőzött rendszereket. Ez egy újabb bizonyíték a víruskészítők és spammerek együttműködésére.''
Mivel a Microsoft egyelőre nem adott ki javítást az említet IE sebezhetőséghez, feltétlenül ajánlott valamilyen antivírus szoftver használata. A Kaspersky Anti-Virus a BMP fájlokat is megvizsgálja, és a frissített vírusdefiníciós fájllal az Agentet is felismeri.
:(Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Panther
HÁZIGAZDA
Még jó hogy évek óta kint az IE6. (Meg egy csomó más.)
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Bash
addikt
Na végre egy normális, megértő user: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=61393[/L]. Mostanában az ilyenek még fel szoktak háborodni, hogy nehogy má'. :)
http://bashtravel.com/
-
localhost
Közösségépítő
Bekukkantottam! Igen! Még élek!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Tithian
őstag
Nem akartam topikot nyitni neki, de ide befér:
Láttam tegnap az egyik multi akciós katalógusában, hogy 200FT/kg áron vesztegetnek párizsit. Mi lehet benne? Hús nem hinném, de akkor micsoda?</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
lesaux
veterán
0:40-kor lesz a foci-összefoglaló. Köszönjük, RTL Klub! :(
-
LOTR
addikt
végét láttam
Fradi vs Siófok(vagy Balaton FC) 3-2
ha jól emlékszem 1-2 es 1. félidő után 2 perc alatt átvette a vezetést a Fradi, az ellenfél egy kihagyott egy tuti helyzet kevéssel a vége előtt(na jó azé annyira nem volt sima)
szerk: ja, hogy most már 1:18 van :)
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
-
F-ECT$
titán
Ez a 2222. hozzászólásom :C :D
Dive ever, work never.
-
tildy
nagyúr
Másfél óra múlva vizsgázom gpsből.Szurkoljatok:D
Hogy tudom megtalálni a legelső ph-s hozzászólásom?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
nagyúr
hogy lehet az, hogy kis hazánkban nem lehet kapni a Ponyvaregényt DVD-n? :O
hát ennyire Balkán vagyunk?Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Cathfaern
nagyúr
Nos, könnyen sehogy. Az egyetlen lehetőség, hogy ha nagyjából emlékszel, hogy mi volt az első topic (vagy mi volt annak a témája) amihez hozzászóltál, s ezt elkezded keresgélni...de egyébként reménytelen.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
nagyúr
válasz VladimirR #1880 üzenetére
Bud Spencer - Terenc Hill filmek vannak DVD-n !
ráadásul akcióban !
a Pólus Media Marktban láttam egy hete : van Nyomás utána 990 Ft-ért. És megint dühbe jövünk 1500-ért. Piedone 1500-ért. Kincs ami nincs 3300 - ért.
Ui. én az akciósakat is teljes áron vettem meg fél éve...
Uui. vannak még rtl-es kiadások is (legalább 10 film az ördög jobb és balkeze, stb.) de azok nem olyan igényesek, és drágábbak. olyan 3500 Ft.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
_Volkovy_
nagyúr
Tudja valaki Sawtooth-t igazából hogy híjják?
Mondja már el nekem,köszi. -
PeliScan
addikt
Egy nagyon gyors kérdés; RAIDba csak ugyanolyan vincseszterek kapcsolhatók, vagy egy 120GBos Seagate és Samsung is menne együtt?
-
PeliScan
addikt
Jah meg h lehet-e venni vajon a jövő hét folyamán Bartont SEx ben?
-
-
PeliScan
addikt
válasz _Volkovy_ #1889 üzenetére
Hát nem, csak ugye júl.1.ig még van édesanyámnak 60e SEx kedvezménye, a család nemfogja felhasználni, viszotn nekem van némi pénzecském, amit alapból Skodára gyűjtögetek, de gondolkozom, h lehet h még ki kéne használni... 4 Samsung olyan 70 környékére jönne ki, a Seagate-m eladom mondjuk... és jövő ilyenkorra meg visszakapok 60e-t... hát, nem tudom. Egy év azért sok idő.
Mennyibe fáj egy ilyen RAID 0+1 es művelethez szüxséges RAID kari? Csak úgy kb-re? -
PeliScan
addikt
Hm... és mondjuk nagyon játék a tűzzel a szimpla 2x-es gyorsaságú RAID..? :U
-
-
PeliScan
addikt
Mekkora mocsok dolog már ez... 2500+ Barton SEx kereteiben 26e, amúgy meg 18e... megéri egyáltalán venni bármit is? :F
-
Som@
őstag
válasz PeliScan #1898 üzenetére
Erről beszélek már mióta... :U
Azért mondjuk azt ne feledd, hogy egy jelentős része visszajön a procinak. Igaz, csak egy év múlva. De azért, hogy majdnem 50%-kel drágább, az tényleg elég, khm szemét dolog. :(Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
veterán
válasz Cathfaern #1896 üzenetére
Időzítés - Cathfaern, Cathfaern - időzítés.
Amíg elmész vacsizni, a mission critical adatokat kirámolod DVD+RW -re. Ez jelent mondjuk havonta kétszer negyed órát, cserébe megspórolsz pártucat ősz hajszálat amíg feláll a win, elindul a mozilla, betölt a játék... :UAnd As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest