Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mettallo
tag
válasz ScomComputer #3198 üzenetére
Bocsánat akkor kérlek ignoroljátok a kérdésem, sajnos nem tudom törölni a hozzászólásom, megtenném ha tudnám, nem én szerelem össze, boltba beviszem ahol minden mást megveszek és ők rakják össze.
[ Szerkesztve ]
-
-
laychi
veterán
válasz Mettallo #3197 üzenetére
Nem kell alá nagy táp.
Egy minősgi 5-600W-os bőven megteszi.
Tápos topikban érdeklődj.
Rakd össze fejben, hogy mi is lesz a végleges konfigurációd, illetve gondold át, hogy mennyit szánsz tápra.#3203Mettallo
Talán PCI-e 4.0-ra gondoltál, ami nem szükséges.
Milyen alaplapot néztél, ami ennyire összezavart??[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
válasz Mettallo #3203 üzenetére
Melyik alaplapról van szó? Típus, esetleg link.
A prociból az 5ezres szériával nem fogsz mellényúlni, az jó választás.
Azért ajánlottam 750-es tápot, mert az pl. videokártya váltásnál a későbbiekben nem lesz hátrány.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
amstorm
aktív tag
válasz Mettallo #3207 üzenetére
B550 tomahawk-kal használtam 3070-et 3060ti-t és most rx 6800-at is van rajta minden ami kellhet, nem kell parázni. Egyébként általánosan PCI-E x16-ba rakod a VGA-t mostanság, ezen a lapon az támogatja a 4.0-t ami a legfrissebb jelenleg.
Persze lehet ennél olcsóbb, drágább, rossz, jobb lapot is venni kérdés hogy mire kell neked, ha ezt leirod az alaplapos topicban szivesen segitenek neked. Ugyanez igaz a tápra is.
[ Szerkesztve ]
Efficiency is clever laziness.
-
Frozen
addikt
menjetek a szakmai topikba meg van alaplapos is
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Topikgazda
A továbbiakban mellőzzük a hardverépítési tanácsokat és inkább elérhető nvidia kártyákat linkeljetek
-
gyurc
aktív tag
Nem kártya , de nem is off.
Alternaten az előre beállított accountbol eltűnt a szamlazasi adatoknal magyarorszag. Mostmar regelni sem lehet ugy. Mit gondoltok? Szerintem jot nem jelenthetMindig legyen nalad a törülköződ
-
MPowerPH
félisten
Detto.
Atvaltott nemetre.mod: Megsem... Ha most fizetni akarok valamiert, akkor HU -t ir. Ha ramegyek az address menure accounton belul, akkor ott nemetet ir.
Shame, hogy ugy is engedett fizetni. Masik oldalon hibasan a magyar cimem volt feltuntetve, csak az orszag Nemetorszagon maradt. Ugy vettem eszre, a PayPal -os fizetesnel nem hatja meg ez a kicsiny hiba.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
BeZol
őstag
Magyar címre elvileg külön küldenek egyéni árajánlatot és akkor átutalással lehet kiegyenlíteni, nekem 1 hónapja küldik az árajánlatot...
Ugyanakkor sztem pár hete mikor "újra" próbálkoztam, akkor már kidobta a rendszer, hogy nem postáznak magyarokhoz, szóval engem meglepett h eddig ment itt egyeseknek a dolog. -
gyurc
aktív tag
azt nem mondtam, hogy magyarhonba postaztak, de a szamlazasi cimem magyar volt.
oszinten engem csak azert zavar, hogy esetleg kesobb ha beszivnek egy garis ügyet, neadjisten valami szallitas közben lenne, akkor jobb ha valos . De lehet csak tul "misztifikalom". Remelem nem tunik offnak, ha jol ertem a topic egyik legfontosabb kártyaforrása. én mar csak egy 3080at szeretnék, addig birja kiMindig legyen nalad a törülköződ
-
törölt tag
Indiában mennyire mehet a bányászás? Ugye elég nagy népességgel bírnak.
-
törölt tag
-
MPowerPH
félisten
Engedi kosarba rakni... Nem rossz ar, tekintve, hogy itthon mennyiert mennek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Mettallo
tag
Az amazon a szívbajt hozta rám, most küldtek egy emailt, igaz spanyol nyelven, csoda hogy a google fordító egész elfogadhatóan működik, szerencsére csak azt akartak hogy regisztráljak mint üzleti partner, nincs valami mód/beállítás ,hogy angolul küldjenek emailt?
-
MPowerPH
félisten
EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA 2459EUR
Don't Tread On Me
-
Vektast
aktív tag
[link] 3060ti €800
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
tupacamaru
veterán
Volt az Alternate.de-n EVGA 3070 XC3.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sittes79
addikt
válasz tupacamaru #3227 üzenetére
Köszi
-
tupacamaru
veterán
válasz sittes79 #3228 üzenetére
Már csak ezt tudtam beírni... Át kellet írni minden címet németországira, és még a PayPal-nál is, mert különben nem engedte megvenni, mint a multkor. Lehet hogy nekem sem sikerült.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
amstorm
aktív tag
jött nekik 1260 ért EVGA 3080 FTW3 ultra is. meg 940 ért 3070 FTW3 Ultra csak még nem tudod megvenni
-
koko52
nagyúr
válasz amstorm #3230 üzenetére
Nem is fogod, ezek nem kerülnek ki, átvált felfüggesztettbe majd eladottba. Ahogy eddig is. Előrendelőké állítólag.
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
MPowerPH
félisten
válasz tupacamaru #3229 üzenetére
Mi az, hogy nem engedte? Kosarba beraktad, es nem tudtal fizetni?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
echterion
nagyúr
válasz MPowerPH #3232 üzenetére
Én is lemaradtam, mire mindent bepötyiztem, már a paypal kiválasztása után írta, hogy csiccsen több. Remélem, jön még.
Viszont paypal-nál a mailboxde címem van, ha a logoix-esre akarok majd rendelni, akkor ott is át kell arra írnom, vagy nem engedi a vásárlást?Nem tudok német címet megadni paypal-nak, akkor eddig nem tudom, hogy miért működött.[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz MPowerPH #3232 üzenetére
Csak akkor engedett fizetni ha német cím volt megadva a számlán, szállítási címnek és meg a PayPal-on is.
-
MPowerPH
félisten
válasz tupacamaru #3235 üzenetére
Mondjuk ezek az EVGA -k nem lesznek elerheto statuszban.
De ha igy all, akkor tolok egy nemet PayPal cimet, ezen ne muljek.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
amstorm
aktív tag
Megjelent egy 3060 ti Gaming X trio 970 eur.
-
Vektast
aktív tag
[link] EVGA RTX 3060 12GB - €589
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Dare2Live
félisten
Engem visszadobott, hogy nem német a paypal címem de a pénzt levonta.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
tupacamaru
veterán
válasz amstorm #3241 üzenetére
Azért remélem sikerült 820-ért behúzni most egy ilyet a Alter-ról.
-
echterion
nagyúr
-
-
amstorm
aktív tag
Casekingen 850 ért 3060ti Zotac 2 ventis (meg sok 3080 nem túl jó áron)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest