Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz blaca83 #7586 üzenetére
Eddig úgy néz ki, leginkább semmilyennel.
"...a gyártó friss sajtóközleménye alapján úgy tűnik, hogy a speciális videokártya csak az Amerikai Egyesült Államok területén, illetve az APAC régióban válik elérhetővé, Európában egyelőre nem indítják el."
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
csibuka85
senior tag
válasz blaca83 #7594 üzenetére
Szerinted sokat számít ha egy ASUS MAXIMUS VI HERO lapba teszem az SLI-t amin 1 db 16 x PCIE van és 1 db 8x PCIE.
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
SSJPeter
őstag
A newegg.com-on 400 $ az ára a Golden verziónak, a sima verziónak 340 $, a Gaming verziónak 350 $, tehát ha itthon kapható lenne, én szerintem kb. 120-130K körül lenne a Golden verzió.
Ugye a Gaming verzió ára M.O-n úgy jön ki, hogy 350 $ x 225 +ÁFA x 10% plusz haszon.
Ez alapján számoltam.[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
csibuka85
senior tag
válasz blaca83 #7617 üzenetére
Hát nem tudom ki kéne próbálni igazából hogy megy a játék egy GTX 970 SLI vel.
[ Szerkesztve ]
Z790 AORUS MASTER,I7 13700K+ARCTIC 420 RGB,G. PHANTOM 4090 GS,G SKILL TRIDENT Z5 RGB 32 GB 7200 CL34, SOUND B. Z,LOGITECH Z5500 THX 5.1,K. Renegade FURY 4 Tb M.2 ,34 TB HDD,EVGA G2 1300W,COSMOS C700P ,LOGITECH G7,G903,ASUS HORUS RGB,R.BLACKSHARK V2 7.1,L.G633 .1, AOC AGON 353UCG 200HZ HDR1000
-
nagyúr
Nem mintha érintene eljut-e európába.
Ettől az arany színtől behányok ,csak úgy,mint az új asus lapok színeitől.Backplate sokat nem hoz rajta érdemlegesen,mert amugy sem megy 65°C fölé.
Semmi baj nem volt a hőfokokkal MSI-nél backplate nélkül sem.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz blaca83 #7671 üzenetére
Úgy értettem ahogy írtam,hogy egyáltalán nem érint eljut-e európába.
Ugyanis ilyen formában sosem vennék MSI-t.Ésszerű keretek között azt mondod max 5k pluszt lenne hajlandó fizetni az átlag ember. Most borítékolom 5k pluszért senki nem fog gyártani rézhűtést aluminiummal szemben.
Az első kérdés,ahogy már fentebb is írtam... Mit hoz az a hűtés amire a jelenlegi nem elég (a szín összeállítást most ne vegyük )? A semmire (5-8°C) amikor az előd sem meleg,érdemes kiadni plusz pénzt ?#7672 Zsmester89 : Vszinű töltött káposzta volt.
Persze nem csak azt lehet főzni kuktában.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz blaca83 #7676 üzenetére
Arra a rétegre írtam,hogy meg is érdemli.
A lényegen nem változtat,semmi értelme.
Színösszeállítás miatt inkább "elfogadom" mint választást.Nagymamám 1903-ban született,sosem főzte kuktában a húslevest,pedig kettő is volt neki. És nem is hallottam senkitől sohasem. Lassú tűzön kell főzni ez teljesen biztos, és erről nem vitáznék senkivel.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz blaca83 #10193 üzenetére
Az,hogy 80Cfokon működik...a topicban is van egy,az is megbánta aki megvette.Igaz Amp Omega,de az Amp extreme se jobb...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz blaca83 #10198 üzenetére
Jó,akkor vegyél olyat ... a franc se fog győzködni,higgy a teszteknek...az általad linkelt teszteben pontosan ugyanoda tudták húzni mint az én msi gamingemet,vagy bármely más after 980at...
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Asbee
veterán
válasz blaca83 #10355 üzenetére
Nekem meg soha semmi problémám nem volt velük. Mindig korrektül elmondtam mi a gond ha garanciáról volt szó, 3-4 hét alatt max mindig meg is volt. Most is kupon nélkül nem volt gond az elállással. Lesz még egy garim náluk a hűtőmmel aminek leszakadt a garanciás szalagja a kábelről, de beszállítónak elküldik így is próbálják intézni nem azonnal elhajtottak. Ez persze nem zárja, hogy mindenkivel ilyenek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest