Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mika1227
őstag
Érdemes tuningolni? Felhúztam 1400-ra simán ment nem volt gond vele. A memóriákat nem húztam. Tartósan lehet ilyen órajelen járatni? Gyárilag 1314-et boostol. Ti használjátok tartósan húzva a kártyát?
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
4264adam
veterán
válasz Mika1227 #8904 üzenetére
Az összefoglalóban ott van leírás a tuning eredményéről. Szvsz nem ér semmit. A hűtés meg persze jobb 8000rpm en mint 1000rpmen, de gyárilag ki lett találva mennyi kell neki, felesleges többet járatni a csapágyakat is.
Miseee : te esetedben valóban jó döntés mert a boost 2.0 nagyon kell a multira. De rá néznék a ház hűtőre is mert az EVGA 72 nél meg szokott állni. Nekem is volt evga 960
[ Szerkesztve ]
-
MeroM
senior tag
Ismerősnek vettem egy giga 1 ventiset volt vele problémám(zúgott a venti), bár gondolom gyári hibás volt iponba vettem és 15 napig várhattam mire visszaadják a pénzt utána ugyanazt megvettem az aquába azzal már nem volt gond.
Amúgy nekem egy strix van megvagyok vele elégedve.
A hőmérsékletekkel egyiknél sem volt baj. nem feltétlen muszáj a hőcsöves kivitel ilyen fogyasztású kártyáknál. -
mcs
veterán
Valamelyikőtök próbálta már az NV féle MFAA élsímítási eljárást?
Nekem eddig egyelőre nagyon jó tapasztalataim vannak vele, mert egyrészt jó minőséget is nyújt, másrészt gyors. Példaként a Grid 2 benchmark 8x MSAA-val 76 fps, 8x MFAA-val (4x MSAA + driverben bekapcsolt MFAA) pedig 82, és hasonló, vagy talán jobb is a minőség az MFAA javára. -
mcs
veterán
válasz Mika1227 #8912 üzenetére
NVidia Vezérlőpultban a multi frame sampled aa, és a játékban is mennie kell valamilyen msaa módnak, hogy aktiválódjon:
2x MSAA + MFAA = 4x MFAA
4x MSAA + MFAA = 8x MFAA
8x MSAA + MFAA = 16x MFAAAmúgy azóta Project Carssal is megnéztem, és magáért beszél az eredmény. Most már semmi értelme fxaa-t vagy smaa-t használni, mert az mfaa mindkettőt földbe döngöli minőségileg.
-
-
mcs
veterán
válasz Mika1227 #8915 üzenetére
Nézz meg egy játékot 4xmsaa és 4xmfaa módban is. Utóbbival az esetek 80%-ában gyorsabb, és ezt már külföldi tesztoldalak is kimérték. Nálam a Grid 2-n kívül a Project CARS se lett lassabb, és ráadásul sokkal szebb is. Még a Dirt Rallyt is megnéztem, ami csak két napig maradt a gépemen, mert számomra borzalmasan nehezen játszható kontrollerrel, és az is sokkal szebb lett.
[ Szerkesztve ]
-
scholl
tag
Igen
és +2-3k az ASUS Strix amit dicsérnek
nem vagyok biztos, hogy az alaplapon elfér egy hosszabb kártya, ezért érdeklődöm.ilyen az alaplapom, és azon filózom, hogy a memória foglalatok előtt elfér e a kártya, ha fel van pattintva a kis rögzítő vagy pont belelóg (giga 2 vetis 195mm, ASUS STRIX 22cm).
a 2 ventis giga nyákja kb 5mm -val megáll a memória foglalatok előtt, a 2 venti meg kissé előrébb van szerintem , nem zavar be ( az most más kérdés, hogy mennyire melegíti majd a memóriákat.)ha biztosra tudnám, hogy elfér a strix akkor azt venném, mert itt jókat írtok róla, ha a 2 ventis giga meg egy kv daráló lesz annak sem örülnék...
de lehet felesleges ebben a kariban gondolkodni, mert elég régi az alaplap...[ Szerkesztve ]
-
mcs
veterán
válasz Tomekk. #8919 üzenetére
Látványra nekem Project Carsban és Dirt Rallyban adott nagy löketet. Ezek olyan játékok, hogy az élesebb textúráik miatt jobban veszed észre a recésebb éleket, és kifejezetten napsütéses pályákon. A Project bár tartalmaz beállítható fxaa-t és smaa-t ennek kiküszöbölésére, de mindkettőnek vannak feltűnő ,,mellékhatásai" az mfaa-hoz képest.
-
MrDerekas
addikt
Nekem a kétventis van. Továbbra sem tartom hangosnak, sem melegnek. A hosszát meg nem mondom (ahhoz túl lusta vagyok hogy centivel bujkáljak a szekrényben ) de szolid méretű. Az egyventis sapphire hd6850-em hosszabb volt.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
HD5570
aktív tag
Új illesztőnél(2016.02.15)nincs semmi anomália? valaki felrakta már?
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
blu79
addikt
Szia, tehát ha bekapcsolom driverbe az MFAA-t akkor játékba kikapcsolva kell hagyni az FXAA/SMAA párost? Majd este megnézem én is a PC ban hogy milyen. Eddig ez kimaradt, remélem tényleg jobb
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
kisza25
félisten
megen új driver
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
MrDerekas
addikt
válasz kisza25 #8929 üzenetére
És nem lehet pendriveként eldobni a ződ kártyát (Merthogy én nem piszmogtam a hotfixel. Tényleg dolgoznak ezek a fiúk)
scholl! Ha ez annak számított, akkor szívesen!
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
törölt tag
Ehhez az új driverhez ugye nem kötelező felrakni a geforce experience programot?
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Elég jó áron van most egy HA!-s eladónál ez a kártya (GV-N960OC-4GD), érdeklődnék, hogy ez milyen konstrukció? Megbízhatóság, és csendesség érdekelne főleg (pl leáll a venti, ha nincs terhelés?)."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Csupingo
veterán
válasz bagaba1 #8945 üzenetére
Az egy másik giga.
Itt az összes 9xx-es kártyájuk.
Állítólag meg lehet babrálni a kártyákat, hogy leálljanak a ventilátorok.tsigalko87: nem piskóta az az uzsis doboz.
[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
raubisoda
senior tag
(B)MaxwellBiosTweaker(/B)-el meg lehet buherálni mindent.Én is ezzel adtam neki OC-t picit. De csak óvatosan ha valaki nem ért hozzá lehetnek gondok+mindenképpen menteni a régi bios-t.
[ Szerkesztve ]
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Grafirka
őstag
válasz bagaba1 #8945 üzenetére
Nem, ez nem felpassziv , az a verzio allitja le a ventiket amelyiket Csupingo linkelte. Erre a verziora irtak, hogy bizonyos esetben felporgeti a ventilatorokat akkor is ha nincs terhelve. De mert szeretned lehuzni a ventilatorokat 0 ra? A gyari rpm beallitassal hangos ?
-
blu79
addikt
Szia, kipróbáltam az mfaa-t a project cars ban, hát szerintem nem működik vagy csak nálam nem mert a játékban kikapcsoltam az fxaa-t és dsx4 en hagytam. Hát rosszabb lett a kép mint high fxaa val és dsx4. Olyan volt mint amikor driverbe nincs bekapcsolva az mfaa és a játékban ki van kapcsolva az fxaa, vagyis semmi hatása nincs ha driverbe bekapcsolom az mfaa-t . Egyébként az mfaa nem minden játékban működik, és mintha valahol láttamvolna hogy a project cars nincs köztük, ellenben a grid 2 igen.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest