Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GEIL

addikt

Most lehethogy nem vagyok eléggé kényes szemű....de ha már van egy 1920X1080-as felbontásom...és minden csutkára fel van tolva...kivéve annyi...hogy már driverből tiltom az MSAA meg MFAA-t és csak a 16X AF-et hagyom....akkor azért elég jól futna minden játék még a 2Gb-os verziónál is....én a 23"-os monitornál 80cm-100cm-ről játszok....a 42"-os tv-n is 1920x1080-ban és kb 3-3.5 méterről, bár lehethogy van szemüvegem de piszkosul nem látom a "recéket" AA nélkül sem, pedig erősen nézem... :/ szóval csak arra célzok hogy még 10 évvel ezelőtt örültem ha 1024x768 helyett tudtam tolni 1280x1024.en vagy 1600x1200-on....de AA-t ott is ritkán használtam....a játék pörgős hevében nemis figyelem amugysem.....aki kemény quake3 játékos vagy más FPS gamer...annak egy élsimítás nélküli fullHd felbontás több mitn elég szerintem.....az AF az oké...az dob a látványon és frankó éles még a távoli textúra is(talajon főleg látványos...stb)...........egy szó mint száz szerintem a mostani élsimítások szerintem homályosabb és mosottabb képet adnak...és komolyan mondom hogy pár játéknál a szememben inkább rontja az élességet és kevésbé tetszik mintha be sem kapcsolnám. :Y :R :W ;] :DDD szóval azért legyen mondjuk 65-70 fps helyett csak 40 fps-em mert mosottabb és homályosabb képet akarok......hát inkább nem.....ha már realitás akkor a való élet sem homályos már 10 métertől, azért mert pl a villanyvezeték egyenes......hülye gondolatmenet de kb szerintem érzitek mire célzok.

[ Szerkesztve ]

------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés