Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz Bjørgersson #2847 üzenetére
hüle kovy, becoptam
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Bjørgersson
félisten
válasz banderasz77 #2852 üzenetére
<3
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
banderasz77
addikt
válasz Bjørgersson #2853 üzenetére
Moddoltam...
-
Winchester95
őstag
Egy nagy kérdésem lenne:
MSI 960 nál 2 verzió van, egyik a sima TWF hűtéses másik a 100ME (zöld). [link]Amúgy pontosan hogy van mi hol és miért világít?
Különbség a kettő között?
WF3-as gigabyteről vélemény? (3ventis). (lesz olyan hangtalan stb... mint a wf2? )EVGA-at is néztem abból is csak a SuperSC ACX 2.0+ változatot. Ez pontosan miben merül ki?
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Winchester95 #2855 üzenetére
MSI zöld: Limitált, backplate, kb ennyi
WF3: értelmetlen a 3 venti 2venti is elég erre a kis méregzsákra -
Bjørgersson
félisten
válasz Winchester95 #2855 üzenetére
A zöldön van backplate is, a piroson pedig nincs, más különbség a színűket leszámítva nincs köztük.
TechPowerUp teszt alapján egyforma hangos a WF2 meg a G1, bár szerintem nevetséges és felesleges egy ekkora hűtő egy ilyen videokártyára, bőven elég a WF2 is.
Mi miben merül ki?
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Winchester95
őstag
válasz Bjørgersson #2857 üzenetére
Címe alapján, annyi az egész hogy egy húzott verzió, vagy van más különlegessége is? (EVGA)
MSI nél a Led hogyan variálható?
Ahogy néztem 4GB MSI Gaming verziónál már van backplate nem?Tuning szempontból melyiket érdemes megvenni?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winchester95 #2858 üzenetére
Semmiben sem különlegesebb, mint a többi gyártó példánya. Gyári tuning, saját hűtés, üresjáratban állnak a ventik.
Passzolom.
Jól látod, azon már van backplate.
Tuning lutri, minden kártya más, minden kártyának más a vége.
A helyedben Giga WF2-t vagy EVGA-t vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Teaway
veterán
Itt láthatod a 960-as család tagjainak „mibenlétét” ► EVGA GTX960
Nincs itthon csokid??
-
Bjørgersson
félisten
Ott van egyébként a téma összefoglalóban a teszt négy különböző típussal, nem igaz senki nem olvassa el.
-
4264adam
veterán
válasz Bjørgersson #2861 üzenetére
Én olvastam Ezért lett a több fázisos EVGA illetve mert az alap OC az egyik legmagasabb az összes többitől illetve a 66°C-os venti kapcsolás nagyon jó így sem érem el soha a 73°C-ot mert 72-től vissza felé esik. Több óra GTA 5 után is Vram kezelés sokkal jobb mint a HD7950-en volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz 4264adam #2862 üzenetére
Jó, rólad eddig is lehetett tudni, hogy rendes gyerek vagy.
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #2863 üzenetére
Én nem vagyok rendes gyerek. El sem olvastam. Mégis az EVGA-t rendeltem. Ami elvileg holnap itt lesz.
-
embe
nagyúr
Az EVGA-nál nincs most olyan promo mint volt korábban ( talán a 760-nál?? ), hogy ingyenért adtak blacpate-t?
-
Winchester95
őstag
EVGA nekem csak azért nem szimpatikus mert ehhez közeli értékek sincsenek meg:
Load: 66Fok @800rpm max...
Nekem ennyit tudott a giga wf2-es.
Viszont ha vennék tuti tuningolnám. -
Bjørgersson
félisten
válasz Winchester95 #2866 üzenetére
A 70°C nincs közel a 66-hoz? Nehogy azon a 4°C-on múljon már.
-
Winchester95
őstag
válasz Bjørgersson #2870 üzenetére
75-77fok korul. nagyobb rpm mellett...
Azért ez a nem mind1 -
Bjørgersson
félisten
válasz Winchester95 #2871 üzenetére
-
Winchester95
őstag
válasz Bjørgersson #2872 üzenetére
Valamelyik tesztben, írásban, volt hogy 76fokig ment fel.
-
4264adam
veterán
válasz Winchester95 #2873 üzenetére
Nem éri el azt a hőmérsékletet. Tuningolva is 70 alatt marad 28% ventivel 3 ezres kolink házban.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Winchester95 #2873 üzenetére
Az valami nagyon amator meres es/vagy kornyezet lehetett.
-
Winchester95
őstag
Akkor azt mondjátok a legjobb verzió amit tunongolni lehet az az EVGA?
Valakinek vannak tuning eredményei?
(Hozzávetőlegesen r9 280X hez képest érdekelne a teljesítménye.) -
JegesEmber20
aktív tag
Én afterburnerben szoktam belőni a tuningos profilt, 40%-ra szoktam lőni a ventit, 60 felé sosem kúszik, és még korrekt hangja is van a gépnek, ha nagyon meleg van pl mint ma akár 45%-ra is felrakom.
Egyébként kérdés: Érdemes vBiost frissíteni?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Na beléptem a klubba, a választásom az EVGA GTX960 2GB SuperSC ACX 2.0+ -ra esett. Tetszetős csomagolás, jó a körítés.
Alap órajelekkel ezt futotta a Valleyben. -
4264adam
veterán
válasz Winchester95 #2876 üzenetére
Mi ilyet nem mondtunk
Vagy tuningosat fogsz ki vagy nem. A teljesitmény közti különbség 0%
Nekem 1520-at megy a GPU
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Winchester95 #2879 üzenetére
Minőségérzetre nagyon ott van. A körítés is kiváló.
Asic quality:83% -
Bjørgersson
félisten
válasz Winchester95 #2876 üzenetére
Tuning lutri, minden kártya más, minden kártyának más a vége.
Tegnap mar leirtam.
-
laychi
veterán
válasz Winchester95 #2879 üzenetére
Semmit nem árul el az asic. Van olyan kártya itt,aminek rosszabb az asic-ja mi t az enyémnek mégis hibamentesen maasabb gpu és memória órajeken lehet hajtani.
Ulehet régen volt jelentősége,de én nem tartom mérvadónak.
Játékok alatt derül ki az igazság. -
pcguru23
aktív tag
HEHE egy kis olvasnivaló!!!!
[link][ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pcguru23 #2885 üzenetére
Fullba nyomjak a kretent.
-
laychi
veterán
válasz SoulReaver #2887 üzenetére
Természetesen a vásárló
Ha feljebb váltásról van szó,akkor biztosra menjen,olyanra,ami valóban megérheti -
pcguru23
aktív tag
válasz SoulReaver #2889 üzenetére
750ti-ből az sli se lenne OP kártya.
-
JegesEmber20
aktív tag
Ezek az adatok teljesen korrektek nem? BF3 Ultra
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Sziasztok!
Elsősorban munkára vennék videókarit mert a HD6850-esem úgy döntött, hogy elkezd rosszalkodni, 3 év után.
A másik jelölt a GTX 750Ti.3D-s modellezéshez, rendereléshez, képszerkesztéshez és játék motorok (Unity, UDK, CryEngine) futtatásához és abban való munkára használnám.
Szerintetek kell ehhez GTX 960? Vagy ilyen munkákra elég a GTX 750Ti?
Néha azért játszanék is, azok is gépigényesebb játékok lennének. HD6850 játékok terén remekül kiszolgált.
-
Peat;)
veterán
válasz Ryder62 #2893 üzenetére
Én 660-asról váltottam ami kb 750ti szint és elég meredek a sebességbeli ugrás. Az újabb játékokhoz magas beállítások mellé(nem maximum) muszáj vagy 960-ast vásárolni, pláne ha várni sem tudsz a vga hiba miatt.
De a modellezésről semmit nem tudok, annak utána kéne olvasnod hogy nvidia a jobb jelenleg vagy az amd. AMD hasonló kategóriás krátyája a 380-as vagy régi nevén 285-ös.
[ Szerkesztve ]
-
SECTORnooB
addikt
Sziasztok GTX 960 Phantom minőségével és a hűtője teljesítményével kapcsolatosan szeretnélek titeket megkérdezni kinek milyen tapasztalati vannak a kártyával kapcsolatban?
-
Gainka
őstag
Én Annyit tudok elmondani, hogy nekem gtx 760 phantomom volt, es tokeletesen halkan lehutotte a gpu-t. Nem hiszem hogy a kisebb fogyasztasu 960-al ne bánna el. En most a keddet várom jön az egyventis giga gtx 960
Ja es amiatt nem phantomot valasztottam mert ahol en tudom venni ott csak ket ev garit adnak ra.[ Szerkesztve ]
-
Winchester95
őstag
válasz SECTORnooB #2897 üzenetére
Ha megnezed akkor rajossz hogy nem butitott valtozat.
magyarul full ugyan az alacsonyabb orajelen, kisebb meretben -
Bjørgersson
félisten
"Én 660-asról váltottam ami kb 750ti szint"
Azért ez erős túlzás.
-
Gainka
őstag
Azért ezt én sem hívnám egy szintnek, a tuningot most hagyjuk [link]
(#2897) SECTORnooB Ezt neked kell eldönteni vagy neki, van teszt róla, én személy szerint, még ha egy picit hangosabb is az 1 venti miatt az sem érdekel. Most nézem .ponon 2500 forintot emelkedett az ára, mióta megrendeltem ha jól emlékszem 16 óra körül
Akkor még 5-6 ezerrel olcsóbb volt a következő 3 év garis kártyánál[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest