Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
A fonokom vett az idiota xaros kolykenek uj kartyat, GTX 780-at, 550 angol fontert. A kolyok kiverte a hisztit hogy neki Titan kell, oditott mint a faba szorult fereg (16 es fel eves) aztan az apja vegul megrendelte a Titant tegnap. Ma reggel azt mondja hogy nem tudnam eladni mert az uzlet nem veszi vissza mert lejart a 7 nap (mar tegnap megfordult a fejemben ez a dolog). O azt mondta hogy 400-450 fontert odaadja, mondom hogy mivel tul van arazva, senki sem fogja megadni a 450-et erte mert nem a nevre szol a gari. Max 400 fontert tudnam elsozni, meg a posta meg minden. Mondom neki ugy kb 370-380-at nekem is megerne.... elmosolyodott... nem mondot semmit.
Tehat vihettem a kartyat mondjuk 380-ert, alig volt hasznalva 3 napot (a kolyok mas varosban tanul), a garancia a fonokomre szol. Mi kell ennel jobb ? 380 font = 130.000 HUF~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
En kikotnem az esoben a mocsok sznobbbot. Lecsereltette az apjaval a jo multkoraban az ajfon4s-et ajfon5-re. Par hete meg ment a cirkusz hogy neki samsung s4 kell mert mindenkinek az van. Lehuznam rola a bort es soznam. Megtehetik mert a fonokomnek a havi fizuja ugy 7000 font kezben.
Szerintem is xar uzlet volna, de en azert lehet hogy belemegyek.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Tudom, de azert szeretnem ha belemegyek -12 evig tartani. Aztan meg ugyis kevesebb mint a felet fogja erni. Utolso NV kartyam az a GT 260-es volt, meg volt egy 460-as kolcsonben par hetig. A 260-al mondjuk szivtam sokat mert mindig volt valami driver problema, remelem ezzel mar nem lesz igy.
Mondjuk 380-ert barmikor eladhato, es 1-2 hetig meg megtartom a 7970-et is ha veletlenul a 780 nem valik be.@gbors: teljesen igy van. Azok azt hiszik ha meg vesznek minden xart a gyereknek, a gyerek meg is van nevelve.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Tökmindegy
senior tag
Már hogyne lenne érdemes. Egy jobb hűtéssel megáldott példány (a 680 ból kiindulva) max 70 fokos,vagy inkább 60 pár az. Vagy 60 se.Ergo le is vonhatod a konzekvenciát.
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
Barátom Én hallottam azt a kártyát élőben , na most ha te azt nem hallottad menj el azonnal fülészhez:XD
Komolyra fordítva ,nem a hang miatt jobbak a nem ref kártyák,hanem mert a hőfokok bőven azok alatt vannak ,ergo pl a 80 fokos limitet nehezen éred el velük. De én nem akarlak győzködni nekem aztán tökmindegy kinek miDCII es még nincs a 780 ból amúgy?
Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
Tökmindegy
senior tag
-
Landon
őstag
Azért az 590est ne vegyük teljesen egy kalap alá 580 3GB SLi-vel.
Elroy: Nekem már van 2db 580asom nem kell még egy csak azon filóztam, hogy kizárólag teljesítményen alapuló szempontok alapján lecseréljem e 1db 780asra. De ahogy nézem abszolút nem éri meg pláne mivel ziher, hogy rá kéne fizetnem mivel hivatalos garit nem tudok a 580asok mellé adni.
OC-t vegyük ki az egyenletből. Én csak és kizárólag alap órajeleken hasonlítok mivel soha nem húzok VGA-t. Illetve most lehet, hogy fogok normális kereteken belül.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Tirexi
addikt
Nos ez a tuningolgatás eléggé érdekes dolog.
Mint azt korábban is írtam a tesztprogramok lazán lefutnak +200Mhz-en.
Viszont a játékok már nem annyira mennek.
A Borderlands 2 már a menüben kidobott. +160Mhz-el 20 perc után dobott ingame. +140Mhz-en nem dobott még ki.
Tehát ez erősen program függő. A játék motorjától függ.
Egyelőre +140Mhz GPU és +400Mhz VRAM úgy néz ki mindenhol megy. Fesz emelés nélkül persze! -
WaterWawe
őstag
Nem fontos mindenhol a legdurvább élsimítást használni, mert nehéz észrevenni a különbséget, 1080p-ben. Magamat ismerve kifogom a gyárban lévő selejtes kártyát amire +20MHz-et nem lehet tuningolni, de majd legfeljebb Cry3-ban nem lesz 8xMSAA és mondjuk csak 50-60FPS lesz. Kibírható szerintem.
-
TTomax
félisten
Annyit hoz az sli is... de 40% az igen gyenge,föleg ha 30fps 40%-át nézzük...az ára meg persze +100%...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Tökmindegy
senior tag
No sok sikert hozzá.
Gondolom akkor új rendszer? Bár én nem tettem újra,a radeon után. Gyűlölöm azt a tortúrát.
Majd alkalomadtán beugrom megtekinteni Egy érdekel ,tudod mi az
Az a lényeg ,hogy bármilyen körülmények között fix 60 fps legyen ,tűzön vízen,füstön,Londonban ,London fölött,alatt,Sonja
Ne vicceljé már Solt barátommal Még hogy a prociban lévő ) Ott őrülne meg 1 nap múlva,rámenne a házassága a gyerek ,a munkája Azé legyünk már komolyabbak na
[ Szerkesztve ]
-
Tökmindegy
senior tag
Nem akarok én hasonlítgatni
Ha lehet kapni DCII est úgy is veszek az a biztos,addig meg a 680 al sincs semmi bajom
Igazság szerint nem is lenne szükség erre de mint már mondottam ez az a kártya ami a szememben nem egy olcsósított verzió,megvan benne minden ami nekem köll.
Ez olyan mint az 580 volt.Fúúúú, végre van egy kártya mégdrágábban mint amennyiért eddig sem tudtam megvenni! Király!!"by capulet75"
-
SzlobiG
félisten
Ez valóban eléggé nagy baki mivel a 780 támogatását pl a 314.22 whql driver nem tartalmazza ezáltal nem tud régebbi drivert használni csak a 320.14-et amivel csomó probléma van sokaknál köztük nála is.
Szal szerintem érthető a problémája ott a közel 200k-s vga és használhatatlan.
Mondjuk én egy win reinstallt biztosan kipróbálnék hátha megoldódik valami más progi kavar be esetleg 3rd party (AB és társai).
Most ezzel nem azt mondom, hogy AMD oldalon nem szokott gond lenni sőt leginkább ott van szopó, de most az NV is belenyalt a fagyiba.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tökmindegy
senior tag
Ha VGA killer driver miért nem vonja vissza az NV? Csak kérdezem.
Gyanítom az elhalálozott VGA-k rommá voltak feszelve ,húzva ,Vér Istvánok meg siránkoznak. De gumicsontnak jó ez is[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
Azért azt is tartsuk szem előtt, hogy hány PC-s és hány Xbox-os játék van... Beleértve itt még a DOS korszakot is.
PC-re mindig is több játék fog megjelenni még ha azok olyanok is amit jó ha egyszer végig tud szenvedni az ember.
Az senkinek nem lenne jó ha a PC kihullana a körből főleg nem a VGA/CPU gyártóknak.
Hidd el nem kell aggódnunk nekünk még jó pár évig, hogy a PC eltűnik a süllyesztőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
- Nem menekül a Facebook-függőségi per elől a Meta
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest