Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
Olyan kérdésem lenne, ma rendelnék Egy 1080-at, és ugye van hozzá Egy free GoW4 kód. Lehet tudni hogy mikor adják majd másik játékkal? Esetleg nemsoká a wildlands-el? Mert ha pl 1 hét múlva más járna hozzá, Akkor nekem megéri Azért várni.
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Lenne egy kérdésem, hátha valaki tudja a választ.
Amióta beinstalláltam az új kártyámat "Gigabyte GeForce GTX 1080 WindForce O.C" Overwatch elég fura színkezelési problémákba ütközik. Néha az egész kép kap egy ilyen neon zöld effektet, és úgy marad amíg ki nem lépek belőle. Néha egy feketeség kezdi "megenni" a textúrákat (LINK) ami olyan mint a régi windows crash, ahogy nézelődök kb kezd egyre jobban kitakarni mindent a feketeség, majd csak a HUD látszódik és a piros körvonalak az enemy körül.Ez játék probléma lehet ? Vagy driver ? ... lepucoltam minden régi drivert, és felraktam az újat, + Geforce Experimence-t is hátha megoldja... de fogalmam sincs mi okozza ezt a textúra bugot* elő.
A játékot is újra raktam már, de semmi.
-
Evome
senior tag
válasz Rasiel #14257 üzenetére
Azóta csak egyszer próbáltam, konkrétan letörölte a játék az egész nvidia kezelő felüeltet. Nem találtam seholsem.. soha nem láttam hasonlót...
(#14258) modster : Most próbálom DDu val. remélem ez megoldja, ha nem akkor fogalmam sincs
-
Evome
senior tag
Lehet hogy megtaláltam a gondot arra miért hal be mindig a 1080-as Driverje.
Nos mikro bekapcsoloma gépet elindul szépen a kártya, majd mikor betölt a windows, akkor leállnak a propellerek. Ez gondolom nagyon nem normális. Így 43 ~42 fokon fut.Lehet ennek köze az összeomláshoz ? Vagy nagyobb hőfoknál majd szépen bekapcsol a propeller ?Kipróbáltam, elindul és hűti rendesen.
Illetve Ezt az OC-t tudom valamilyen programban lentebb venni ? Mert mindenhol olvasom hogy le kéne venni, de fogalmam sincs hogy kell.
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
válasz szallasi007 #14292 üzenetére
Milyen programokkal tudom ezt megvizsgálni ?
Illetve hogy húzom le a gyári oc-t ? Mindenki csak ajánlja hogy csináljam, de sajnos nem tudom hogy kell.
Aránylag ez volt a legjobb vétel pénzügyileg, + jó kis akciót is kifogtam hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
válasz Modst3R #14295 üzenetére
Kipróbáltam amit először tanácsoltál, azzal is ugyan ez a gond. Most lefuttatom akkor ezeket a teszteket és az eredményt majd ha nem egyértelmű megosztom veled
(#14296) szallasi007 : Rendben kipróbálok többet is
Köszönöm a kitartó segítséget
(olyan gondja nem lehet hogy win7-en nyűgös ez a kombináció ? )
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
válasz Modst3R #14299 üzenetére
Kirpóbáltam a Valley-t és a Heaven-t
Valley semmi gond, szépen elfutott minden, semmi hibaüzenet. A heaven viszont 4-5 ször megállt és fekete kép 2 másodpercre, közben zenét hallottam, itt 4 fps-re le is ment a rendszer. Viszont a csúcs 430 volt, ami persze lényegtelen ha meg meg állt jelenetek közben.Viszont a végén csak szimpla adatokat írt ki, semmi olyat nem láttam hogy kaki kelle valami. Ha persze ezt így konkrétan egyáltalán kijelzi e.
-
-
Evome
senior tag
Rendben letöltöm, és utána egyértelmű lesz hogy hogyan veszem le a OC-t ? ugye ezzel nem tudom kinyírni a kártyát ?
Akkor ah jól értem a Core clock ból vegyek vissza 50-et ? KÉP
(#14309) modster : Minden féle képpen ez lenne a legcélszerűbb ?
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
válasz szallasi007 #14313 üzenetére
Intel Core i5 6600K
Gigabyte Z170 HD3P
8GB DDR4 3000Hrz
Gigabyte GeForce GTX 1080 WindForce O.CWin7 64bit
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest