Hirdetés

2024. június 23., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum VIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#2751) Blackie válasza ladybug (#2745) üzenetére


Blackie
csendes tag

Fiatalok. Ő 19, én 21. Nyilván ez sok mindent megmagyaráz, sokat kellene még mindkettőnknek megtapasztalni. És talán idő kellene mindkettőnknek.
Viszont a másik, hogy ez tényleg nem ilyen balázs-show-s kapcsolat, hogy szakítunk, összejövünk, blabla. Sokkal-sokkal komolyabb érzelmekről van szó, mint amilyennek tűnik. És tényleg nem csak az én részemről. Kicsit ez most hülyén fog hangzani, de úgy érzem, hogy egy átlagos párkapcsolathoz képest is sokkal különlegesebb szálak fűztek össze minket, és még most is. Egyszerűen olyan szinten egy hullámhosszon voltunk, hogy az kész.
Na mindegy, már megint nyáladzok itt össze-vissza. Biztos senki sem kíváncsi rá...

(#2752) Blackie válasza Goose-T (#2743) üzenetére


Blackie
csendes tag

Nem hiszem, hogy telhetetlen lenne, csak maga se tudja eldönteni, hogy mit akar. Mindenkiből hiányzik valami, viszont ezt el kéne tudni fogadni. Szal ez itt a probléma.

(#2753) Boglya


Boglya
senior tag

Nah ma se csalódtam a női nemben. Megbeszéltük a találkozót este 8ra még hétvégén, erre 20:01kor jön egy sms. Ekkor kezdett el forrni az agyvizem. El se kellett volna olvasnom, kitaláltam már magamban: leragadt az ismerősöknél (ez azt jelenti h a haverokkal piál valamelyik kocsmában :F ). Úgy döntöttem úgy teszek, mintha nem is érdekelne, nem adom meg az örömöt, hogy lássa mennyire felhúzott:D.

(#2754) fokukac


fokukac
nagyúr

a nők tényleg mind egyformák, nekem egy régi hülgyismerősöm csinálta ezt.
írtam neki egy apropó folytán, majd kiderült, hogy pár sarokra dolgozik, erre ő javasolta, hogy találkozzunk, mondjuk kávészünet, v. hasonló címszóval, aztán ez később ebéddé módosult, 1 hét után az időpontot is lefixáltuk, persze másfél órával előtte jött a levél, hogy bocs, mégse jó, és másnap se, mert elutazik, tegyük át jövő hétre. persze nem tudok rá haragudni, ő is kb. annyit dolgozik mint én, és lehet, hogy a főnöke kavart be...

mindenesetre már itt a jövő hét, de még semmi se történt, semmi reakció. most várok.... :D

de én is inkább úgy teszek, mintha nem is érdekelne. :P

igazából mindig meglep, hogy mennyire egyformák... :D

[Szerkesztve]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#2755) Pala válasza Boglya (#2753) üzenetére


Pala
veterán

az ilyenek hallatán is csak egyre tovább és tovább erődösik bennem, hogy nagyon is jól teszem, hogy kizárom a női nemet a magánéletemből...mennyi stressz, idegesség, bizonytalanság, és apróbb, de annál zavaróbb problémák ezrei kerülhetők el ezzel :D

Ne csak úgy tegyél, mintha nem is érdekelne, hanem ne is érdekeljen (!!) nagy különbség, magadat kíméled vele, és te legyél az első, ne a nő.

Amióta elhatároztam, hogy nem érdekelnek a csajok többé, azóta teljesen oldott és stresszmentes vagyok, és ez nagyon jó.:C

[Szerkesztve]

(#2756) bigman00 válasza Pala (#2755) üzenetére


bigman00
tag

biztos vagy benne hogy jó ez neked ? Akkor már járj ide szembe a papnöveldébe ;]

(#2757) Gh0sT válasza Pala (#2755) üzenetére


Gh0sT
addikt

Csak a fiúk?! ;]

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#2758) Pala válasza bigman00 (#2756) üzenetére


Pala
veterán

Tipikus hiba ez a következtetés.
Kb olyan, mint aki ezek alapján azt állítja, hogy buzi vagyok.:)
A kettő nem függ össze...az tuti, hogy életemben nem lennék pap:)

Amúgy élvezem az életet, de nagyon fontos, hogy azért, mert vannak olyan elfoglaltságaim, amelyek örömet okoznak nekem (és bőven kárpótolnak az előbbi ''hiányosságért''). Enélkül nem menne, és még valszeg mindig magamban rohadnék.

(#2759) Pala válasza Gh0sT (#2757) üzenetére


Pala
veterán

jaja, már megint:)

Nem értem, nektek hol a logikátok?:)Ha valaki azt állítja, hogy nélkülözi a nőket az életéből, akkor az buzi??? Nem látok összefüggést a kettő között... Attól hogy valami nem igaz/helyes/érvényes, az ellenkezője még nem feltétlenül lesz az.:)

Lány barátaim vannak, nem is egy...tovább nem megyek, mert:
1. nem is TUDOK
2. nem is AKAROK (most már).

(#2760) bigman00 válasza Pala (#2758) üzenetére


bigman00
tag

vannak olyan elfoglaltságaim, amelyek örömet okoznak nekem (és bőven kárpótolnak az előbbi ''hiányosságért''

egy pornó film nem ér fel egy jó nővel :D :D

(#2761) Pala válasza bigman00 (#2760) üzenetére


Pala
veterán

jajmár, mindenből viccet kell csinálni?:)

nem pornófilmekről van szó:)
erről ugrik be: valamelyik éjszaka egészen hajnalig pókereztem neten...olyan 2 körül kipillantok az ablakon a szomszédos panel felé (kb 50 méterre lehet tőlünk a ház), nézem, hogy több lakásban is tévéznek, és érdekes módon mindegyiknél az ablak felé volt fordítva a tv, tehát tisztán láttam, hogy mi megy....hát öcsém, mindenhol pornócsatornát néztek....azt tényleg le kellett volna fényképezni:) persze hajnalban mit nézzenek a tévében!?:) De az csúcs volt,ahogy végignézek a panelon és vagy 8-10 lakásban megy ugyanaz:D

(#2762) faster válasza fokukac (#2754) üzenetére


faster
nagyúr

Én még nem futottam bele ilyen esetbe. Lehet, hogy valahogy előre megéreztem, hogy semmi nem lesz belőle, vagy nem tudom, mi miatt.

(#2763) Gh0sT válasza Pala (#2759) üzenetére


Gh0sT
addikt

Bocs, már megint magamból indultam ki... :U

Nekem is volt ilyen korszakom, bár én csak bebeszéltem magamnak, hogy milyen jó is nő nélkül élni. Szar ez az egész... valahol vágyom rá, valahol meg a hátam közepére se kívánom. Olyan nő meg kevés van, aki az igényeimnek és kedvemnek megfelelően állna a rendelkezésemre. Vagyis akad, de már az sem az igazi... :U

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#2764) Pala válasza bigman00 (#2760) üzenetére


Pala
veterán

Utólag beismerem, hogy tényleg félreérthetően fogalmaztam.:)

(#2765) Pala válasza Gh0sT (#2763) üzenetére


Pala
veterán

Na pontosan ugyanígy vagyok én is...ezt jól megérezted.
Csak én arra jutottam, hogy élni kell az életet, ha nővel nem megy, akkor nélküle, mert különben elmúlnak az évek, és semmi sem történik, csak bánkódás..Nem akarok irreálisan nagy energiát, időt (és pénzt!) fordítani olyan dologra, amelynek kimenetele teljes mértékben bizonytalan és kétséges. Ez mind-mind erőfeszítés, ami önmagában nem baj, de túl sokat áldoznék érte, fúleg annak tudatában, hogy vannak dolgok, amelyek nekem legalább ugyanakkora boldogságot (ha nem nagyobbat!!) nyújtanak, sokkal kisebb befektetéssel. Szóval nekem nem éri meg. Én erre a konklúzióra jutottam 3-4 hónapja, és egyelőre állom a sarat, nem tágítok emellől, és ami a legeslegfontosabb: közben tényleg boldog vagyok, és nem csak elhitetem magammal!!

(#2766) Gh0sT válasza Pala (#2765) üzenetére


Gh0sT
addikt

Talán csak annyit tennék hozzá, hogy ha megpróbálod nem ''befektetésként'' kezelni a párkapcsolatot, akkor egész jó dolog sülhet ki belőle. Az a baj ezzel, hogy jódarabig nem fogsz tenni semmit annak érdekében, hogy legyen barátnőd, mert egész egyszerűen úgy érzed, hogy nem éri meg. Pedig lehet, hogy csak egy apró lépésre lenne szükség, lehet, hogy az imádott nő ott van az orrod előtt, csak nem veszed észre, mert feltetted a szemellenzőt. Ez persze nem baj, mert egy élelmesebb lány ha akar valamit, akkor eléd áll és megmondja (ugye hogy ez mennyire imponáló tud lenni néha?). :) Viszont néha igenis be kell vállalni azt, hogy kerek perec oda állsz valaki elé mindenféle kertelés nélkül és durr bele a lecsóba, hadd szóljon. :) Tökös csávónak kell lenni és rossznak! Hiába vagy mintapéldány, semmire nem mész vele, mert elveszted a spontaneitásod.

Úgy szép az élet, ha éljük. :) Légy őrült, de még józan! :)

Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

(#2767) Boglya válasza Pala (#2765) üzenetére


Boglya
senior tag

Jah, csak az én életfelfogásom alapján pont az a legfontosabb az életben, h megtaláld azt, akivel boldogan élheted. Szóval nő (vagy nő utáni vágyódás:D) nélkül az élet már nem is az igazi... tény hogy a rosszkedvemet idáigi életemben legalább 60%ban nőügyek okozták, de nem bánom. Egyszer olvastam egy könyvben, h már azért is hálásnak kell lenni egy nőnek, h szerelmes lettél belé, kiváltotta belőled a legerősebb (pozitív) érzelmet ami létezik.

(#2768) Goose-T válasza Blackie (#2752) üzenetére


Goose-T
veterán

Most pont azt írtad le más szavakkal, hogy telhetetlen. Észrevetted? :D Várjál, segítek:
Mindenkiből hiányzik valami, viszont ezt el kéne tudni fogadni.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#2769) Kidus válasza Pala (#2765) üzenetére


Kidus
őstag

Az ember tarsas leny, ha tetszik, ha nem.
Magadra eroltetheted, hogy mennyire jo egyedul is, de ettol meg ez nem egeszen van igy rendben.
Nem azt mondom, hogy erolkodni kell, es csak erre gondolni, korant sem.
Viszont azert egy egeszseges szintu erdeklodes nem art. Vagy esetleg mondhatnal olyat, hogy ''szeretnem'', ''jo lenne'', vagy csak ''lehet, hogy jo lenne''.
Ilyeneket toled nem olvasok, inkabb az a jellemzo, hogy: hat en megprobaltam, nem ment, majd ha valakinek kellek, akkor jon, en jol vagyok igy, sot, irigylesre melto ( nem szo szerint, de azert remelem erzed :) ).
Ha neked az erdeklodes, es nyitottsag is ''erofeszites'' es ''tul sok aldozat'', akkor tenyleg nem nagyon lesz senki melletted ( tudom, nem is kell :) ).
Lehet, hogy egy novel sok baj is jar egyutt, de nagyon sok orom is ( ezt mar mondtam ), es ahany ember, annyi fele kapcsolat, annyira valtozo aranyok e teren.
Ha jol tudom, 1 db tapasztalatod van egeszen konkretan ( ha tevednek javits ki plz ), a tobbi onmagad altal felepitett gondolat/elkepzelesvilag.
Probalj meg kinezni belole egyszer, es nem azt irni egy negativ elmenyre, hogy jajjjdejo hogy neked nincs senkid, nem tortenik veled semmi rossz ( ezt meg nem is hiszem el ).
Nah osszevissza lettem megint, szokas szerint :)
Megyek is inkabb vissza read only-ba.

Assuming Control

(#2770) Bibby válasza Gh0sT (#2766) üzenetére


Bibby
addikt

Éppen meg akartam jegyezni hogy mi ez a közgazdász szemléletmód? Hiszen itt érzelem van, nem értelem... Erősen kétlem hogy egy nő tökéletesen helyettesíthető jószág lenne. :P

Ελευθερια η θανατος

(#2771) Kokkantas


Kokkantas
aktív tag

Hát én megpróbáltam, nem ment, majd ha valakinek kellek, akkor jön, én jólvagyok igy...
Szeretném, és jó is lenne, ha rámtalálna egy eszméletlenül kedves, aranyos kisasszony, de ami késik az (busz vagy vonat) nemmúlik.


[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#2772) Pala válasza Kidus (#2769) üzenetére


Pala
veterán

Társas lények vagyunk, így van: van családom, rokonaim vannak, és barátaim is, illetve ''lazább'' kapcsolatban ismerősök...szerintem ebben én sem vagyok kivétel, ugyanúgy emberek között élek, nem vagyok remete,és szerintem ez már a társas életet eléggé kielégíti. Gond akkor lenne, ha erősen gépfüggő lennék és ki sem mozdulnék a szobámból, minden kapcsolatom a külvilággal csupán közvetett volna, a monitoron keresztül.
Egy valamit azért elárulok: nekem úgy globálisan semmi bajom a női nemmel:)
Csak azt elégeltem meg, hogy nekem 10-szer annyit kell küzdenem 10-ed akkora sikerért párkeresés téren, mint egy átlagos embernek...gondolhatod, hogy azért ez lelombozza még a legelszántabbakat is.
Azt nem mondom, hogy nem lenne jó, ha összejönne valami.
Az érdeklődés és a nyitottság nem ide tartozik szerintem, bár annyira talán nem vagyok nyitott, mint azt magamról hiszem, de ezek nem ''erőfeszítések'' számomra. Az erőfeszítés az, amit fel kellene áldoznom ahhoz, hogy egy normálisan működő kapcsolatba kerüljek (most a szerencsét nem említsük, mert az is kell, de azt nem tudom befolyásolni): ez pedig a személyiségem. Nehezen elviselhető, unalmas, szürke és számító ember vagyok, csak ezt társaságban nem nagyon mutatom, de jó emberismerőnek nyílván kiviláglana egy idő után. Ráadásul állandóan sorozatgyilkos tekintetet vágok (nálam ez az alap, nem direkt csinálom, hanem ilyen az arcberendezésem, még akkor is amikor boldog vagyok, kívülről nézve olyan, mintha gyilkolni tudnék:) ) Kinek kell egy ilyen, de most őszintén? Ezek olyan dolgok, amelyeket én magam belül nem élek meg negatívumként, de kötve hiszem, hogy általános igény lenne egy ilyen jellemre. Amellett totál más dolgok érdekelnek, mint a korombéliek többségét (ez mondjuk már ki lett tárgyalva elégszer:) ), szóval ismételten az jön elő, hogy nem ütöm meg a ''divatmércét'' (ami megintcsak: nekem nem baj, ha csak magamat nézem, de gond, hogyha társat kell keresni, mert vészesen leszűkül a potenciális bnőjelöltek száma, pláne, ha az előbbivel is egybevesszük).
Márpedig megváltozni nem vagyok hajlandó, mert azzal a saját értékrendem, elveimet és egomat sérteném és hazudtolnám meg. Fel kéne adnom magamból, hogy jobban elfogadtathassam magam, de erre nemcsak hogy nem vagyok képes, de nem is akarom. Márpedig így valóban nem jutok egyről a kettőre, ezért inkább megtanulok így élni, ha jó, ha nem. Mondjuk ez a dolgok másik oldala, nem is igazán arra reagáltam, amit írtál, hanem csak leírtam, hogy ez a szinte minden téren felbukkanó másságom is igencsak patthelyzetbe szorít.
Ghost: ez az én hibám, és tisztában vagyok vele, de sajnos mindent a gazdaságosság szempontjából vizsgálok...megártott a sok sakkozás:D (merthogy onnan jött, az tuti:) )

mod: elég gáz egy emberke vagyok, jobb is, hogy nem megyek ph! talira:D

[Szerkesztve]

(#2773) Pala válasza Bibby (#2770) üzenetére


Pala
veterán

az a fura, hogy a közgazdaságtant meg utálom (tanultam, hamar az agyamra ment:) ), mégis így mérlegelek olyan dolgokat (is), amiket nem kellene:)

(#2774) Pala válasza Gh0sT (#2766) üzenetére


Pala
veterán

''Hiába vagy mintapéldány, semmire nem mész vele, mert elveszted a spontaneitásod. ''

Már ráeszméltem.. de nem változtatok, mert az nem én lennék, hanem egy másik hülye:)

[Szerkesztve]

(#2775) Kidus válasza Pala (#2774) üzenetére


Kidus
őstag

En mar valtoztattam jopar dolgon eletem soran magamban.
Ugy erzem, nem kevesebb lettem tole, hanem tobb.
Es meg mindig en vagyok, nem adtam fel az elveimet, nem adtam fel magamat.
Minden felfogas kerdese.
:)

Assuming Control

(#2776) Pala válasza Kidus (#2775) üzenetére


Pala
veterán

Valóban felfogás kérdése, mert én úgy fogom fel, hogy eleve nem szabad engednem, hogy a környezetem és a körülmények alakítsák a gondolataimat (mint mondtam, makacs vagyok). Önmagam áldozata vagyok ezzel picit, de nem baj:D

(#2777) tildy válasza Pala (#2776) üzenetére


tildy
nagyúr

Ha nem lenne baj, nem hisztis 3.14csáskodnál állandóan itt :DDD :DDD
----------------------------------------------------------------------------------
Más ... Pénteken volt psychomókusnál. Jó volt:B Fogok még menni.

[Szerkesztve]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#2778) Kokkantas


Kokkantas
aktív tag

Palaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa netedd ez magaddal, nemszabad. Kicsinálod magad a saját hülyeségeddel. Ph! talira meg menj el, feldob a közösség hidd el. Bánom, hogy a hülyeségem miatt nagyon keveset voltam lent a táborban.

Ha szarnak érzed magad előbb-utóbb az is leszel.

[Szerkesztve]

(#2779) robisz válasza tildy (#2777) üzenetére


robisz
senior tag

Más ... Pénteken volt psychomókusnál. Jó volt Fogok még menni.

Hmmm.... skizofrénia? :DDD

(#2780) Pala válasza Kokkantas (#2778) üzenetére


Pala
veterán

Nem érzem magam szarnak, csak tudom, hogy az én személyiségemet, szokásaimat nagyon sokan unalmasnak és ''semmilyennek'' tartják. Bárhova is megyek, mindig és teljes mértékben nekem kell(ene) alkalmazkodnom, hogy el tudjanak fogadni. Mert különben levegő vagyok az emberek számára, még a 190 centimmel is:)

Lehet, hogy nekem kémnek kellene lennem:) Olyan szinten nem vagyok ott sehol néha, hogy majdhogynem átmennek rajtam az emberek.:)

[Szerkesztve]

(#2781) TrollBalint válasza tildy (#2777) üzenetére


TrollBalint
addikt

miért mentél agytágítóhoz?

Pala: Senki sem születik tökéletesen, mindenkinek vannak hibái. Erre gyógyír a változás. Nekem is vannak elveim, de nem sok van amire azt mondom, hogy sose változtatnék rajta. Élem az életem, aztán ha megunom, változtatok rajta, ha látom, hogy máshogy sikeresebb lennénk megint változtatok rajta. Erről szól az élet. Ha egy lánynak olyan ember kell, aki picit más, mint én,akkor leszek olyan (persze, csak ha megéri) Ha másmilyen kell leszek másmilyen, de fontos, hogy akármilyenné is változok, mindig tetszen nekem is, ne legyen kényszer (lehet nem ez a legjobb szó, de nem találom most a szavakat, összekeveredtek itt a billentyüzeten.. :) )

[Szerkesztve]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#2782) Pala válasza TrollBalint (#2781) üzenetére


Pala
veterán

És gondolod, hogy lehet úgy változni és alkamazkodni, hogy közben sohasem adod fel magad, egy pillanatra sem?:F
Én hű vagyok magamhoz.

(#2783) TrollBalint válasza Pala (#2782) üzenetére


TrollBalint
addikt

simán. én ilyen vagyok. legbelül mindig az vagyok aki voltam, csak hol igy nézek ki kivülről hol úgy. de az igazi énemet sosem változtatom meg. Igaz, (talán direkt ezért) azt kevés alapköből építették :)

[Szerkesztve]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#2784) Pala válasza TrollBalint (#2783) üzenetére


Pala
veterán

Jó neked. Én viszont túl sok mindenhez ragaszkodom, nem tudok magamon annyit változtatni, hogy megfeleljek másoknak....talán nem is akarok megfelelni...

(#2785) Joco válasza Pala (#2782) üzenetére


Joco
aktív tag

Picit úgy érzem keversz 2 dolgot. A testedben lévő anyagok közül rengeteg van, aminek kevesebb, mint 1 nap a felezési ideje, ergo folyamatosan változol. Érzed mekkora blödség és nem kapcsolódik ahhoz, amire Te gondolsz valójában? A Tied is hasonló. Amire Te gondolsz, hogy hű akarsz maradni Magadhoz, az többnyire nem más, mint egy értékrend, amihez ragaszkodsz. Ez így is van rendjén, ha olyan maga az értékrend(pl. nem vagy köpönyegforgató :DDD ) Az persze, hogy mennyire kifinomult az értékrend és mennyire részletekbe menő, különféle határokat szab, de csak határokat, amin belül szabadon mozoghatsz. Legyenek alapelveid. Az fontos, az ad tartást egy embernek. De ne zárd Magad börtönbe szentírásnak vett dogmákkal. Ahogy egyre érettebb leszel változol és máshogy látod a világot, változik a világképed. Alapjaiban nem kell felbolygatnod Magad, de időnként el kell fogadni olyan dolgokat, hogy a mikulás nem létezik, pedig addig az életünk szerves része volt. Kapsz helyette mást, nem feltétlen jobbat, pl. rájössz a pisilőddel lehet mást is csinálni(igen, kardozni :DDD ), de a világ változik és azért mert Te változol, akaratlanul is.
Egyszer ezt szépen mondta el valaki. Képzeld el Magad úgy, mint egy tükröt, ami reflektálja a világot. Mikor megszületsz a tükör homogén, sehol egy egyenetlenség, tökéletes a képe. Tökéletes abból a szempontból, hogy ugyanazt a világot mutatja, amit lát, tehát nem is tesz hozzá semmit. Aztán ahogy hatások érnek, minden egyes érzés, ami elér nyomot hagy rajtad, elkezdesz kialakulni és a saját képedre formálod a világot. Azt mutatod belőle, amit megtanultál. A tükör már néhol felnagyít és vannak részek, amiket alig mutat. Így lesz minden ember más és a világ olyan sokszínű, amilyen :R

A lényeg kimaradt. Az első dolog a vágy. A változásra. Ez segít megteremteni az akaratot, ami kell, hogy véghez vihesd. A legfontosabb azonban, hogy legyen cél, amit szeretnél elérni. :)

[Szerkesztve]

''Ugyanakkor még mindig jobb, ha ilyennel foglalkozik a gyerek, mintha a szabad levegőn rohangászik, vagy gyümölcsöt eszik.'' - a kétezer forintos Cyber laptopról ''PokolGéP-es vagy? koncijukon voltál?''

(#2786) Pala válasza Joco (#2785) üzenetére


Pala
veterán

Riszpekt Neked :R

Valóban erről van szó. Ragaszkodom egy általam felállított értékrendhez, amely úgy érzem, hogy megfelelő, erkölcsös és igazságos alapokon nyugszik, talán túlságosan is.

''Ahogy egyre érettebb leszel változol és máshogy látod a világot, változik a világképed.''

Ennek így kellene lennie, ha a dolgok normálisan alakulnak.. de azén világképem nagyjából 7-8 éve nem változik, pedig még csak 21 leszek!! Holott fiatalként, az ember tinédzserként elméletileg rengeteg változáson kell(ene), hogy átessen. Kérdés: most akkor én egy 13 éves gyerek maradtam örökre, vagy pedig már 13 évesen is jóval érettebben gondolkodtam, mint az akkor elvárható lett volna!?:F

''A lényeg kimaradt. Az első dolog a vágy. A változásra. Ez segít megteremteni az akaratot, ami kell, hogy véghez vihesd. A legfontosabb azonban, hogy legyen cél, amit szeretnél elérni.'' --- nos, ez akkor 50%-ban sikerült... vágyam az abszolúte nincs a változásra, mert nem bírok és nem is akarok elszakadni magamtól, egyszerűen azt akarnám, hogy így fogadjanak el az emberek (nők), de így nem kellek senkinek. A másik dolog viszont megvan. Célom az van, mégpedig igen komoly, amiért makacsságomból kifolyólag tűzön-vízen keresztül küzdeni akarok és fogok is, bármibe is kerül. És közben még maga a küzdés, az erőfeszítés is élvezetes számomra! (Nem, ez nem a párkeresés, ha abban a témában állnék így, szerintem már rég találtam volna valakit, mégha nem is jött volna össze semmi komoly, de tutira nem itt tartanék, ahol most)

(#2787) ladybug válasza Blackie (#2751) üzenetére


ladybug
őstag

Igen, ez sok mindent megmagyaráz.
Tudod, mindenki, aki szerelmes ugyanezt mondja: úgy érzem, hogy egy átlagos párkapcsolathoz képest is sokkal különlegesebb szálak fűztek össze minket, és még most is. Mindenkinek a maga kapcsolata, a maga szerelme a szent és sérthetelen, a mindenkinél külömebb. Teljesen normális. De ne ess át a ló túloldalára. Próbáld meg reálisan szemlélni a kapcsolatotokat. Próbáld meg külső szemmel nézni, ha csak egy pillanatra is. Akkor fogod megtalálni, hogy mit és hol rontottatok el.

[Szerkesztve]

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2788) Goose-T válasza Pala (#2786) üzenetére


Goose-T
veterán

Márpedig változtatnod kell magadon. A társas élethez szükségesek olyan emberi kvalitások, amiket nem feltétlenül sajátít el az ember, még 21 éves korára sem. Azt is tudnod kell, hogy ez a változás nem fog egyik napról a másikra menni, sok idő és igazi elszántság szükséges hozzá. Az a jó viszont benne, ez nem is igazán változás, hanem a személyiséged kiterjesztése, az emberi kapcsolatokat kezelő agytekervényeid igencsak hiányos területeinek új dolgokkal való kiegészítése. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha változtatsz az eddigi életviteleden. Többet kell járnod társaságba, ez viszont nem feltétlenül az állandó barátaidat és ismerőseidet jelenti, inkább meg kell ismerkedned új emberekkel. Menj el például tánciskolába (nem, a hiedelmekkel ellentétben nem kell magaddal lányt vinned, mert van ott éppen elég). Ott majd rá leszel kényszerítve, hogy tök ismeretlen nőkkel beszélgess, ami feltétlenül jót tesz a személyiséged fejlődésének. Ha erre azt mondod most, hogy az olyan gáz, meg nincs időd rá, satöbbi, akkor máris az előítéleteid rabja vagy. Szánd el magad. (Kezdésnek benézhetsz az aláírásban megadott topikomba. :D )

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#2789) ladybug válasza Goose-T (#2788) üzenetére


ladybug
őstag

Ott majd rá leszel kényszerítve, hogy tök ismeretlen nőkkel beszélgess, ami feltétlenül jót tesz a személyiséged fejlődésének.
Igen, ez nagyon jó ötlet. Emellett még az is jó a táncban, hogy muszáj testi kontaktust (érintés, kézfogás) létesítened a táncpartnereddel.

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2790) Kokkantas válasza ladybug (#2789) üzenetére


Kokkantas
aktív tag

Pontosan azért nemmegyek táncot tanulni.

(#2791) ladybug válasza Kokkantas (#2790) üzenetére


ladybug
őstag

Pedig oldódna a gátlásosságod. Határozottabb lennél, nőne az önbecsülésed. Hidd el, jót tenne. :)

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

(#2792) Loretto válasza Kokkantas (#2790) üzenetére


Loretto
veterán

Akkor bámulsz be az ablakon, ahogy állsz esőben?
Tipikus kép a Szerepcsere c. filmben, amikor Dan bámul be az étterembe.

Soirée...

(#2793) Goose-T válasza Kokkantas (#2790) üzenetére


Goose-T
veterán

Ez nagyon rossz hozzáállás. Az érintés a legfontosabb tényező a nőkkel való kapcsolatteremtésben. A nők imádják, ha megfogják a kezüket, ha megsimítják a vállukat, ha átkarolják a derekukat...

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#2794) Bibby válasza Pala (#2772) üzenetére


Bibby
addikt

''Kinek kell egy ilyen, de most őszintén? Ezek olyan dolgok, amelyeket én magam belül nem élek meg negatívumként, de kötve hiszem, hogy általános igény lenne egy ilyen jellemre.''

Kit akarsz ezzel átverni? Pontosan azért mondod ezeket mert negatív dolognak tartod.
Meg ilyet sem hallottam még, hogy egy csinos, nekem tetsző lánynak udvarolni erőfeszítés lenn... :F

Ελευθερια η θανατος

(#2795) TrollBalint válasza Goose-T (#2788) üzenetére


TrollBalint
addikt

a tánciskola nem rossz ötlet, én is mennék szivesen, de:
1. voltam már, tánciskolába és megtetszett, rá egy évre is mentem és több volt a fiú, mint a lány! (mondjuk ez még általánosba volt, de az mindegy :) )
2. most főiskolán meg mindenki párral megy tánciskolába :( ha én odamegyek egyedül, akkor kivel fogok táncolni?
Egyéb ismerkedési lehetőségeket kérek :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#2796) faster válasza TrollBalint (#2795) üzenetére


faster
nagyúr

Régebben, olyan 10 éve, én is jártam tánciskolába kábé egy évig, és ott a lányok mindig sokkal többen voltak, mint a fiúk.

(#2797) TrollBalint válasza faster (#2796) üzenetére


TrollBalint
addikt

még itt a főiskolán sem mondanám, hogy a lányok sokkal többen vannak minta fiúk
szerintem azért, mert kevesen vannak akik egyedül elmennének oda, inkább visznek egy párt, és akkor biztos hogy lesz páruk és még csak nem is idegennel kell táncolni

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#2798) faster válasza TrollBalint (#2797) üzenetére


faster
nagyúr

A főiskolai tánctanoda inkább a hallgatók arányait tükrözi, ez egy általános tánciskola volt, és ott többen voltak a lányok. Ez tény. Különösen a délelőtti-délutáni csoportban. Volt is kampány a tanár részéről azért, hogy menjenek át fiúk az estiből a délelőtti csoportba, mert abban volt 15 nő, és kettő férfi.

[Szerkesztve]

(#2799) TrollBalint válasza faster (#2798) üzenetére


TrollBalint
addikt

az a nekem való hely :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#2800) Loretto válasza TrollBalint (#2795) üzenetére


Loretto
veterán

Viccelsz? A táncoló egyetemen voltunk estievel, ott nekem ingyen volt a dolog, csak legyen fiú. Pedig egyetemista sem voltam. :)

Soirée...

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum VIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.