Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Persze hogy elcsúsztatják, mert az egy komoly érv lehet az NX mellett. Ha WiiU-ra idén jönne akkor senki se várna még 4-6 hónapot hogy NX-en játsszon vele.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah ugyan ezen kezdtem filózni a WiiU topikba.
Ahogy írtam, nagyon remélem hogy nem egy fordított TP lesz a soron következő ZeldaEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
Nah jól van, szálljatok le rólam mert még a végén bevonulok szerzetesnek a Temple of Time-ba
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
Sirandrish
Topikgazda
Mobilból lehet több kelt el mint vitából
Amúgy meg lehet hogy csak már nem fért kiEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
unrealnoise
senior tag
-
ayo
veterán
jó érzés, hogy ő is azt mondja, hogy vagy október vagy késik. Én is ezt hirdetem. Szerintem simán nem jelentik be korán, hogy ne tudjon a piac felkészülni rá.
A felső kocka óriási ötlet lenne. 3 év után fogod és kiadsz egy újat 2x erősebb VGA-val és nem kell egy teljes új konzollal szenvedni
http://jateknaplo.blog.hu
-
woros
őstag
A video nekem nem teteszett.. kimegy a kutyával és le se sz*rja + ott kosaraznak a téren ők meg nyomják a géppel.. szerintem gáz, de hogy a gépről is szóljak, szerintem jó továbbgondolása a wii u nak. A videóból kiderül, hogy jön mario kart+mario 3d valami.. splatoon nemtudom hogy az a régi volt-e vagy abból is lesz 2. rész.
Companies that will support the Switch
505 Games
• LEVEL-5 Inc.
• Activision Publishing, Inc.
• Marvelous Inc.
• ARC SYSTEM WORKS Co., Ltd.
• Maximum Games, LLC
• ATLUS CO., LTD.
• Nippon Ichi Software, Inc.
• Audiokinetic Inc.
• Parity Bit Inc.
• Autodesk, Inc.
• PlatinumGames Inc.
• BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
• RAD Game Tools, Inc.
• Bethesda
• RecoChoku Co., Ltd.
• CAPCOM CO., LTD.
• SEGA Games Co., Ltd.
• Codemasters®
• Silicon Studio Corporation
• CRI Middleware Co., Ltd.
• Spike Chunsoft Co., Ltd.
• DeNA Co., Ltd.
• SQUARE ENIX CO., LTD.
• Electronic Arts
• Starbreeze Studios
• Epic Games Inc.
• Take-Two Interactive Software, Inc.
• Firelight Technologies
• Telltale Games
• FromSoftware, Inc.
• THQ Nordic
• Frozenbyte
• Tokyo RPG Factory Co., Ltd.
• GameTrust
• TT Games
• GRASSHOPPER MANUFACTURE INC.• UBISOFT
• Gungho Online Entertainment, Inc.
• Ubitus Inc.
• HAMSTER Corporation
• Unity Technologies, Inc.
• Havok
• Warner Bros. Interactive Entertainment
• INTI CREATES CO., LTD.
• Web Technology Corp[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Marhára érdekel hogy milyen kezdőcímek lesznek rá. Egy Zeldás bundlét el tudnék képzelni
-
-
félisten
Hmm, nem is rossz. Az a Maxwell gpu egész erősnek tűnik, a képernyőfelbontás meg tökéletes: 6,3"-ra 720p, nem kell több.
Viszont a memória, és a háttértár erősen hurkának tűnik: 4GB/32GB már okostelefonokban sem számít csúcskategóriának.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
-
félisten
Ja. Gondolom, ha TV-re kötvik, akkor magas órajelekkel fut, hogy a nagyobb felbontást bírja.
Ha meg útra kel vele az ember, akkor a kisebb felbontású tapiképernyő (szerintem az lesz) miatt csökkentheti a teljesítményt/órajeleket, így biztosítva normális akkuidőt."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Mister_X
nagyúr
Hát... ha tényleg igaz lesz, hogy a BotW nagyobb lesz, mint a Wind Waker, Twilight Princess és Skyward Sword együttvéve, és tényleg bugmentesre szánják... atyaég
Épp most néztem egy animét, ahol amiatt nőtt meg a munka, mert a tesztelő kiscsaj addig tekergette a nézetet, amíg belátott az NPC-k szoknyája alá, félelmetes
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Sirandrish
Topikgazda
Csapj a szàdra teee!
Ayo: mint ahogy szeptemberben ...oh w8
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Kemény lenne...
Szerk: Elméletileg talán 3D nyomtatóval készült.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest