Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
A harmadik táncnál (mikor a csaj táncol) lévő szám címét és előadóját ismeri valaki?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Az enyémre esetleg valaki?
Az első részt meg lehet találni de a 2-nek nem!
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Oracle
senior tag
Üdv! TV2-ön transformers reklám, amikor a robot átugrik a csaj felett és egy ilyen komoly zenei betét van a reklámban vajon mi lehet az nagyon tetszik.
-
Dj Polc
tag
Most nézem a transformerset és a sivatagi cssatánál a háttérben hallható zene érdekelne.(Amikor a skorpió támad)
-
zenefan
aktív tag
Itt a link a videohóz, az első 14 mp-re gondoltál... (gondolom én).
Ami biztos hogy nem a film zenei betétjeit tartalmazó (SCORE) CD-ről használták fel ezt a részletet.
---------------------------
DJ Polc:Lehet ez volt az:
http://www.youtube.com/watch?v=FA6Go9EcGXA[ Szerkesztve ]
2021-as Black Friday akciók és konzol árak gyűjtése: https://bit.ly/bfd_21
-
Oracle
senior tag
válasz zenefan #7509 üzenetére
Igen pontosan erre gondoltam már csak ki kéne deríteni hogy honnan a zenei betét
Megvan a linken amit DJ Polc-nak raktál be ott kutakodtam a számok közt és meg lett
[Transformers: The Score - Arrival To Earth] a 3:05-től kezdődik az a rész és elég rövidke.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Transformers: The Score - Arrival To Earth?
3:22-nél van az a férfikórus.
-
zenefan
aktív tag
válasz Dj Polc #7514 üzenetére
Már kezdtem izgulni, hogy elbakiztam ezt is.
Szóval a te számod is (10. Scorponok) és Oracle-é (12. Arrival To Earth) is fent van a SCORE CD-n.
Oracle, ha gondolod kivághatom neked azt a részt, jó minőségben, ha annyira tetszik
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
a Honfoglalás c. Film "Kell még egy szó" számának találtam egy csodálatos feldolgozását, két hölgy énekli, van ötlet, kik ők?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
toldy
őstag
Üdv,
Tudnátok segíteni nekem, hogy ebbe a videóba mely számok szólnak?
- az 1. az egyből az lején van
- a 2. az 1:35-től kb 1:50-ig
- a 3. 1:50-től kb 2:05-ig
- a 4. az 2:05-től 2:20-ig
- az 5. az 3:00-tól 3:15-igTudom kicsit sokat kérek, és azzal is tisztában vagyok hogy a legvégén ki írja hogy mely filmek, játékok stb albumaiból vannak a számok, de magukat a címüket nem. köszöm
Az élet nem habostorta.
-
Grass
aktív tag
Sziasztok!
1:44-től szól a dal. Ki az előadó és mi a szám címe?
[link]
Előre is köszönöm a segítséget."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
C^^
őstag
-
Bikerman
aktív tag
engem ennek a felvételnek az első 21mp-ében játszódó szám címe, és előadója érdekelne. diszkópatkányok előnyben!
ragazzi della curva...
-
nfsu17
veterán
-
nfsu17
veterán
-
Mawyx
őstag
4:55-től ismeri valaki ezt a számot?
[link]
Goal 2 film ezzel (majdnem) kezdődik és ezzel végződik, tracklista alapján nincs meg melyik ez.Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
gabrielguess
újonc
HI!
A Roxy-n megy mostanában egy vocal-trance szám, amibe a csaj úgy kezdi az éneket, hogy shine...always shine...vagy valami ilyesmi na ennek kellene a címe és az előadója. Köszi a segítséget előre is! -
ChromeX
addikt
hali, a roxyn megy egy reklam egy unicum reklam ami elöt egy hoszab zene szol és utána mondja a csávo hogy unicum csak pozitivan, na az a zene kellene. ha valaki tudja annak örülök.
-
Ma hallottam a Petőfi-n egy kellemes dalt. Végig gitár szólt egy srác énekelt.
Nem is tudom kicsit zorános meg kicsit emil rulezes.
Valami "elfújta a szél"-ről énekelt.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
legiaap
félisten
Samsung Curby reklámzenéjének előadóját és címét tudja valaki?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
toldy
őstag
Tudja valaki hogy milyen számot énekel a csaj az új T-mobile, hóban ragadós reklámban?
Tesom azt mondja hogy az létezik angolul, szóval hogy angol vagy magyar az tökmindegy.Az élet nem habostorta.
-
zenefan
aktív tag
válasz legiaap #7539 üzenetére
Mi történik a reklámban? Esetleg link a reklámhoz...?
toldy:
Ez az eredeti. Bár a magyar ennél sokkal kifejezőbb.krómX:
Ha minden igaz jövő év februárjában kijön maxin a szám (Rush Of Your Life néven).[ Szerkesztve ]
-
sislaciii
aktív tag
[link]
Mi a címe?? Imádom.'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
-
sislaciii
aktív tag
[link] ennek a címe?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
petrelli93
csendes tag
hy!
segítsetek, pls.. van egy kis zene (nem énekelelnek benne) a VIVA TV-n, mikor reklám megy.. mindig van egy kép, pl. BEN SAJNOS FÜLBE HARAPOTT, ADA VIZES HAJJAL IS JÓL NÉZ KI stb... akkor megy ez a zene, és nem tudom melyik számból lehet ez egy részlet...
megköszönném ha segítene vki
www.heroes-network.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest