Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
ha lehet hinni a képeknek,és BMW lesz benne...akk tök mind1 mien gyatra lesz,én akk is szeretni fogom
pont mint a High Stakes-et
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
..voltaképp nem csinálnak xart soha,..mivel megveszik elég sokan.ha nemis hazánkban...de viszik mint a cukrot!
pont ma néztem NFS PS videókat,...azért csináltak a Userek ottis pár igen érdekes autót! vagy pl Carbon...!
az első autoversenyes játékom az NFS 1 volt...bmennyire is változik a játék,nemtudom megutálni.legyen akármilyen...!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
feka007,krómX:várjuk ki a végét,én amondója vok!
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz .:Kristian:. #203 üzenetére
ha minden jólmegy,ezt már egy hajón fogom megnézni!
amugy jófilmnek igérkezik...!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Vandit. #2165 üzenetére
Szia V. Mester...
így jó szted?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #2171 üzenetére
Vandit:
ezek lemaradtak,ésmég a mod időm is lejárt.sryA játékról!
nagyon meglepett a játék...minden évben értetlenül állonk az EA székház előtt,hogy na most vajon mien NFS-t kapok...!eza mostani kellemes csalódás volt a PS óta...!nemhittem h sikerül nekik...és sztem sikerült.olyan NFS-es lett sztem...!
a grafikával is megvok elégedve...úgyhogy én pozitívummal tudnám jellemezni a játékot...
persze vannak hibái,merthát kinek,vagy minek nincs hibálya?!..de örülök h ien lett...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
igen.mivel máskülönben nem kapok választ a HSZ-emre....
....de tényleg!
látod,te sem vetted észre a képeket...[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én játszottam billel és kormánnyal egyaránt..
ocska kis manta kormány volt(meghalt sajnos..kb egy hét MUNKA után)..
megszoktam mind2-t....de szvsz az nfs nemjó kormánnyal....(mindjárt lesz lehurr )..viszont a GTR Evo,és társai igen.." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz barnam_ #2242 üzenetére
énis ezt a BMW-t hiányoltam....NFS 4 volt a legkedvencebbebb( ) autós játékom,mert voltbenne M5....csak sajna mostmár nehézkes lenne elinditani XP-n vagy Vistán...!
Rossi:
"mondjuk egy 3000-es benzinest fekete színben, az optikai tuning kimerülne egy 19"-os felnigarnitúrában meg rávaló minimum 305/... gumikkal. A lényeget, a motort, a vezérlést, a futóművet viszont szénné tuningolnám, aztán hadd csodálkozzon a sok arc, amikor otthagyom a Passatokat, A6-osokat, meg CLS merdzsókat..."....(#2248) Sirandrish:
én szeretnék 2-3éven belül beülni egy 730D-be...a régibe...99es évjáratúra gondoltam...eléglenne nekem.nem gyorsulgatnék...!
de persze egy picit PÖCKÖLNÉK a motoron....nemtom dízelen mennyit lehet..de hangra biztos lehet vmicskét[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sirandrish #2250 üzenetére
igen pont Őrá gondoltam.....sztem éppen elegendő egykis kigyorsításokhoz...bár ha úgjyön össze a pénz megeshet hogy egy 740D lesz belőle,akkoraztán reszkess 16ker
hasznaltautó-n nézegettem énis őket...de lehet külföldi járgány lesz belőle...
NFS 4hez nagyonsok BMW-m van...740i sport,M5 II,stb...
(vmikor énis linkeltem ezt az autót )szabadna tudni a Te TOP 5-ödet?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Sirandrish #2252 üzenetére
érdekes TOP 5....
a nagy favorittal meg megtudlak érteni..szép lett az új Passat...!Le a kalappal...de nekem a régiek is bejöttek.egy idöben rávoltam kattanva a Skoda SuperB-re....a régirehogy necsak OFF legyen:
my BMWs in Undercover..az egyszerűség híve vagyok(#2255):úgyszintén..majdnem kettétötem a billemet...!!hogy jellemeznéd a végkifejletét a játéknak?..
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
..nemtom Ti hogyvagytok vele,de én hiányoltam a játékból a Carbon-féle Látvány/Ültetés-t...
amikor függetlenül a megvásárolt futóműtuningtól,az autót elég keményen a földhöz tudtad ragasztani...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest