Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

válasz Stynki #35550 üzenetére

Mindig a rossz oldalán...

Egy ismerősöm társas házba tervezett magának hőszivattyús fűtést. Tavasz óta van bent a H tarifa kérelme.
    Egy része ki is van fizetve. Nemrég bement az ügyfélszolgálatra. Amikor mondta hogy társasház és H akkor megkérték hogy "távozzon".
    Nem balhezott nem csinált semmit csak szerette volna végre elintézni.

Én tavaly a 100% ba nem kezdtem bele (más kérdés hogy abból se lenne semmi) mert kevés lett volna az e autó töltés mellé az 5 kw (6500 körül vagyunk eves szinten).

Inkább csináltam otf el önrésszel de rendesen.

De ez sem tiszta sor mert pl az én kivitelezőm azt mondta hogy 3 f nélkül az igénybejelento se menjen be.

Kollégám augusztus elején adta be 30 napra volt mgt majd szeptember elején már csatlakozási kérelem is be ment neki.
    3 fázisa viszont csak ez után lett...

Utóbb én vagyok a hülye mert vártam a 3f re viszont nekem most nincs bent csatlakozási csak az mgt re várok már egy hónapja.

Nem mindegy hol lesz meghuzva a hatar a tegnap mondottak fényében de biztos idegbajt kapok ha emiatt úszik el.

Szembe szomszéd nem adta be bár már van kivitelező feléje hőszivattyú rendszerre +napelem mert neki a villany óra doboz nem tetszett a szerződött partnernek. De olyat nem lehet szerezni ami jó.
    O lehet ezért bukik majd mert el se jut a 3f ig sem.

[ Szerkesztve ]

regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés