Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
sziasztok! olyasmit tudtok, hogy előfizusoknál a kategóriák "fogyasztások" alapján hogy változnak? milyen időintervallumok alapján és milyen árszintek alapján kerül az ember az egyikből a másikba? mert én még decemberbe "B" be voltam és most mikor telt akarok venni, már "A" vagyok megint... ez hogy működik?
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
válasz lomha lepke #5551 üzenetére
na most akkor pontosan hány hónapot néznek? és mennyi ez a limit ami felett kategória váltás van, úgy értem ha a 6 hónapos átlag 8ezer vagy valami ilyesmit hol lehet megtudni!? (az ügyfélszolis kollégád nem tudta) csak nem értem hogy akkor ki tudja vagy minden hó elején menjek és kérdezzem hogy milyen csomagban vagyok? még olyan kedvezméyről nem hallottam hogy bemegyek a boltba bevásárlok és fizetésnél tudom meg hogy mennyi kedvezményt kapok! ez így kicsit vicces!
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
válasz lomha lepke #5568 üzenetére
nekem ilyen 7-8-9 ezrek a számláim és ugye a B-be voltam de nagyon a határon lehetettem ha megint visszaraktak A-ba! szóval inkább olyan 8-ra tenném a B-t! végre kaptam egy értelmes választ hogy hogy működhet ez! köszönöm szépen! és időben akkor 6 hónap vagy 3?
Dáccsika
-
Mazsika
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest