Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz Marci112233 #138579 üzenetére
Ilyen közel a határhoz miért nem használsz inkább román kártyát[is]?
-
dr9
junior tag
Ősz óta viszont román hálózatok változtak, elkezdődött a B28, már Szatmár megyében is több helyen, és valószínűleg már van interferrencia. A "G" megtörténhet ha Digi vagy Vodafone-ra mész fel, és az elsőnél ez a szolgáltatás minden 10 perceben megszakad, vagy már nem létezik csak a jel. A román kártyát viszont nem kell aktiválni, és olcsóbb is, ha az ott megy.
Sokszor voltam ott, én is pont ősszel, de nekem ott mindig problémás volt a jel, a román hálók néha Teremig is elkísértek.
[ Szerkesztve ]
cosmoT
-
Soulfly842
addikt
Szabolcsiként írom, ~10 év telkós múlttal:
Az a legnagyobb baj egyébként, hogy a hálózati interferenciák miatt EU-s törekvés lenne, hogy ne bombázzák túl a határon a 'jelet' a szolgáltatók. Magyar szolgáltatók jobban figyelnek is erre, de a Románok románok, s az ukránok se különösebben foglalkoztak vele soha.
Határ környékén (jó pár km-re is a határtól) itt szabolcsban a Voda már több mint 'kalandos', a Yettel egy fokkal jobb, de a T-től jobb megoldás nem lesz.
Max IoT kártyákkal lehetne még próbálkozni, de arra csak üzleti előfizetőként lenne lehetőség, s nem annak akár eltérő is lehet a lefedettsége, mert pont az agrár szektorban van pl. kiemelt szerepe és érdeme. IoT kártyákban elvileg a Voda jobban áll, de pont a helyspecifikus adottságok miatt (ill, hogy milyen ramaty Hajdúban/Szabolcsban a határhoz közeledve) én lehet nem is próbálkoznék vele.
Telekomosra itt egy hivatkozás, írásban is lehet érdeklődni:
[link]Ezek működésüket tekintve globális roamingra és ellátási pontokra is támaszkodhatnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest