Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Hmm, magyarán csak az mondhatja fel, aki anno csak hűséget vállalt, nem vett kedvezményesen telefont? Csak azért kérdezem, mert a fenti 2 srác fel akarja mondani az előfizetéseket, viszont részletre vettek telefont/laptopot, amik részletei már lejártak. Szóval ők felmondhatják vagy bele tartozik a már kifizetett telefon/laptop is?
Átfutottam a listát és Like díjcsomagot nem érinti úgy látom. Nem vágna nagyon földhöz, de jobban örülök, hogy marad a 15 és a 25 ft
Szerk.:
A dominosokat sajnálom, így is baromi lehúzós a feltöltőkártyás megoldás, de még rádobtak egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
Köszi az infót!
Amugy én azt tartom inkorrektek, hogy ha kijön egy újabb szolgáltatás, ami ugyan annyiba kerül, ugyan akkora adatforgalmat tartalmaz, a különbség csak annyi, hogy nincs túlforgalmazási díj, akkor miért nem váltják át alapból a régiben lévő emberkék csomagját erre."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
-
domerator
veterán
(tudom, hogy meglehetősen "szagos" a téma a témobilnak...)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
addikt
Akkor idéznék innen:
Mely díjcsomagok esetében és milyen gyakorisággal kapok értesítést?
A T-Mobile ikon, a MédiaMánia és az Etalon díjcsomagok havi díjában foglalt adatforgalom felhasználása esetén 80 és 100%-nál,
RelaxNet csomagok esetén a csomag havi díjban foglalt adatmennyiség felhasználásakor, azaz 100%-nál,
A Go!Net S, Go!Net M, Go!Net L adatcsomagok, valamint a korábbi, lezárt havidíjas mobilinternet csomagok havi díjában foglalt adatmennyiség felhasználása esetén 50 és 100%-nál küldünk értesítéstJelezd kérlek az illetékesek felé, hogy hibás a weblap tartalma!
És elnézést kérek mindenkitől, akit félrevezettem!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
giigz
veterán
-
bsanya
aktív tag
Hello!
Tudsz-e nekem hiteles válasszal szolgálni arra a hírre, miszerint azért nincs (még) a T-nél listán Samsung Galaxy Note, mert a Telenor egy hónap kizárólagos forgalmazást szerződött le a Samsung-al?!
Azért kérdezem, mert ha későbbiekben lehet majd a T-nél kapni, megvárom míg lejár az egy hónapXiaomi Mi 11i
-
Coolmat
őstag
Köszönöm a kimerítő választ!
1. Azt mondta az ügyintéző hölgy, hogy muszáj neki egy számlaszámot beírnia. Ha tényleg távszámlára kapom ezután is akkor valóban mindegy.
2. Sikerült megtalálnom a My-T-ben folyószámlajelszó készítést, persze az elfelejtett jelszó menüpontban Kérte hozzá az 2 számom ötjegyű kódját, a végén pedig megkérdezte, hogy mindig folyószámlaszinten szeretnék-e belépni valamelyik számról.
3. Folyószámlaszinten belépve mostmár tudom mahinálni a Fun-os számomat is, úgyhogy akár így is maradhat a dolog Mellesleg mikor az első számom váltottam át Dominóról Likera ott automatikusan ment a My-T, nem kellett töröltetnem az előző regisztrációmat.
4. A csekk megfogalmazásom kicsit slendrián volt, értsd: a számlát kaptam távszámlára, papírosat természetesen nem. Ha továbbra is így marad annak csak örülök
5. Köszönöm neked is ezen megerősítést, és valóban részarányosan kaptam meg a havi keretet. -
Genius007
őstag
Akkor ha most (elvileg 150nél vagyok, akkor) felrakok egy net metert (vagy valami hasonló progit, ami a forgalmat méri) és szépen lassan elkúszok még +150mb (azaz 300mb-ig)
akkor nem kell semmit sem fizetnem plusszba.Köszönöm a választ, neked is tjb007
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
-
amargo
addikt
Azért ebben a pdf-ben van egy ügyes marketing fogás, forgatják az oszlopok sorrendjét
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egyedi - céges - díjcsomagok esetén sincs lehetőség sms átirányításra?
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
runner 125
nagyúr
Nem-nem, nekem céges előfizetésem van.
Viszont édesanyámnak a meglévő Domino-s csomagja lett úgy fél éve Media Mania S-re aktiválva. - Ami nem járt hűségnyilatkozat aláírással, és új készüléket sem kapott, pusztán aktiválták neki a havi 5k-s előfizetési díjat.
Így sem tud vásárolni?
Köszi."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
Ez milyen fasság' már...
Értem én a taktikát, h új előfizetőket kebelezzen a T, nah de most - mint pl. édesanyám, aki ki szeretne használni egy ilyen lehetőséget - mondja fel/dobja el a számát (ugyanis hűség nincs rá, akkor mondja fel amikor akarja) és csak ezért vegyen egy új számot...?!
LOL"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
lesaux
veterán
Köszi a választ.
Sima Eco díjcsomagom van. Tegnap az első ügyintézővel folytatott beszélgetés után valóban kaptam egy olyan SMS-t, hogy 1-jén van a fordulónapom, de díjcsomagot nem írt. Igazán nyugodt akkor lennék, ha a honlapon is látnám a GoNetet. Mint ahogy a bátyám jelszavával belépve írja is, hogy GoNet L. Nekem meg hogy nincs internetcsomagom. Ha a megrendésre kattintok, akkot pedig nem vagyok rá jogosult. -
tjb007
nagyúr
Nem köteles de mondjuk ha a harmadik sikertelen javítási kísérlet után sem ajánlják fel a cserét akkor a Ptk. alapján jelentős kellemetlenségre hivatkozva el lehet állni a szerződéstől.
(#13316) dokee78
Nem.
Elég szerencsétlen időszakban adtad szervizbe a telefonodat, várd meg a hétfőt és érdeklődj.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs