Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ Mythos
aktív tag
"arról sajna nem szól a fáma, hogy mi lesz a pontokkal, de ez alapján úgy gondolom, hogy megmaradnak a prémium kártyán"
mi pont most írattuk át az otthoni előfizut (net,tel,tv) a nevemre, mert én t-mobile előfizető is vagyok, és így össze lehet regisztrálni. pont azért mentem bele, mert azt mondták a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy az átírás során nem veszik el a kiemeltségi szint, meg a pontok. de elveszett (legalábbis a My T-Home-ban 0 pont van). rákérdeztem a netes ügyfélszolgálaton, és ott azt mondták, hogy: "Tájékoztatjuk, hogy az átírás során a régi MT azonosítón tárolt pontegyenleg sajnos elvész."
-
DJ Mythos
aktív tag
válasz DonMedve #7516 üzenetére
már én se nagyon értem.
eddig március 1-ét írt. előző hónapban hiányzott kb. 95 pont az aranyhoz, havi pontszámom 100 felett szokott lenni. márc. 1-én azt írta, hogy a köv ellenőrzés ápr. 1-én lesz, de a pontok maradtak. ez eddig még ok is, ha tényleg csak 10-e körül ellenőrzik.
de közben (még márc. 1. előtt) összeregeltem a t-home-os előfizetéssel, mert a netet át akartam váltani társkártyás relaxnetre (duplanet 40%-kal már megéri nekem az xl). erre most meg már azt írja, hogy szept. 1-én ellenőrzik újra a szintet.
ráadásul nézegettem a családban lévő többi telefonszámot (azok mind domino-sak). erre az egyiknél azt látom, hogy ahhoz a prémium kártyához van hozzákapcsolva (amúgy kék szintű), mint amin az én telefon, t-home és mobilnet előfizum van.
pedig utóbbi hozzáregelését tuti nem kértem. persze nem baj, de akkor már a többit is hozzá lehetne regelni. -
DJ Mythos
aktív tag
A történet kb. ott kezdődik, hogy a 2010 nyarán (nem tudom pontosan mikor, mert nincs a T-Pont által kiadott papíron dátum) a nevemre vettem egy Domino-s kártyát a szám miatt.
Okt. 2-án vettünk egy Relaxnet M-es sticket duplanet (akkor még 2000 Ft-os kedvezménnyel) az otthoni T-Home előfizuval (az T-Home édesapám nevén volt akkor még. Analóg telefon és ADSL előfizuval. Sztem már akkor az arany volt, mert ezek jó 10 éve már megvannak...)
Nov. 23-án váltottam át előfizetésesre (MMániaS) a fenti Domino-s számot. (Hűség nélkül, mivel a készüléket később akarok majd venni.) És számla szinten egybe került a korábbi Relaxnet M-mel.
Február elején megrendeltük az IPTV-t (két vevővel, prémium opcióval) Még mindig csak arany szint, de ugye várható, hogy felmegy majd platinára).
Február 25-én átírattuk a T-Home előfizut apukám nevéről az enyémre, és össze is regeltem a T-Mobile-os előfizetésemmel. A T-Home-nál kaptam úgy MT azonosítót, és a pontokat, meg a kiemeltségi szintet is végül áthozták a régiről az új MT azonosítóra.
Március 1-én átváltottam a Relaxnet M-et, Társkártyás XL-re (ugye a T-Home volt arany szinten), és most már a duplanet 40%-os kedvezménnyel.Pár kérdés, hogy megzavarjalak :
A Társkártyás Relaxnet XL, most a T-Mobilos főkártya mellé gyűjti a pontokat, vagy külön, vagy a T-Home előfizu mellé?
A T-Mobile-nál mikor fog arany szintre lépni a MMániás előfizetésem? Azaz mikor fogok tudni egy "TE + ÉN Plusz" kedvezményz igénybe venni? (Mert az most kék, és az összeregisztráció kapcsán 09.01. a köv vizsgálat.) -
DJ Mythos
aktív tag
"...tehát ha meg lesz a 360 pontod fél éven belül (Domino időszakban gyűjtött pontokat is beleértve), akkor következő hónaptól leszel aranykártyás. Ha ez megtörténik, akkor kérheted a Te+Én Plusz-t is."
beléptem ma a My T-Mobile-ba, és a következőket látom:
Utolsó havi pontszám: 101 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 363 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 0 pont
Kártyaszín: kék
Következő szint elérésének vizsgálata: 2011.09.01.
Tarifakedvezmény: 0.ill. a Hűségprogram menüpontban:
Beváltható Kapcsolat pontegyenleg 824
Ebből a hónap végén lejár 0
Kedvezményjogosultság kék
A következő szinthez szükséges Kapcsolat pontok száma 0
Utolsó havi Kapcsolat pontszám 101
Utolsó 6 hónap egyenlege 363
Kapcsolat kártya típusa Kapcsolat Prémiumkártya
Kapcsolat kártya száma XXXXX
Regisztráció típusa Magyar Telekom szintű
Tarifakedvezmény 0ahogy korábban írtam, az összeregisztráció előtt 03.01. majd 04.01. volt a következő szint ellenőrzésének dátuma. a összeregisztrálás után lett 09.01.
11.23-án váltottam át a előfizetésre, a korábban (nyár közepe táján) nevemre került domino-s kártyát.
érdeklődjek az ügyfélszolgálaton, hogy mikor kapom meg az 1-es tarifakedvezményt? -
DJ Mythos
aktív tag
Sziasztok!
Mikor adja ki a T a 2.3-as frissítést az LG Optimus Black-hez (P970)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- BMW topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Notebook hibák
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest