- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
Patriot nagyon jó, főleg a tengeren túlon népszerű.
Ez 1,65V-os ram mait nem annyira szeret az Intel (hivatalosan max 1,57V-ig mehet mellé ram), hosszútávon károsítja a magas fesz a memvezérlőt. Ez a fesz határ kitolható, ha megemeled a vezérlő feszültségét de házi használatra amúgy is felesleges ilyen gyors ramot venni...
mod:
Egy 1600-as elég belőle azok bő 90%-ban mennek 2133-on lazán.
-
Lacielvtárs
nagyúr
szia
ezért link
én két éve vettem 8 giga ramot anno 11 ezerért, most ugyanaz a memória közel 22-23 ezer
én nem nagyon akarnak csökkeni
a jelenlegi mennyiségű ramom, közel 100 ezer forint.
durva árak vannakbvárható csökkenésről én beszélnék, mert egyenlőre tuti nem lesz jelentős áresés szerintem...
mert így is azért el tudják adni és éppen ezért mincsek csökentség...
de ha többet akarsz tudni, szerintem googlizz rá
link -
Lalaboy
őstag
-
Lalaboy
őstag
En ezeket ismerem, Hynix IC-kkel vannak szerelve, de a jobbik fajtabol. Jo teljesitmenyuek es kivaloan tuningolhatoak: PATRIOT 16GB Viper 3 DDR3 2400MHz CL10
[Teszt]
Sok tesztelo nemmer 1.65-1.75V fole menni, de ez az o bajuk!A PSC IC-s G.Skill ramjaimat 1.92V-on kuldtem 2400C6-ban........
Ha nem akarod oket tuningolni, akkor a masodik jo valasztas, ellenben ha akarod, akkor egyiket sem ajanlanam jo szivvel! Igazabol 16Gb nem valo tuningra, inkabb 2x4Gb, ami mellesleg joval olcsobb is! -
Lalaboy
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest