Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Baseball sapkát tudtommal nem kapsz, illetve gondolom ő kezdő (?) tehát érdemes leírni, hogy egy ilyen alkalommal 4-500 golyót lő el az ember, tehát 6-8e ft körül számoljon.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Kaoru
senior tag
huh azok már 1 évesek, azóta gömbölyödtem
lesz rajtam 1 rövid farmer nadrág, sötétkék/barna hátizsák, fekete szandál, v fehér poló v fehér alapon mintás poló. Rövid barna hajam van most.
[Szerkesztve]Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
popey37
addikt
Arnold a tárhoz meg jobb ha veszel elemet, mert a multkor a csávó szivott vele, mert lemerült, és elem nélkül akadozott mint állat!! két elem nem nagy kiadás. inkább legyen az a biztos
ÉS enyém a 800. hsz. ennyi alatt szerveztünk egy partit, nem semmi!!
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
Kaoru
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
Tom rendes srác majd átadom neki azért üdvözleteteket.
Amúgy felvettelek MSN-re, aztán majd szervezünk vmit. Jó lenne 2hetente, de min havonta nyomni eggyett, persze nem ilyen nagy számban, hanem akinek van kedve. Főleg azokra gondoltam akinek ugye van saját stukója vagy rövid időn belül szerez. Kaoru, Mosqu!to meg Gambit azok akikről tom biztosan, h szeretnének.
Amúgy Sztem 1-2 héten belül nyomhatunk vmit, ha gondolod, megkérdezzük Popeyt is van e kedve, de nem vagyunk hozzákötve. Ha éppen nem ér rá vagy ilyesmi. Nekem Misiéknél (remélem így híjják ) ott kint St. Imrén szimpi volt, az neked is jobb nem? Megbeszélünk vmit, akár még felistudlak venni vhol, aztán nyomjuk. Ott is mindig vannak 7végén 2-3 biztos betunk szállni játszani.
Mit gondolsz?''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
Hjam..nemtom, nekem ez így elég könnyű..kiszedtem boltot, leszedtem első kamrát, meg markolat gumiját+csövet ois kiszedtem, oszt hajrá...nyomtam neki slaggot, utánna kifújtam áttöröltem, megolajoztam és visszaraktam mindent.
Csak mondom, nekem a bolton van 3tömitést. 1 szilikon gyűrű, és 2sima gumi. Nos ebből a 2-ből az első az csúnyán megy szét...és ez már a 2. ami így szétment, mintha vmi enné..nemtom ez mennyire normális dolog?
Viszont nézegettem most, következő költségvetés vmelyikébe, sztem egy mambát énis befogok játszani, hozatunk kintről....jópofa sztem, persze akkor kell hozzá, olyan hátsó tartó buziság is, hogy fogja palackot.Faxxom...aztis kell akkor venni...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
ennek már úgyis vége...július első felében csinálhatunk vmit...8.ai 7vége nem jó, mert akokr nem leszek itthon, amúgy meg 18előtt mert akkor meg táborba meek...
Tessék szemezgetni...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
én is ott hagytam
izé..hamár telefonálsz nekik, közben szólnál hogy énis ott hagytam? Fekete overálban, sárga kihúzó...
Ha már szóltál nekik,, akkor mindegy felhívom énis őket...
[Szerkesztve]''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Kaoru
senior tag
te mióta fontos a tube meg a heveder hozzá?
Azt majd ha sup' air-t akar játszani... és percenkét ellő 200 golyót...
Fontos: marker, package 2 (maszk, ejtőtár, 20oz co2 palack, puska végére zacsi)...
Csőkihúzó itthon sem pénz, de azt is lehet venni hozzá, illetve majd rákérdezek, hogy tudnak e kedvezményesen a packageba jó kis thermál lencsés maszkot rakni. EZEK fontosak.
Ezügyben, én csak júliusban szeretnék intézkedni.Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
popey37
addikt
abban benne lennék én is pestimrén
rájuk kéne csörögni, hogy lesz-e akkor buli és lehwet -e csapodni?
BMX: ez a topic a PB-nak lett nyitva, nem kell másik.felesleges, a Mod ugyis bezárná.
Itt mindent meg lehet beszélni, + ott az MSN is.
fölösleges további topicokkal terhelni a Ph-s szervert.
Kaoru: ezeknek a mega-giga szetteknek semmi értelme, mert a maszk ami benne van sima és nem thermós, ugyis lecseréled. akkor meg minek? a többi meg itthon is olcsoubus600ft,tár700ft.csőkihuzó1200ft. ezek minek kintről?
[Szerkesztve]Teló: +36302105384 SW 120/600
-
-
bmx powa
tag
és azt láttad, hogy a szervezőnek (szerény jómagam) milyen kedvezményei vannaak? mertkap golyókedvezményt is. azt szerintetek lehet, hogy én megveszem mindenkinek a golyót, és ti tőlem veszitek? mert így még ti is jól járnátok. nekem nagy szerencsém van, mert itt jó sok kedvezményt adnak a szervezőnek. már kb időpontot is 1eztettem néhány emberkével MSN-en.
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Kaoru
senior tag
nem, de nem is magyar boltot néztem.
Volt már 1-2 hely ahol nitros csomagot adtak volna (mosqu!to egyik icon z packja, amit kinéztünk)- csák másképp nézett ki, mint a többi palack, ezért gondoltam, az 888paintballnál basznak az oan dolgokra, h termékleírásWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Kaoru
senior tag
válasz Arnold2 #1019 üzenetére
Van 1 dal, h: Hey Arnie it's Arnie...
na mind1, mit akartam én ma reggel megnéztem a licitet és jócskán 160$ környékén járt, ez szerintem elmegy simán 500$-ig is, ha egyébként a bolti ára 960$....
Szvsz Daiblo mongoose2 a legideálsiabb, ha 888-on nem elsz countyn megkapot 170ért.. még úgy is megéri. SZVSZWake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
popey37
addikt
válasz Arnold2 #1019 üzenetére
Arnold, felejtsd már el azt a beszólást, nem gondoltam komolyan, gondolod ha sikerülne megvenni nem sajnálnám kivinni terepre?. de ha ilyen olcson meg tudnám szerezni akkor olyan mintha az iconnal mennék.de tuti felmegy 650-700 dolárig az ára, sajna
Teló: +36302105384 SW 120/600
-
bmx powa
tag
válasz Arnold2 #1043 üzenetére
az árak engem is érdekelnek. de akkor biztos nem mennék el, mert 14-től hollandiában leszek. 23.-áig. 24.-én meg reggel megyek a balatonra hónap végéig
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
bmx powa
tag
-
bmx powa
tag
válasz Arnold2 #1056 üzenetére
most látom, hogy miért akarod te szervezni itt is jó kis kedvezmény van a szervezőnek...hát igen, és akkor mosqu!to szerint én vagyok a mohó (ez nem neked szól!)
szerénység ON: mellesleg szinte csak én írom helyesen a nevét
szerénység OFF"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Kaoru
senior tag
válasz Arnold2 #1063 üzenetére
Én azt mondtam oda megyek, ahova meglesz szervezve normálisan. BMX majd csak augusztus/szeptemberre tervez.
De most már szeretném, ha visszaállna a normális, megszokott morál uraim.
És akkor kérj meg 1 modit, hogy frissítse az első odlalt emrt ott még midnig a katlan van. Jövőhéten megtudom mondani, h kb hányunknak lenne kedve menni, mikor és hogy, stb
[Szerkesztve]Wake Up, You are dead! || Wacom Intous4 || http://youtube.com/KaoruHUN
-
Arnold2
őstag
válasz Arnold2 #1071 üzenetére
Nos mint látszik ez a hely inkább saját markerosoknak érné meg (lsd: golyóár).
Persze a 14Ft sem túl drága. ZAP golyók. Tudomásom szerint az egyik legjobb minőségű golyók. Nem olyan ömlesztett szar mint Ikladon.
(na jó nem kritizálom,bocsánat,de ahhoz képest milyen minűségűek és eredetűek voltak még az a 10Ft is sok volt... De ettől függetlenül szerettem a pályát meg az egészet,csak ez a pici szálka maradt a szememben...)
Mindezek fényében várom a jelentkezőket és hogy mikor lenne jó nekik. Persze akiknek nincs saját markeruk ők is jöhetnek,de egy picit drágább lesz nekik mint Ikladon (meg melegebbük),de ,remélem beszélhetek Papa és Popey nevében is, a pályák nagyon jók,föleg épületesek, és Misiék meg nagyon rendesek.
Előre írok ide akkor egy kis listát júl. 16ára (szombatra):
Popey37
Papa Georgo
Arnold -
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Arnold2 #1084 üzenetére
Volt vki, akinek kellett volna, nemtom kivolt már az...ha kell jelentkezik, de elviszem persze. Emlékeim szerint 1000-1500 volt, de sztem ez kicsit drága...
Amúgy nem nagy szám, amit szereztem, csak jópofa, legalábbis nekem teccik, és ezért nem kell már nyakvédő sem...kép jön...''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz Arnold2 #1089 üzenetére
Régi kabaré...
Amúgy gondoltam rá, majd kiprószálom, de sztem nem vészes. Azért is jó, mert hajamat is lefogja, és a maszk pántja nem túrja szét, nem lóg szemembe...meg nyakrésze, ragadozó állatok ellen is véd...másrészt golyó sem megy bele számba ha szétfröcskölődik.
Ha bevállik, sztem tök praktikus cucc.''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest