Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsid
senior tag
válasz Kovács86 #48449 üzenetére
Amikor felpörög minden fenti maxra akkor egy átlagos asztali géphez képest qrva durván hangos.
Ha nincs rajta a fedlap akkor romlik a hűtés hatásfoka a levegő "elszökése" miatt, fedlap nélkül pár percen belül maxon mennek a ventik.Ha az opció akkor rizerrel kirakod a videókártyát házon kívülre, nem szép de elfér kényelmesen
Szerintem erre felesleges komolyabban költeni, de majd ezt eldöntöd.
A max teljesítményú processzor az alaplapfüggő: több alaplappal jöttek az R610-ek, az első generációnál van amelyik csak 80W TDP-ig támogatja a procikat, de valszeg téged ez már nem érint az X5650-nel. A többi általában támogadja a procikat 130W-ig, így ez esetben a max az X5690:
Ebből 2db az ebayen 100-150$ és ezek már lenyomják Cinebenchben az ugyanennyibe kerülő i5-10400F-et. Ja, meg ezekhez nagyobb borda is kell.
(Ha ezeket mindet összeadod akkor napi használatra jobban járnál egy akármilyen 2011-es Huananzhi lappal meg egy Xeon E5 V3-mal. )<tRucKdriFteR>
-
zsid
senior tag
válasz Speed® #48452 üzenetére
Nekem csak 1 procival jött az ML350 és azért nem foglalkoztam a bővítéssel, mert a szükséges plusz egy borda és a negyedik venti az aliexpressről is 15 000 és egy hónap várakozás. Itt helyben E5620 most is van 1000 forintért, a ram is filléres, de a hűtők többe lennének mint amennyibe az egész kóceráj került eddig, a nicknév meg kötelez
<tRucKdriFteR>
-
zsid
senior tag
válasz tothd1989 #49303 üzenetére
A szerverek elég válogatósak a konsumer kártyákra. Nálam az ML350 egy ideig ment GTX1050-nel, aztán egyszer csak nem bootolt, csak üvöltöttek a ventik és a postig sem jutott el. Szerencsére ez a kártya kivétele és cmos reset után elindult.
Az iLO-ba be tudsz lépni?
<tRucKdriFteR>
-
zsid
senior tag
válasz tothd1989 #49310 üzenetére
â ¢ Turn the server off and unplug it. Take the case off.
â ¢ Locate the System Maintenance switch on the system board.
â ¢ Turn the switch # 6 on the switch (System Maintenance Switch) to ON position
â ¢ Cycle the server power up and down.
â ¢ Reset the switch to the off position.
â ¢ Restore power and reconfigure the system (set the date and time and other configuration).<tRucKdriFteR>
-
zsid
senior tag
Van valami különleges igényed ami miatt Workstationt keresel?
Néhány éve az olcsón elérhető LGA2011 nem volt rossz vétel, de azóta a piaci verseny miatt annyira felgyorsult a fejlődés a processzorfronton, hogy a régebbi csúcs WS-ök már szinte csak elektromos fűtőtestnek jók.
Van 4 Westmere processzoros szerverem, a 80 threadet a Ryzen 7 3700X lenyomja, 520Watt helyett 84W-ból
<tRucKdriFteR>
-
zsid
senior tag
Az a korszak szerintem már elmúlt. Ezt a duál 2680 V4-et egy mezei i5-13500 vagy egy Ryzen 9 3950X megeszi ( általános dolgokban ). Harmad áron jó lenne az a Z640
<tRucKdriFteR>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest