Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
válasz sdavic01 #264 üzenetére
Azt te döntöd el, hogy mikor van (neked) olyan idő, hogy már nem használod a motort. Ez mindenkinél más.
Én gyakorlatilag augusztus végétől nem is mentem az ETZ-vel, mert rossz/esős idő volt, és most hiába van napközben 20 fok, reggel és este nagyon hideg a levegő, ilyenkor én már nem motorozok.Az elrakást illetően annyit, hogy ki kell járatni a karburátorból a benzint, mert különben belerohad! Elzárod a benzincsapot, és elindítod a motort, aztán addig járatod, amíg le nem áll. Ezen kívül én vettem a benzinbe ilyen "bomlásgátló" folyadékot is, ezt majd beleöntöm, teletankolom a motort, letakarom, a gumikat felpumpálom, és ennyi. (Annyira moslék benzinek vannak manapság, hogy 7-8 hónapos állást nem bírnak ki teljesítményvesztés nélkül.)
Illetve én kb. 1 havonta, vagy ha tartósan hidegek lesznek télen (úgyértem tartósan -20 fok), akkor 2 hetente feltöltöm az akksit. Persze ki is veheted belőle, sőt az a legjobb, de nekem benn van a riasztó, és akksi nélkül az nem sokat ér.
Aztán tavasszal, vagy amikor kijön a jó idő, újra előveszem, aztán megyek vele.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs