Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz Topiccsendőr #4157 üzenetére
ráadásul szerintem az általánosan kopó dolgokra (betétek, tárcsák, gumik, láncok, láckerekek stb stb) van olyan minőségi aftermarket piac, ami simán kiváltja a gyárit, és az aftermarket jellegből adódóan hasonló áron kapható különböző motorokhoz, és még válogatni is tudsz hitvány/kiváló minőségű cuccok között..
eszembe nem jutott volna például gyári láncszettet venni, amikor cikkszámra ugyanazt megkapom bármelyik motoros boltban feleannyiért, csak nincs a zacskón honda logo...
más: 2003-as cbr600f4i, 42ezres szerviz után szelephézagok OK, láncszett és légszűrőcsere, olajcsere illetve vezérműláncfeszítő csere. mindegyikkel 20000 km-t tettem meg, amióta megvan a motor, soha nem volt még a kötelezőn kívül egyéb kiadás a gépre. (kivéve a láncfeszítőt, és a perecet leszámítva, amivel leamortizáltam a teljes bal oldalt, na meg beütött egy defekt is)
ha megfelelő embertől veszed, és vigyázol rá, ki lehet menni a világból ezekkel komolyabb egyösszegű nagyjavítás nélkül is, és ezt általánosságban mondom a gépjárművekre, az autóm is ilyen..Nincs időm kedvesnek lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest