Hirdetés
Aktív témák
-
beteg
őstag
válasz runner 125 #47450 üzenetére
a cikkben azt írják, hogy a hifihez lehet rajta keresztül forrást kötni.
biztos jó lehet, de én spec. ha elképzelem magam a hayabusámon, valahogy nem illik a képbeCsak futni kell!
-
runner 125
nagyúr
Jah, bocs, bevallom nem olvastam el, mert ez a kategória úgyis csak 'álom' egy jó darabig.
Akkor nem szóltam, de őszintén, nekem a hifi is bazi felesleges, és szvsz kicsit sznob húzás motorra.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
beteg
őstag
szerdán volt a forgatás [link]
aznap tudtam meg pedig szívesen oda gurultam volna
Ki szoktatok rá menni?Csak futni kell!
-
zsoltee10
addikt
köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.
hatalmas élmény vezetni. ellátok az autók felett, baromi kényelmes az ülés és az üléspozíció is. kiváló a szélvédelem, a gyári plexi legfelső állásában épp csak a sisakom tetejét éri a szél. Ennél magasabb plexi nem kell, mert akkor már a plexin keresztül látom az utat, az meg nem jó... ha egy picit a plexi mögé bújok, akkor teljes a csend, csak a mechanikus zajokat hallom. ez is újdonság.
az erőforrás meg szenzációs. elemi erővel tol már alacsony fordulaton is. 4000-ig forgattam csak, ekkor 6.-ban 120-al gurul..
-
Ferdzsoo
addikt
Ma mentem egy ilyennel.
Hát ö. Mit mondjak. Mikor ezzel 120-al mentem, olyan mint az enyém 60-nál.
Ez egy hajó. És ennek ellenére hihetetlen milyen kezes volt. 5-be 140-nél 6 ezres fordulaton húztam egy kövérebb gázt, de megijedtem, féltem tőle, egy megveszekedett állat volt alattam, nem mertem elforgatni. Kiszakította volna az aszfaltot komolyan mondom."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
ALI_G
veterán
válasz runner 125 #47450 üzenetére
zenelejátszónak ipod és társai
-
Topiccsendőr
addikt
-
runner 125
nagyúr
válasz Topiccsendőr #47463 üzenetére
Durva.
Gondoltam, h azon nem ipod csati...mi lesz itt 10év múlva?! Beszarás.
Feree13
Ez is egy olyan csacsi, amit bármikor elfogadnék. Bitang szép, és rohadt erős.
Irigyellek...csak beteg meg ne lássa.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Integra
titán
van fzs600 fazerhez did láncszettem, novicsento új, és fékbetétek is.
ha érdekel valakit....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
persu, csak neked!!!
klikk
ehh, winkler még mindig hihetetlen jól tud cikket írni, igaz, már a mancs-ban is ezt csinálta[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
félisten
Szervusztok, reg irtam ide
Most adom el a VFR-t, Londonban nem lehet motorozni, ez nem az a hely. Majd ha visszakoltozom Europaba...
while (!sleep) sheep++;
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Integra #47467 üzenetére
Tökéletes cikk arról a fiziológiáról, hogy az emberek miért vesznek olyan motorokat, ami kurvára nem nekik való
a marketing, a kialakított brand, meg a konformitás seggekké tesznek minket.Egyik kedves barátom próbált ki nemrég egy citromsárga 749 et. kedvenc színem, kedvenc formám ez is, Terblanche-féle...
Mit mond a srác?
Egy üszök. alul valami van, felül gyenge fos, kuplung adagolhatatlan száraz csörgős, a fék jó. Ülni nem lehet rajta.
De nekem tetszik.Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #47476 üzenetére
na ez nálam az na2 nsx-r esete.. kell és kész csak annyiban könnyebb a dolgom, hogy felesleges rajta kattognom, mert használtan is horror..
így inkább én is a két kerekű must have felé kacsingatok, majd lesz egy ilyen csörgő zörgő használhatatlan olasz szarom, de azt imádni fogom. persze a japó mindig mellette lesz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
veterán
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
zsoltee10
addikt
na, megjárattam ma magamat a motoron.
úgy indultam el itthonról, hogy letesztelem, mennyire kényelmes a gép. Nem állok meg addig pihenni, amíg annyira el nem zsibbad a térdem, megfájdul a nyakam, a hátam, és az alsó felem, mint a kawánál szokott, mire megállok pihenni. Ez a kawánál az út minőségétől függően 100-150km közé szokott esni. A Varaderoval haza értem a tervezett karikáról, majdnem 300km-t motoroztam megállás nélkül! Meg vagyok döbbenve, ha nem értem volna haza, még mentem volna simán, csak közben a benzin is kifogyott. Megvan az első tankolás eredménye is, 5,2l átlagfogyi teljesen vegyes használatban. Ez is elképesztő, a kawa mondjuk kijött volna ilyenkor 4,5l-ből. Alig eszik többet azonos felhasználás mellett... lényeg a lényeg, hogy nagyon tetszik.
-
doc
nagyúr
nincs meg valakinek a 2007/02-es motorrevu? a VFR cikket szivesen elolvasnam...
-
titko
tag
Gyerekek, ma újra gurultam egy jót.
Már két hete az van, hogy amikor mehetnék szar idő van, amikor jó idő van dolgozom. Ma összeszorítottam a fogam, bár elég cudar időnek nézett ki bentről elindultam. komor felhők, illetve erős szél kísért.
Találkoztam pár motorossal is.
A lényeg, hazaértem, leszálltam a mociról és leszakadt az ég. Hát szerencsém volt. -
alvaro
senior tag
Én is nézegettem az időt, hol borult volt, hol esett, végül nem indultunk neki, nem volt nagyon muszáj. 2-3 hete ez volt az első nap, hogy nem ültem motoron.
Eltekintve attól, hogy kerültem hármat a kertben, mert tesztelni kellett a kuplungot (szar a bowden, amit pótlásnak adtak az elszakadt helyett, bezzeg a végleges még sehol )[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz Integra #47492 üzenetére
jah, hát csodálkoztam, azért egy ilyen öblös V2-es vegyesben ennyivel beéri, az nagyon jó. felkészültem lélekben ilyen 6-6,5-re az első tankolásra, de gyanús volt, hogy 350km-nél meg gyulladt ki a tank lámpa. 400km-nél kigyulladt, és kiírta, hogy még mehetek 60km-t. jó nagy a hatótáv, király.
-
Integra
titán
válasz zsoltee10 #47494 üzenetére
elsőre én is 6-7 liter között számoltam anno, és igazából ez meg is van nagy sebességnél, de annál a sebességnél és használatnál ahogy te is mész, ez is megelégszik 5-5.5 között. meg is lepett. még alattam is elmegy 6 liter alatt ha nem tépem
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest