Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Minden ami Mortal Kombat X.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3157 üzenetére
Azt hogy lehet beallitani h xrayel kezdjen? Androidon van ilyen lehetőség?
Meg azt sem értem h faction warsnal oke h ad war pointokat, de az alatta lévő piros nyilhoz amit ir szamokat az micsoda? Meg ugye pluszba még kapok pár aranyat...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3164 üzenetére
De ez csak gold karaktereknel működik? Mert nekem abból keves van. Még Liu Kang challange-nél csatlakoztam be, de azt még nem tudtam megszerezni.
Egy ezust Scorpion a top nekem, az arany karaktereket csak sok soul árán lehet fusionolni. Eddig Mileenát sikerült egyszer.Javaslat? Vegyek inkább egy másik Scorpiont? Mert a Ninjutsu már megvan, de gyengécske.
Egyelőre magas nekem...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3166 üzenetére
Akkor az ad valami pluszt ha egyfelekbol all a csapat? Mindegyik outworldös, vagy hasonlo... Keressek valami ugyanolyan kasztot a két Scorpion mellé?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3168 üzenetére
Es azt hol latom h hozzaadta-e a pluszt? Vagy azt kulon nem irja? Mert egybevalogattam egy tuti bandat, de nem ugrottak meg az értékek...
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3171 üzenetére
A pajzs, fegyver, gyűrűt hozzaadja az ki is van irva, hogy hany %-ot dob rajta
Kösz a helpet"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3307 üzenetére
Nekem sem
-
El Gringo
senior tag
válasz El Gringo #3307 üzenetére
ahogy látom, csak almásoknak elérhető. Még?!
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3311 üzenetére
Maholnap úgyis jön a következő challenge...
-
Maxtreme
addikt
válasz El Gringo #3328 üzenetére
igen gm subal próbálkozok (viszont még csak 19-es) illetve van egy 48-as 7 fusion-ös sonyam, + van egy 38-as arany ermac-em.
Amúgy nem sokon múlik a dolog, szinte centiken. Sonya 2-es speckójával az életének a 80%-át simán leszedem. Csak hát felkel a rohadék ugye.. Az elsővel még nem is lenne baj,.. -
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3332 üzenetére
Na jo... Ezeket honnan?
A revenant kung laos arcnak 500ezer soulja van...
Van erre valami hack?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3362 üzenetére
Sima Raiden jöhetne, mert arról anno lemaradtam
Na nem mintha hiányozna, mind 3 csapatom tele van."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3397 üzenetére
Az egyszemélyes kampányban. A tornyoknál.
-
maestro87
őstag
válasz El Gringo #3532 üzenetére
Köszi! Pedig úgy adta magát a google play játék. De akkor minek is kell feltelepíteni hozzá a google play játékot?
Egyébként nektek is elszokott szállni a játék? Nekem napi 3 vagy 4 alkalommal magától leáll (android, chuwi hi8). Ilyenkor mindig baromi ideges vagyok, mert vagy 3 perc mire újraindul. Erősebb vasat igényelne?
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3601 üzenetére
A húzhatós az oke, de ebbe a körbe nem fér bele a két ujjam, hogy ott koppanjon mind de probalkozom, köszi.
-
maestro87
őstag
válasz El Gringo #3598 üzenetére
Ja, utálom is őket ellenfélnek, veszett picsa mind. Például az ultra gyors Dark Raiden-nel a férfi karaktereknek beviszek csont nélkül vagy 30 ütést anélkül hogy ellentámadnának, de egy Sonya, Cassie vagy Kitana már az 5-nél visszaüt. Főleg Kitana-t bírom, belépéskor egyből a fejembe állítja a tőrét vagy mikor támadnék elveszi az energiámat, ez utóbbi miatt lehet Dark Raiden-t kellene turbóznom, mert attól nem tudja elvenni, sőt Raiden veszi el az ellenféltől, így egy meccs alatt akár kétszer is megvan a X-ray attack.
"Ha az itemjüket berakod melléjük, akkor szinte mindig block breakerük van"
Ezt nem teljesen értem. A block breaker micsoda?Egyébként nem tudom meddig fogom bírni idegekkel ezt a játékot, mert szerintem folyton csal a gép. Például érdekes módon a gép akkor is tud játékost cserélni magának mikor én abban a helyzetben nem tudnék (közvetlen támadás után vagy szinte közben). Vagy ha Scorpinnal támadok és az ellenfél nem védekezik, 10-ből 5 alkalommal nem kábultan húzom be a karaktert hanem még ő adja az első pofont. Ezüst Jax Briggs lábmegfogós támadása is sokszor nem ér semmit. És nem tudom, hogy miért vannak ezek.
Laraxior: Nekem meg az átlósan való húzogatás nem megy. Egyébként én köröket szoktam rajzolni ilyenkor a kijelzőre, de az átlósra ez nem válik be, mint ha hamarabb is tűnne el a kijelzőről.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz El Gringo #3610 üzenetére
De milyen block? Illetve itemnél az equipment kártyákra gondolsz? Van olyan karakter ami akkor is blokkolja a támadásokat ha nem védekezem?
Jax: Mikor közvetlen mellette vagyok akkor sem mindig működik. Az oké hogy védekezik, de ennyire hogy nullát sebez? Keno ball-nál pl. hiába védekeznek, akkor is sebez valamennyit.
Ezt a block breakert az ellenfélnél én csak akkor szoktam látni pár mp-re kiírva ha ally attack-ot hívok. Te milyen jelre gondolsz?
Az átlósak mondjuk nem lennének gyenge támadások, pont hogy azok mind a kettes szintűek szoktak lenni. Keno kaszabolás nálam pl. 19 ezret sebezne, de csak max. 60%-ig tudom feltornázni, és amiatt meg a védekezés miatt jobban járok két egymás utáni 100%-os keno ball-al.
Jut eszembe még nekem az is furcsa hogy az 50-es 10 koponyás szintű ally támadás is olykor alig sebez, pedig egy 22 ezres életerős ellenfelet simán ki kellene iktatni vele.
Kéne egy manual ehhez a játékhoz. -
maestro87
őstag
válasz El Gringo #3633 üzenetére
És tényleg, nem láttam, hogy van ott egy rewards lenyíló menü is. Köszi.
Mennyit kell vajon játszani, hogy első helyen legyen valaki?Azt vettem észre, hogy koinból is többet ad ha arany játékosokkal játszom. Pedig ha bronz játékosokkal verek meg három gold-ot, akkor logika szerint többet kellene kapjak.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
válasz El Gringo #3645 üzenetére
Possessed Kenshi-t próbálgatom most de elég lassú, hagy elég sok támadási időt az ellenfélnek. A belépője viszont pozitívum. Bojutsu Kung Jin viszont gyors. Amúgy Master of souls Ermac-ot kaptam még.
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy inkább az elején érdemes 3 gold karaktert felturbózni, mert azzal legalább a battle részt is lehet csinálni, de ha van 20 fusion nélküli karaktered azzal nem sokat érsz, még a challenge-ekkel is meggyűlik a bajod... De most úgy voltam vele hogy nem érdekel. -
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3647 üzenetére
Van 3 netherrealm karakterem amiket egyutt hasznalok, jason, raiden, kung lao. Ezek együtt vannak, de lassan fejlődnek, keves XP-t kapnak.
De van amikor két maxos karakter mellé tolok egy gyengebbet, hogy gyorsabban fejlodjon, csak itt nagy a bukó lehetosege, foleg hard battlenél.
(#3648) maestro87: Master of Souls Ermac ad egy plusz tamadast az outworld karaktereknek... Ilyen a Mournful Kitana is, emelle szoktak betenni a wrath hammert es akkor még is van az x-ray.
Nekem is jo lenne ez az ermac...
Meg is lenne a csapat:
Mileena - M Kitana - MoS Ermac[ Szerkesztve ]
-
HEAHEA
aktív tag
válasz El Gringo #3654 üzenetére
Nekem anno még decemberben adta be az elején Classic Kitanát, amikor kezdtem mobilon a játékot (december elején).
Most egy kicsit kicsesztem magammal, 41-es szintű Kung Jin karakteremet felhúztam II-es szintűre, de ezzel a húzásommal Faction wars-ban nem kiegyenlített a csapatom. Sokszor van bukta.
Egy láma kérdés: ha másodjára is megcsinálom a challenge-t ,akkor még 1x megkapom Kung Lao-t? -
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3654 üzenetére
Ha belepsz pcn a wb accountba megkapod a bohoc johnny caget. Fejleszhetobe. Ugyanigy elérhető akiket mondtal, injustice scorpion es ezust kitana, meg a bronz jax... Csak ezekhez sok mindent kell csinalni gépen vagy konzolon...
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3694 üzenetére
Hogy a rossebbe tudsz osszegyujteni ennyi penzt meg ami alatta van... En mindig elkoltom...
-
atainprison
senior tag
válasz El Gringo #3748 üzenetére
Nem hiszem, hogy túl sok ember meg akarja venni PCre, tekintettel a közelmúltbeli kijelentésekre.
Én se költöttem volna a játékra 20k-t (játék plusz kombat pack 1), ha ezt tudom, hogy lesznek karakterek, amit PCre nem adnak ki. Még mindig nem térek magamhoz, hogy ezt megtehetik mindenféle következmény nélkül . -
Carasc0
őstag
válasz El Gringo #3761 üzenetére
Irigyellek, hogy te majd tolhatod az új cuccal. PC-sek meg csak pislognak majd a YT-n feltett videókon... Jaj ez olyan borzasztó tényleg. Nem igaz hogy legalább a KP2+skinek+pit pálya nem fér bele a PC-be.
Egyébként nem értem miért kell ez az XL. Konzolon sztem a legtöbb játékosnak megvan minden DLC meg stb... Most miért vegyék meg all in one módra még egyszer sok pénzért. Oda is elég lenne egy pig patch...De lehet rosszul gondolom.
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
törölt tag
válasz El Gringo #3761 üzenetére
Erdekes, mert az ismerosom pont most akarta megvenni, de a megjelenesig nem tudja letolteni az alap jatekot sem. (Ps4-re es addig az idopontig le se vonja tole a penz)
Kapott egy email-t is, hogy februar 28 es marcius 2 kozott terhelik csak a kartyat.
Most akkor ez hogy van?
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3864 üzenetére
Nekem pont a masik Kenshi van meg...
-
Laraxior
titán
válasz El Gringo #3961 üzenetére
Csak nézz az avataromra
-
rexsimus
aktív tag
válasz El Gringo #3961 üzenetére
Scorpion vagy Sub-Zero (Cryom) kiváló kezdő karakter.
Robotokat még nem tudni mennyire lesznek jók, pár nap és nagyobb verseny és kiderül.
Raident felejtsd el, elsőként nerfelték, azóta elég gyenge karakter lett, ha jót akarsz magadnak akkor pedig Quant messzire kerülöd, egyik legnehezebb karakter.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ajánlott gamepadek: PS4, Xbox 360 / One, Logitech F széria
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest