Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
először is ha bántó volt a hsz-em bármelyik része akkor elnézést.
ha valaki Mac-es, bőven meg tudom érteni hogy szimpi számára az iPod, hiszen u.az a cég gyártotta, u.az a stílus, stb.
a ''jogvédett'' zenék ügyében igazad van, számomra is tárgytalan az egész téma. azt is leírom, hogy az általam jelenleg használt Sony NW-HD5 is csak a saját Sony-féle ''boltból'' letöltött zenéket támogatja, amiket viszont más lejáccó nem.
a belinkelt tesztben flat EQ-val (semmi módosítás) hasonlították össze a lejátszókat. amúgy meg kövezz meg, de én igenis kihasználom a sávosan állítható EQ-t. miért kéne elfogadnom azt ami alapból kijön belőle? tömörített zenéről van szó, az audiofil felfogásnak itt már eleve lőttek. kipróbáltam jópár fülest (kicsi, fülbedughatót, mert én ilyet használok, és tök máshogy szóltak. most akkor melyiket kell elfogadni, mint ''referenciahangzás''? egy párezer forintos fülesnél igenis fel kell nyomni a basszust, mert nekem úgy teccik. a sennheiser cx300-nál ami fülbenyomós fajta, nagyon szép az alapra állított mélyekkel, viszont egy kis magas kiemelés kell neki. száz szónak is egy a vége: nem értek azzal egyet hogy az EQ megöli a zenét, amennyiben párezer ft-os fülesekről és tömörített zenéről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Napelem
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung 65" 4K UHD LED TV - UE65RU7102KXXH
- Xbox One S 512 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- P1 Gen5 16" QHD+ IPS i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 16G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell UltraSharp U2913WM 29" 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest