Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
ha kell a 30Mb/s folotti sebesseg akkor gyari v. paradicsom, ha nem akkor ddwrt, regen volt mar tomatom, de szerntem abban is be leet allotani a skedju restartot
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
csozsi
tag
Már nincs ilyen routerem, épp a belassulás miatt váltam meg tőle, Amiben a torrentezés, és a szolgáltató modeme is ludas lehetett. Időközben 30 megánál nagyobb netre váltottam, az mindenképp modemcserével, és a sebesség miatt értelemszerűen a routert is cserélni kellett.
[ Szerkesztve ]
''Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást'' (Murphy)
-
veterán
Persze, ezért is írtam, h ha kábellel használom a routert, akkor tudom használni.
Bele tudok menni az admin felületre, tudok lépkedni a wi-fi beállítás menüpontjaiban is.
Természetesen be van kapcsolva a wi-fi.Találtam ezt a topicot, gondoltam megkérdem, h van-e/volt-e ilyen hibajelenség másnak is, h meghal a wi-fi része, vagy esetleg javítható-e, mivel láttam, h itt elég komoly firmware cserék is léteznek.
Oké tudom, h 5-6ezer Ft egy másik wi-fis router, csak bosszantó, h félig még jó a router, csak pont az a része rosszalkodik, amit használnánk.
Azt mondták, h már resetelték, de lehet, h nem is.
Később átmegyek csinálok egy resetet, lehet attól megjavul?[ Szerkesztve ]
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Laptop wifi, gsm, modem, bluetooth bővítő kártyák 2.000ft/db amíg a készlet tart, mind tesztelt!Fajt
- All In One PC Lenovo Thinkcentre Gyors működés gyári állapot!
- Eladó Lenovo TB8504x
- Apple Watch SE (Gen 2) 44mm GPS 100% Garanciás Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Sony Ps2 Fat softmod - 320GB HDD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest