Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Khaal
őstag
Nekem volt 4850E -m, nagyon jó kis processzor fogyasztás és melegedés terén, de játékokhoz manapság már kevés, csak egy 3870-em volt mellette, de úgy is hozott 10-20% - ot is pluszba a 3 magos phenom amire lecseréltem. Szóval szerintem felesleges 30 ezres vgat venni a gépbe, ha nem lesz cpu fejlesztés.
-
csokad
senior tag
válasz gainwardgs #47903 üzenetére
attól függ. milyen core2. pl E2100 E5400 vagy E8400 mert nemmindegy a 8300,8400,8500 szerintem ki. ha nem meg fesznélküli pici szorzóemeléx és kész.
-
Alpachino
veterán
"kétmagos core2" Pl. egy E8400 3.5GHz-en biztosan
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Izzé
őstag
Egy 19 colos monitorhoz akarsz 5850-t venni?
-
Romeo619
senior tag
Lenne itt érdelködő a gso 9600ra?
Mert ha igen akkro felteszem am ásik rovatba.
Ja és amúgy a videokari AMDX2 4800+ procihoz és ASUS M2N-VM DVI alaplaphoz lenne.[ Szerkesztve ]
-
funk648
aktív tag
Hali!
Amúgy az én DC E5400 -am milyen videókártyát tudna kihajtani maximum tuning nélkül?
-
Izzé
őstag
válasz gainwardgs #47910 üzenetére
OK, mert oda még a 4870-ed is bőven jó!
Persze ha kisebb fogyasztásra és DX11-re vágysz akkor lehet cserélni 57xx-ra, csak éppenséggel nem éri meg. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Ahol kérdeztem először az a topic, nem annyira aktív és talán nem is oda való, így tehát itt kérdezek.)
Milyen NVIDIA Geforce kártya jöhetne szóba újonnan, aminek a teljesítménye jobb mint egy "közepes verziójú" 8800 GT vagy 9600 GT és az ára 20 és max. 30 ezer közt van. Fontos lenne az is, hogy akár egy 350 W-os táp is elvigye.Live poor, die rich.
-
Izzé
őstag
válasz gyáliSanyi #47914 üzenetére
Így elsőre GTS 250, de jó lenne tudni milyen proci lenne mellette, milyen felbontáson lenne használva és hogy mi a márkája annak 350W-os tápnak.
-
gyáliSanyi
őstag
Egyenlőre csak a jelenlegi gépemhez kell, amire akár már egy 15 ezres vga is elég lenne, de majd talán a későbbi "valamilyen" processzor és monitorcsernél már nem lenne a vga cserélve. Felbontáshoz nem tudok mit mondani, csak annyit, hogy a közepes felbontás is elég (1280x720/1280x1024), de azért a 1080p/1200p-t is tudja.
FSP táphoz kell és a 350 W-os értéket azért adtam meg, mert ekkor még nincs kihajtva a táp. Nem kell egy erőmű vga, amitől állandóan maxon megy a táp hűtése.
+ Tuning nélküli használatra.[ Szerkesztve ]
Live poor, die rich.
-
Romeo619
senior tag
válasz gyáliSanyi #47916 üzenetére
Neked tökéletes lenne az én 9600gsom
-
gyáliSanyi
őstag
Ezek a rövidítések mit jelentenek:
GTO
GT
GTS
GTX
...
Milyen sorrendbe lehetne őket összerakni?Live poor, die rich.
-
Izzé
őstag
válasz gyáliSanyi #47916 üzenetére
Ha ragaszkodsz a geforce karikhoz akkor 1280-ra egy 512MB-os GTS 250 még sokáig kiszolgálna, de ha Radeon is szóba jöhet akkor 5750-t talán megkapod 30k alatt. Teljesítményben kb ua. a kettő, viszont a radi jóval kevesebbet fogyaszt, és DX11-s.
Ha úgy gondolod, hogy most csak 15k-t szánsz rá akkor inkább a használt karik közt nézelődj, 9600GT-t 4670-t kaphatsz ennyiért.
-
joi29
őstag
válasz gyáliSanyi #47919 üzenetére
A sorrend erőviszonylatban egyazon termékcsalád tekintetében
az nVidia palettáján:
VE, LE, GS, GSO, GT, GTO, GTS, GTX, Ultra, GX2
Az FX szériában voltak még ZT = GS, XT = GT és bizony az átnevezések
alatt volt sok sok átfedés is. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Helytálló a javaslat, de inkább legyen 1 GB-os a GTS 250. Vannak köcsög játékok, ami szereti a sok VRAM-ot. Lehet, hogy pluszban lesz pár ezres, de legalább nem fogy ki a memóriából ... olyan sokszor.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz gyáliSanyi #47924 üzenetére
Jobb, de csak azért, mert nincs GT 250-es GeForce.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
gyáliSanyi
őstag
http://www.argep.hu/popup.asp?pid=92910668&pnr=10001&foto=1
A lényeg az, hogy jobb.Live poor, die rich.
-
gyáliSanyi
őstag
Ha megvan a GTS 250 alap akkor azon belül még mit célszerű figyelembe venni? Csatlakozókat leszámítva. Nagyjából ugyan akkora órajele lehet mindegyiknek ami 25-30 közt van gondolom. Esetleg a Ram-nál lehetnek különbségek? Gddr 3 vagy gddr 5?
Live poor, die rich.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz gyáliSanyi #47926 üzenetére
Ez GTS 250 csak lemaradt az S betű.
Belsőre semmi különbség nincs a termékek között. A memória sem lehet GDDR5, mert nem támogatja a szabványt a G92-es chip.
A hűtőre érdemes odafigyelni, mert már nem a referenciamegoldást használják a gyártók.[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz gyáliSanyi #47927 üzenetére
Menj fel az nvidia odalára és írd be a keresőbe hogy gts250 és mident megtudsz róla.
Ha jól olvastam ott akkor a gts250 nincs gddr5l csak gddr3l.
Létezik belöle 1gbs és 512s is. -
Izzé
őstag
Tudom, hogy a több vram a jövő, de 1280-on 1-2 játékot leszámítva nem sok profitálna belőle. Még ha csak 1-2k-val lenne drágább azt mondom ok, márcsak azért is mert így később könnyebb megválni a karitól, de így hogy ~+5k-t kérnek, szerintem nem éri meg.
(#47927) gyáliSanyi: Sajna nem, a green edition-okat kerüld, általában drágábban adják, pedig csökkentett órajelűek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
no, egy nem szokványos kérdés.
milyen olyan használt vga-t vegyek a home serverbe, ami icipicikici fogyasztású ész occó és a win7 meg támogassa őtet.
a lényeg, h feltelepüljön az oprencer, konfigolom, és utána már csak távoli asztal, semmi aero meg csicsa.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz gyáliSanyi #47926 üzenetére
Ez lenne a te karid : [link] Ennek a hűtése reff. és kivállóan teszi a dolgát. A 350W-os FSP is elég lesz hozzá, ahogyan a konfigod többi részét is elnézem. Nekem is ez a táp hajtotta sokáig ugyanezt a karit, egy E8400@4GHz társaságában.
[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Haveromnak behalt a 7600gs kártyája. 10ért szeretne valamit. Ezek közül:
gf 210gt 512mb
rad4350 512mb
Illetve ezek hol állnak a 7600gshez képest.
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Alpachino
veterán
-
Romeo619
senior tag
NA írtam a boltba ahol szoktam vásárolni hogy milyen GTS250t tudnak ajánlani vagy milyük van
Amint megkapom a választ az apróba felrakom a régimet. -
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
Egy GTS250-hez teljesítménybe körülbelül milyen Ati kártyák hasonlítanak?
Live poor, die rich.
-
RootRulez
félisten
válasz gyáliSanyi #47948 üzenetére
4850-essel, de nem körülbelül, szinte hajszálra, hol az egyik a jobb hol a mások. Játéktól függ...
═════════════════════════════════════════
-
Alpachino
veterán
válasz gyáliSanyi #47947 üzenetére
Pedig jó karik a Zotac-ok. Nekem 9600GT 1GB és egy GTS250-em volt e márkából, ( amit linkeltem is) nálam a VGA-k jönnek-mennek Minden G92-t kipróbálok, minnél több márkából válogatva, de eddig az aláírásomban szereplő 9800GTX vitte a prímet, már mint tuningban, de sajnos már őt is eladtam, most jelenleg egy 256-os 8800GT-vel nyomom ill. egy 3850-el.....
4850, kb. a GTS250 szintjén van, bár saját méréseim szerint a GTS nálam gyorsabb volt, de a PH.-s tesztek szerint is....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Interactive Brokers társalgó
- Okos Otthon / Smart Home
- Half-Life 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple notebookok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.