Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz csucsbicep #3657 üzenetére
Ez a hűtés annyival jobb lenne (mondjuk az első komment pont áradozik róla, szóval lehetséges)?
-
félisten
válasz csucsbicep #3660 üzenetére
Köszi a választ, ez amúgy egy fekvő házas gép, ebbe is bele lehet szerelni valahogy?
-
adalbert1
veterán
válasz csucsbicep #3672 üzenetére
Akkor szerintem azt választom, azon a 1,5k-n már nem múlik (mondjuk így jutottam 20k környékéről 30k-s összegig, először néztem a 7750-et, de abból a DDR3-as van ilyen áron, ezért +4k-t már megér a 7770, de akkor +2k-t már megér a jobb verzió )
-
rob210
nagyúr
válasz csucsbicep #3698 üzenetére
Én hagyom magam meggyőzni de akkor melyik legyen mondjuk ez?
Renault power
-
KAMELOT
titán
-
rob210
nagyúr
válasz csucsbicep #3703 üzenetére
Oké köszi mindenkinek.
Meg is rendeltem, holnap délután megyek érte.Renault power
-
tornadóó
tag
válasz csucsbicep #3727 üzenetére
köszi a gyors választ ,maradnék a 8as szériánál egyenlőre.. késöbb tervezek valami komolyabbat venni,egy 17" os 1280x1024es monitorhoz lenne.
█▓▒░░ Szømbªthely ░░▒▓█ 06707034585
-
Lacc88
senior tag
válasz csucsbicep #3755 üzenetére
nézegettem a gtx 660-az az nem elég erős ?
Ja és milyen Intel proci hajtja meg ezeket a vgakat rendesen ? Tehát olyan ami kihasználja ....
[ Szerkesztve ]
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Lacc88
senior tag
válasz csucsbicep #3757 üzenetére
akkor ezek hamis eredmények ?
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
KAMELOT
titán
válasz csucsbicep #3762 üzenetére
Ezzel nagyon is egyet értek.
GIGABYTE R797OC-3GD................370euro
GAINWARD GTX670 2GB DDR5......330euro
Lehet választani. HC gamekhez minimum ezek ajánlatosak. 7970-et még elég durván lehet húzni is és 12.11-es driver ami még ad egy kis kakaót.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
marcusa
addikt
válasz csucsbicep #3762 üzenetére
Ezzel én is egyetértek
Nekem a sima 660 megy 1150/6200-on, azt nem tudom mennyi az alap, mert oc változat, de pl. GTA IV minden maxon, élsimítás, látótáv is 100, akkor a hidakon leesik 25 alá az fps, és ott már darabosabb.
Lehet a 7850/70-nel és sima 660-nal is fullHD-ban játszani, de már most is van, ami meg tudja fogni. Ettől még a crysis3 is menni fog vele, de mindent ott se lehet majd bekapcsolni, vagy maxra állítani.:-)
-
KAMELOT
titán
válasz csucsbicep #3765 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Logikus. Azért írtam a legolcsóbb GTX670-et.
(#3767) marcusa: várjuk meg szerintem a teszteket. De szerintem elég erős kártya oda fog kelleni. GTX670. De lehet azt is megizzasztja.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Bagira01
veterán
válasz csucsbicep #3753 üzenetére
Akkor egy 1GB-os GTX460 mindenképp elkélne nem?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
M@rdel
őstag
válasz csucsbicep #3967 üzenetére
Érdekes egy játék, mert 50-60 Fps-nél is olyan érzés mintha akadna.
Másnál is ilyen? -
M@rdel
őstag
válasz csucsbicep #3970 üzenetére
Kösz!
Akkor dobok egy kicsit a kártyára, vagy visszaveszek it-ott.(#3971) marinea2
Igen. Ilyen is van, de amikor 'normálisan' fut akkor sem az igazi.[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4036 üzenetére
57-ért találtam meg. És mi az a kártya amit úgy megérné megvenni amibe megérné belefektetni a pénzt? Tudom, hogy kb 2 év múlva nem fog semmit sem érni
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4038 üzenetére
GA-MA770-UD3 (rev. 2.1) deszkám van. AMD 965BE, és 4giga DDR2 1033Mhz RAM. meg ugye a több, mint 2 éves gainward gts250. Ami sajnos akkor nem volt nagy előre lépés a 9000-es szériától.
@marinea2
sajnos nem vagyok ATI párti. Az utolsóm amim volt az egy 9250 volt[ Szerkesztve ]
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4043 üzenetére
Igen néztem, hogy 2-3or nagyobb teljesítményt bír a 660 mint a 250-es. Az érdekes, hogy még kevesebbet is fogyaszt. A jó öreg 250sért mennyit lehet kérni itt hardver aprón? Azért el viszi a mostani játékokat is
Ja vissza a géphez, azért akarom cserélni mert Fll HD-s monitort szeretnék venni. ugye a GTS az 1440x900-hoz szerintem perfekt volt.
-
Jakesz
addikt
válasz csucsbicep #4135 üzenetére
Vagy automatikusan kihozzák a normális áron
-
jenő45
tag
válasz csucsbicep #4153 üzenetére
mindenkinek vígan ajánlgatjátok csak amikor az ember azt mondja hogy max 25 akkor nem annyiban gondolkodik pont..
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4127 üzenetére
O2O hát ahogy látom a 7870 csúnyán elveri a 660-at...
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4127 üzenetére
Most összehasonlítottam a 3 kártyát amit adtál. Ebből a PowerColor volt a legmagasabb órajelekkel rendelkező. majd vettem egy Giga OC-t de még annál is magasabb volt. Árban pedig messze jobb, mint az Aqua 68.000 ezres ára, itt 61.915Ft. Ha azt mondjátok, hogy erre áldás akkor ezt meg is rendelném az Iponon.
-
DeathAdder
veterán
válasz csucsbicep #4173 üzenetére
A kétchippes kártyákkal is ugyanez a helyzet?
-
DeathAdder
veterán
válasz csucsbicep #4217 üzenetére
Nem, de lett volna egy alternatíva 2 chippesre, ezért kérdeztem
Persze akarni akarnék, más kérdése hogy nem fog lenni 690-em
-
DeathAdder
veterán
válasz csucsbicep #4226 üzenetére
590-es gtx
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4229 üzenetére
Hát most pontosan az ő gépét nem tudom, de az enyémet fogom neki adni, mert egyetem miatt laptopra váltok. A gép 4-5 éves és proceszor az E8500-as, 2gb ddr3+4gb ddr3, az alaplapot pontosan nem tudom, gigabyte S-Series EP45T-DS3. a monitor 22" 1400*900.
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4234 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Hát ez menyire birkózik meg a legújabb játékokkal? Maximális beállítások meg izzasztják rendesen? PL: Far cry 3, és nem tudom hogy kompatibilis e ezekkel az i szériás procikkal esetleg erre tudtok választ adni mert akkor lehet hogy fél év múlva bővítve lesz egy 3. generációs i3 vagy i5 el? elnézést ha esetleg hülyeséget kérdezek de már nem követem figyelemmel a hardver fejlődését
-
laca54
csendes tag
válasz csucsbicep #4153 üzenetére
Hello! Köszönöm neked és takessz kollégának a segítséget, akkor 7750 lesz a jelölt, már csak a márkát kell kiválasztanom. Ebben is szeretnék segítséget kérni.
Melyik legyen? Megbízható tartós kártya tulaja szeretnék lenni.Sapphire 7750 1GB DDR5 11202-00-20G 2 év gari 23,260 Ft
Gigabyte HD7750 1GB DDR5 OC GV-R775OC-1GI 3 év gari 24,909 Ft
Asus 7750 1GB DDR5 HD7750-1GD5 3 év gari 25,224 Ft PCI-E 3.0
Asus 7750 1GB DDR5 HD7750-1GD5-V2 3 év gari 25,986 Ft PCI-E 3.0A PCI-E 3.0 az jelent valamit? A lapomom, elférne ezen kártyák mindeggyike? Nem szeretném, hogy valami miatt ne férjen el, vagy útban legyen valaminek. (ezek a karik win 7 kompatibilisek?) A segítséget előre is köszönöm!
Üdv![ Szerkesztve ]
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4238 üzenetére
Értem köszönöm. De miért nem érdemesebb erősebb kártyát választani? Mert lehetséges egy későbbi bővítés csak nem tudom, hogy ezek a ivy bridge brocik kompatibilisek e ezzel az alaplappal.
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4242 üzenetére
És ez mennyire fogja futtatni a mai játékokat? milyen beállításokon?
-
maartin182
csendes tag
válasz csucsbicep #4246 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors segítséget,akkor valószínűleg ez lesz. Remélem jólesz. Hát a proci húzást majd megfontolom.
-
Beretvás
veterán
válasz csucsbicep #4331 üzenetére
De miért beta? Valamiért tartok az ilyen betás dolgoktól..
-
KAMELOT
titán
válasz csucsbicep #4609 üzenetére
Az lehet de 7750-et meg nem éri meg venni. pár ezres a különbség. Inkább vegyen 7770-et. Tudom lesz benne tartalék, de pénzileg jobban megéri. Ha lenne a két vga között 10K akkor azt mondom 7750, de így 7770 fele esik a mérleg. Remélem érted mit akarok közölni!?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Biohazard5
csendes tag
válasz csucsbicep #4631 üzenetére
Van, kb. 2-3 év.
De látom az itt kommentelők többségének Bulldózeres, és Radeonos gépe van, ergó én inkább csöndbe maradok.(#4634) zsole84
[link][ Szerkesztve ]
-
Biohazard5
csendes tag
-
félisten
válasz csucsbicep #4776 üzenetére
Köszi, akkor nagyjából jól lőttem be. Proci majd egyszer lesz benne nagyobb, amire kell most is elég, sőt az Intel HD is rengeteg dologra elég, de van amire mégsem. Majd amikor lesz benne erősebb proci akkor majd egy akkori kártyát veszek bele, akkor egyelőre 7750et nézek. Itt 1 gigástól se több se kevesebb nem kell ugye?
-
félisten
válasz csucsbicep #4779 üzenetére
GDDR5 egyértelmű volt. Akkor utána is nézek valami jó ajánlatnak.
-
Romeo619
senior tag
válasz csucsbicep #4881 üzenetére
És mennyivel jobb tőle az a Power, hogy 10k-val többe kerül?
-
98bja
senior tag
válasz csucsbicep #5052 üzenetére
Biztos? a GTX650-nek jobbak a specifikációi..
Itt viszont vegyes: [link]
-
Marcelldzso
tag
válasz csucsbicep #5175 üzenetére
Teljes mértékben igazad van! Nem is értem miért egyébként. Jó kis proci ez, szeretem is. Ez az első komolyabb. Pusztán azt szeretném, hogy kiegyensúlyozott legyen a masina. No meg tudjak rendesen játszani. Akkor marad a 660 ti egyenlőre a többit meg majd a melóhely eldönti
-
Rozsomák13
csendes tag
válasz csucsbicep #5171 üzenetére
Azt hogy olyan sok pénzem erre nincs. 10000ft alatt lehetőleg minél jobban..
Nem mai játékok, s nem a legjobbat szeretném bele venni, csak hogy játszani lehessen velük. -
Ati1979
veterán
válasz csucsbicep #5284 üzenetére
Köszi.
Nekem mini itx-es konfigba kellene, szóval a lényeg az, hogy jó legyen a hűtése. Azért persze ne legyen túl hangos sem, de jelen esetben ez másodlagos számomra.Szerinted akkor az Asus V2 lenne a jobb választás?
-
Ati1979
veterán
válasz csucsbicep #5289 üzenetére
Igen láttam, de a házba ami nekem van bele kellne, hogy menjen. [link]
Mondjuk ahogy láttam vészesen közel lesz a kártya a táphoz. Remélem ez nem baj. Ha igen akkor kénytelen leszek kisebb kártyát venni. Palit gyárt ilyeneket ha jól tudom. -
Leonardo91
senior tag
válasz csucsbicep #5311 üzenetére
Ha még meg is tudnám csinálni..annyira nem értek hozzá meg nem merem , gondolom a garancia is ugrik akkor
Most ez a hűtés kicsit idegesít ,hogy bent tartja a meleg levegőt[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz csucsbicep #5313 üzenetére
Látom te asus párti vagy
Max a programban amit adnak hozzá felhuzom a sapphire szintjéreAsus HD7870-DC2-2GD5-V2
Engine Clock 1000 MHz
Memory Clock 4800 MHz (1200 MHz GDDR5)SAPPHIRE HD 7870 OC Edition GHz 2GB
Engine Clock 1050 MHz
Memory Clock 5000 MhzEz nem hiszem hogy számottevő különbség lenne.. és azért a 3 év gar mégsem 2
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Leonardo91
senior tag
válasz csucsbicep #5326 üzenetére
Az előbb megrendeltem [link]
Az alul leírt vélemény is elég pozitív
Csütörtökön elv mehetek érte| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
marinea2
addikt
válasz csucsbicep #5666 üzenetére
Megjelent rendszerkövetelmény szerint minimum dx11-es vga kell hozzá
[ Szerkesztve ]
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
ZozzHUN
addikt
válasz csucsbicep #5666 üzenetére
Pedig de
"Cevat Yerli, a Crytek ügyvezető igazgatója egy GameTrailers.com oldalnak adott interjújában elmondta, hogy a korábban tett ígéretük betartása érdekében (Miszerint meg fogja izzasztani a Crysis 3 a PC-ket) a program csak DirectX11 alatt fog működni, a régebbi rendszereket nem támogatja."
[ Szerkesztve ]
-
marinea2
addikt
válasz csucsbicep #5671 üzenetére
Különben az ember miért venne dx11-es kártyát?? Üzlet az egész.
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest