Hirdetés
Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Ha újakról beszélünk, akkor is vannak kategóriák, és minden bizonnyal mindenkinek más a véleménye.
Én az alap, olcsóbb kategóriából az 5670-est szoktam ajánlani, a következő a 6770, majd a 6850, (nekem ilyen van) és végül a 7850.
Felette már nagyon drágák, az már extrém kategória.Hogy miért a VTX? Talán ez a legolcsóbb gyártó.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
MrBrook
aktív tag
Hali, ez a dilamma nálam is megvan, már egy ideje vga vásárlás elött állok, csak rajtam kívül álló okok miatt folyamatosan változik a helyzet. De a lényeg, én személy szerint a 7770-est helyezném előnybe, halk, kevesebbet fogyaszt, kisebb felbontáson ugye valószinűbb, hogy tartani fogja a jó teljesítményt, de amit linkeltél ott is sok játéknál ha egy picivel is de a 6850 elött volt...ami érdekes, mert 6850-nél több shader, rop meg minden kutyafüle, 2x gyorsabb a memória szávszélessége is és mégis jobb fpst produkált a 7770.
Talán a 2x gyorsabb tessalation (bestdirectx) technológia miatt van, nem tudom. Én egy sapphire 7770 vapor-x el szemezek. és én is csak 1440-ben használnám.
Összegezve 7770 et ajánlanám, mert biztos szuper csendes lesz, alig fogyaszt, közben meg (full hd alatt biztos) az elkövetkezendő játékokat 1-2 évig medium highon biztos röhögve elviszi majd.
szerk.: aztán lehet ,h 2-3 hónap múlva ebben az árkategóriában már ott lesz valami, ami a 6850 és a 7770 összes jó tulajdonságát összegyúrja egy jó és olcsó kártyába, ami a nagyokra épül csak ép vissza van fogva, de olcsóbb is?!...(7830)
[ Szerkesztve ]
-
MrBrook
aktív tag
Az anandteches tesztben Bf3 1680-high+fxaa high 3fps (42-45) különbség a 6850 javára a referencia 7770 hez képest.....jó kártya ez a 7770..Te dolgod, de engem meggyőzött már.
dirt 3ban meg a ref 7770 jobb is a ref 6850-nél.... bár nekem ez a két játék a mérvadó, mert ilyeneket kedvelek. elmondtam a véleményem, hallgass meg azért másokat is, szerintem jó vétel egy új 7770. peace
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Mindenképpen a HD7770-et vegyed meg.
IDLE-ben 10W-al fogyaszt kevesebbet
LOAD-ban meg 40W-al.
Új architektúrának köszönhetően eléri a szintet + jön jobb driver és ott a tuningpotenciál.
+ jövőre való tekintettel is ez a jobb megoldás.(#41977) Löncsi: megközelítőleg írtam. Igen lehet kevesebbet is fogyaszt IDLE-ben mint a HD4850
(#41987) izohipsza: GTX560 Ti-t vegyél.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest