Hirdetés
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Nem, félreértetek. Inkább úgy fogalmazok, hogy bizonyos játékoknál jobb az Nvidia kártya.
a pénz meg annyi amennyi, nem tehetek róla, hogy havernak csak ennyi pénze van. De majd mondom neki, hogy akkor mit válasszon.
Szóval akkor utoljára mit is ajánlatok?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Jim-Y
veterán
válasz GrooveHero #31451 üzenetére
Akkor bővebben, van olyan játék ami az AMD kártyákra van optimalizálva, és van ami NVIDIA-ra. Ami egyikre sem ott meg tök mindegy, hogy AMD, vagy NV.. Tehát nincs semmiféle megkülönböztetés, hogy az NV jobb lenne játékra mint az AMD. Szerintem ha használt piacon is hajlandó lenne vásárolni, akkor 16-17K-ért már találna garis! HD5750-et ami jó lenne, kicsit drágábban, 18-20K-ért ugyanilyen még garis GTS450-et. Ha újonnan szeretne akkor új! HD4850-et vennék amit már 19K-ért be lehet szerezni. A GT430 szerintem nem egy jó vétel ennyiért.. üdv
-
Jim-Y
veterán
Én is kérdeznék, a HD2000 milyen diszkrét vga teljesítményét hozza, és vajon elég lenne e az Orcs Must Die című játék 1280x1024-ben való futtatásához?! :/
-
gyuszmo1
tag
válasz Alister71 #31457 üzenetére
az a baj hogy sehol nem találok.módosult a keretem a kártyavásárlással kapcsolatban 20k-ról 30K-ra és csak új jöhet szóba(a sütögetős fiúkat el szeretném kerülni)és kizárólag ATI érdekel.ha valakinek van ötlete szívesen fogadom.
"A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság."
-
Alister71
nagyúr
válasz gyuszmo1 #31458 üzenetére
HD6770 VTX3D-t keress, az szerintem kijön 30-ból. Pixmániába raktáron van.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
törölt tag
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.Vga vásárlás előtt állok és 2 típus között kellene döntenem asus radeon HD6870 DC
asus gtx560 DC
Azt már tudom,hogy a két kártya nagyjából egyforma teljesítményű,a hűtésük is azonos,csak éppen az egyik ati a másik pedig nvidia.A két kártyához azonos áron tudnák hozzájutni.Az lenne a kérdésem,hogy ti melyik kártyát ajánljátok.Én úgy vagyok vele,hogy nem szeretem sűrűen váltogatni a hardvereimet,tehát nekem a legfőbb szempont a stabilitás és a helyes működés,olvastam róla,hogy a gtx560-nál előfordul az ún.TDR hiba bevallom ez miatt egy kicsit tartok tőle,az ati-nál is vannak kisebb nagyobb hibák driverekkel,melegedéssel stb.Úgyhogy nem vagyok egyszerű helyzetben,nincs rá lehetőségem,hogy évente új vga-t vegyek,mostanra jött össze e pénzem,teljes platformot s váltanék.I5 proci,stb.Mindezek alapján melyik kártyát válasszam?Előre is köszi,és B.U.É.K. minden kedves fórumozónak.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz #85154688 #31463 üzenetére
Nekem egy ASUS GTX 560 Ti TOP 1 gigás kártyám van, kb 2-3 hónapja van meg, hibátlanul teszi a dolgát, szuperül működik, ha ilyet vennél,csak ajánlani tudom, sztem nem bánnád meg.
ATI-ról sajnos nem tudok nyilatkozni, nem volt soha ATI kártyám.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
törölt tag
3 éve vettem a mostani gépemet,soha semmilyen alkatrésszel nem volt gondom.A vga a mai napig hibátlan soha egyetlen játék vagy driver hiba nem volt a 3 év alatt,de most a nagyobb teljesítmény érdekében szeretnék egy teljes,alaplap cpu,ram,hdd,vga cserét.Hozzátenném,hogy az új gép minden egyes fillérjéért megdolgoztam,így nagyon meg kell gondolnom,hogy mibe fektetem a pénzem.Úgy gondolom,hogy a vga az a hardver amelyet a legnagyobb megfontolással kell kiválasztani,a célom,hogy legalább 3-4 évig az új kártyámhoz se kelljen hozzányúlnom.Nagyon szépen köszönöm a megértéseteket.Tudom,hogy vga-ból nehéz hosszú távra megfelelőt venni,de jelenleg a fentebb említett kártyák között hezitálok.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz #85154688 #31465 üzenetére
Én megmondom neked őszintén nekem egy Asus GTX 560 DC-van. Igaz hogy nem egy olcsó kategória persze itt az újra gondolok de teljesen meg vagyok vele elégedve. Jelenleg minden mostani játékot 1920x1080-ba játszok és nem veszek észre se melegedést se túl nagy zajt sem. Tudom ez az én álláspontom de ha esetleg tudtam a döntésedbe segíteni akkor örülök.
kengyel
-
boki123
csendes tag
Sziasztok!
HD 4850 em van és néha lefagy a kép és 5 mp múlva egy pillanatra fekete kép és jó minden ez olyan 10 15 percenként ismétlődik és a 10 ilyennél a kép vissza se jön. Ez miért van?
Előre is kösz -
-
gyuszmo1
tag
válasz Repsol600 #31468 üzenetére
kicsit elcsúsztam az árával a tervezettől de úgy néz ki hogy megtaláltam hogy milyet veszek és hol.KATT ha tudtok ennél jobb árat erre a kártyára örülnék ha megosztanátok velem.köszönöm a segítségeteket.
-
gyuszmo1
tag
mekkora jelentősége van hogy 128bit-es vagy 256bit-es a kártya?
-
Janesz_20
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek
Janesz
-
Repsol600
addikt
B.Ú.É.K!
-
Boost3er
tag
Sziasztok.
Az xfx hd 6870 milyen kari? nem tudtok róla valamit, esetleg valakinek nincs oylan? Itt főkén magára a gyártóra gondolok, hogy milyen a hűtése, menynire melegszik, hang stb.?
Köszi előre is! Vagy esetleg msá gyártót ajánlanátok? -
gyuszmo1
tag
sziasztok! köszönöm mindenkinek a segítségét sikerült megtalálni a nekem megfelelő kártyát.most már csak annyi kérdésem lenne hogy van valakinek tapasztalata,vásárolt már valaki ennél a cégnél? KATT az ára jó de nem ismerem és kellene a megerősítés.
-
AMD Power
titán
SAPPHIRE 11190-00-20G HD6450 512MB GDDR5 PCIE mi a véleményetek?
-
ATOM139
csendes tag
Sziasztok!
Egy DELL OptiPlex GX 280 SMT-be szeretnék venni egy PCI-E-es kártyát.
Mondanátok kb. 15e ft értékben 512mb-os kártyákat gyengébb játékokra kellene egy Intel P4 HT mellé. -
don pardon
aktív tag
Sziasztok!
Egy dell optiplex 745 gépbe szeretnék egy videókártyát olyan céllal, hogy ki tudjam tenni a képét tv-re. Semmilyen komoly igény nincs, filmezés egy17"os monitoron, játék nuku. Most egy Intel® Graphics Media Accelerator 3000 van benne, kb ezt a szintet üsse meg. Tudtok tanácsot adni, hogy nagyjából melyik kártyák jók ehhez?
köszi
Ha 5 perc múlva nem jövök vissza, várjanak tovább! - by Ace Ventura
-
Alister71
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest