Hirdetés
Aktív témák
-
Tubica
senior tag
Sziasztok.
Nem tudom jó helyre írok-e ?Azt szeretném megkérdezni, hogy 55.000 forintig, mit tudtok ajánlani, proci, vga és táp terén ?
Az alaplapom egy Gigabyte (GA-M68MT-D3) rev.2.3.
Játékra kellene.
Most egy x3-asom van és egy 400W-os fsp tápom, szóval az is eladásra kerül ( kb 15.000 Ft a kettő együtt ? ) így jön ki az 55.000 Forintnyi határ.
Remélem tudtok segíteni.AMD-s vagyok.
Minimum 4 magos proci
1gb 256 bites VGA
Gondolom egy 500W-os táp elég.Üdv. Tubica
Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.
-
fixer92
aktív tag
válasz Tubica #18301 üzenetére
Szerintem ezt itt kellene feltenned.
De:
cpu: AMD Phenom II X4 955 3.20GHz AM3 BOX (24k)
vga: Sapphire Radeon HD5830 Xtreme 1GB DDR5 PCIExpress (26k)
táp: FSP FSP400-60GHN (11k)
Mind zsír új, használtan kijössz kevesebből, vagy uennyiért gyorsabbat is vehetsz.ez így 61.
[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
Jim-Y
veterán
válasz fixer92 #18303 üzenetére
Most hogy írod, a tápot behaluztam alaplapnak
Egyébként egy FSP HEXA 500W-al jobban járna, az is 11-12K de van 2 6-pines PCI-E csatija, ami kell is, mert az 5830 kettőt kér. Tudom, hogy lehet alakítózni,
de ha ugyanaz a két tápjah nem APN-t írtál, és ugyan annyiba is kerül, miért ne venné a HEXA-t?[ Szerkesztve ]
-
energy_
senior tag
válasz RootRulez #18298 üzenetére
akkor teljesitményben 4870el járnék a legjobban? csak mert máshol is olvastam hogy hangos meg nagyon melegszik,ez árt neki? mert a mostani gépemnél semmi nem hangosabb ugyhogy ez nem zavarna,és 4850 mennyivel lassabb? mert azt már 13ér van aprón,5770 18ért találtam
[ Szerkesztve ]
-
Foxmulder89
senior tag
válasz energy_ #18306 üzenetére
A 4870 és az 5770 egy szinten vannak, utóbbi jobban húzható, sokkal kevesebbet eszik és dx11-et is támogat. Nem hinném egyébként hogy olyan hangosak lennének a ref 4870-ek, igaz nekem sapphire silent efficiency-s volt, az halk kártya
Nem sokkal lassabb a 4850 sem náluk (de azért észrevehető), viszont annak a legjobb a tuning potenciálja ha ez érdekel, és nem is eszik olyan sokat..
Szvsz. mindegyik jó választás!A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Foxmulder89
senior tag
A new edition kártyákon általában nem (szerintem egyiken se) lehet állítani feszültséget mert analóg VRM-et kaptak digitális helyett..a hűtésen nem tudom változtattak e, talán az jobb rajtuk.
[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
Wrrraith
tag
-
rum
tag
üdv.
ha lecserélném a hd4670 512mb-et egy HD5750 1gb.lenne észrevehető különbség ?megérné?(max24E lenne új vga-ra)"Mit keres egy részeg a számítógépben? – A CD-RUM-ot."
-
Atti0925
tag
Hasonló a kérdésem,csak nálam egy q8300,giga ep43ds3l kombó lenne.Az összeg hasonló,valszeg meglenne a 5830 xtreme,de zavar a több,mint 2x fogyasztás,nálam sokat megy a gép alapon(net,letöltések),ja ha minden jól megy áfa nélkül be tudom szerezni.Mit tudnátok ajánlani az xtreme helyett,v talán alapon nem fogyaszt annyit?
Szerk:ami lemaradt,szinte csak autós játékok(nfs,dirt3,F1)ra kellene.[ Szerkesztve ]
Realme Narzo 30 5G
-
RootRulez
félisten
válasz energy_ #18312 üzenetére
A Sapphire referenciából 3 féle van.
Rev1, ez a téglahűtéses, elég jó, alapjáraton nem hangos, de ha kell megjön a hangja, az se vészes...
Rev2, ez a tojáshűtős Ez kevesebb anyagot használ, de azért hatékony (első hűtése job)
Rev3, amiket most kapunk azok ilyenek, nekem tetszik, olyan (régiféle) vapor x-es Na ez a New edition a Rev3-as.═════════════════════════════════════════
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egyszer már voltam itt, de új helyzet állt elő! 4770 vagy 4850 ? Melyiket érdemes venni, ilyen árkategóriában? (10-15k)"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Mian
aktív tag
Sziasztok!
Mivel a Radeon HD 6770-es kártyának nem találtam topicját, ezért itt kérdezősködöm.
Googleben kerestem, de nem találtam róla semmit, szóval arra lennék kíváncsi, hogy ezen kártya Asus változata hány cm?
Ha valakinek van esetleg ilyen, és lemérné nekem azt nagyon megköszönném, vagy ha esetleg csak tudja valahonnan, úgy is jó, netán informatikai boltja van és azért tudja nekem mindegy, szóval erre lennék kíváncsi.Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Az Asus hivatalos oldalán 9.64 inchet írnak a hosszúságára, ami kb. 24.5 cm.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Wrrraith
tag
válasz Bjørgersson #18330 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Itt le van írva az utolsó sorban az összes mérete inch-ben.Csak át kell váltanod -
-
Mian
aktív tag
köszönöm szépen a sok választ
hmm, mondjuk ez érdekes, akkor ezek szerint ugyanolyan hosszú mint a 6850es
gondolom a hűtő miatt, azt hittem azért egy kisebb kivitel lemásolva
lemértem és 25,5 cm hely van a házamban neki, egészen a 3,5ös helyekig... szerintetek beférne? vagy a 6pines pcie csatit így nem tudnám rádugni?
...vagy azon gondolkoztam még, hogy lehet úgy beférne, ha a pcie csati pont egy 3,5ös helynél lenne, szóval gyakorlatilag belelógna, és a "tartóvas" talán úgy nem lenne útban, ha értitek... de mondjuk ez rizikós, mert nem tudhatom így előre, hogy hova jönne ki a lépés
lehet felxel kéne megdolgozni a házat[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Ha nem egy helyen lesz a HDD és a VGA, szerintem kényelmesen el kéne férnie.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mian
aktív tag
ja bocsánat, nem ugyanakkora a 6850 és a 6770, most nézem asus oldalán, csak én még anno googleben (mert nézegettem ezeket már többször is) még ilyen 24-25cmes méreteket találtam a 6850re, de 26cm átszámolva asus szerint... akkor ez meg pláne nem fér be a házamba
Szerk: Értem, köszi a segítséget! Akkor a 6770es marad a kiszemelt. Nemsokára beruházás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Wrrraith
tag
Sok sikert a vételhez.
Egyébként ne a flexhez nyúlj,hanem csak csiszold el a szegecsek fejét a ház alján és a fenti részen ahová a keret csatlakozik.Akkor látványos károk nélkül kibővítheted a házadban a helyet
Én is így csináltam az enyémet,mert kicsit elszámoltam a VGA-m hosszát
Referencia nyákkal számoltam(26,5cm) a HD 6870-nél de utána esett le hogy a WindForce 3X hűtős változat messze nem refnyákra dolgozik(29,5cm)
Szóval ez a legjobb mód hogy jelentős kár nélkül megúszd a dolgot.
Sorry mindenki,hogy nem a témába vágott a dolog[ Szerkesztve ]
-
Wrrraith
tag
válasz Repsol600 #18341 üzenetére
Hát ja az AMD csak pofátlanul átnevezte az 5770-et,mert jobban cseng a 6-os széria neve.Meg valahogy ki kell vonni a piacról az 5-ös szériát is...
A Sapphire Rev.3-as vga tényleg szuper kis cucc meg is lepődtem,hogy a witcher 2-őben milyen remekül teljesített és nem is melegedett fel túlzottan.(zárt házban 30C-os szoba melett volt 65-70 fokos)[ Szerkesztve ]
-
süti81
csendes tag
Hali!
Segítsetek!
Melyiket válasszam:
MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC............ 58.233HUF
Gigabyte GV-N560OC-1GI...................... 56.433HUF
Palit GTX560Ti SONIC............................ 54.699HUF
A Palit a legolcsóbb és annak a legmagasabb a GPU órajele (900MHz), a memóriája 4200MHz effektív, a Giga 900/4000, +1év gari, az MSI 880/4200-re van húzva, szintén 3év garral és ez a legdrágább.
Tapasztalatok, vélemények?[ Szerkesztve ]
-
Wrrraith
tag
válasz süti81 #18344 üzenetére
Hali!
A hűtés miatt a Gigabyte-ot javaslom.Meg az a plusz 1 év gari sem elhanyagolható fegyvertény.
A Windforce hűtőkkel haverságban vagyok Már 3 VGA-m is volt ilyen hűtéssel és mind ATI-n,mind nVidián remekül teljesít.Hűs és csendes.
steve0707:Te 6670-et linkeltél,de mi 6770-ről diskuráltunk fentebb[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest