Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztrogoff19
tag
válasz #65675776 #9107 üzenetére
köszönöm a választ
Utánanéztem az ebay-en is, de komolyan mondom nem talált semmit a fenti Terratec kártyára, vagy csak én vagyok a béna, ennyire Itthon meg tényleg drága...
Már csak azt lenne jó tudni, hogy netán ha a kábelen érkező analóg jelről is jó minőségben lehet felvenni, akkor milyen kártya lenne jó ?
Azért kérdem, mivel a már említett NFL Superbowl szerintem igen jó minőség, ami részemről digitális felvételre enged következtetni, de ez korántsem biztos, de azért az a valószínű. De ha mégsem digi, hanem analóg, akkor nekem az a minőség is bőven megteszi, csak jó lenne tudni, hogy ilyen esetben, mikor az analóg jelről történő felvétel is elegendő, akkor milyen kártyát lenne érdemes venni ?
Vagy mivel kábelről érkezik a jel, ezért más szóba sem jöhet csak DVB-C kártya ?
Elnézést a sok kérdésért, de sajnos teljesen járatlan vagyok a témában és nincs kihez fordulnom ez ügyben. A segítséget és a válaszokat pedig ismét köszönöm
Szerk: megnéztem már előzőleg a DVB topic-ot, de ott túl sok mindenről van szó és lényeg elveszik számomra
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./p3824
Állásajánlatok