Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Végig nyálazom majd a "kötelező bevezető részt", de azért kérnék némi segítséget-útmutatót hogy miben is érdemes gondolkozni!
Tehát milyen SSD-re érdemes manapság beruházni? Vagyis márka, tárhely ár stb... Csak az oprendszer menne rá, ha esetleg 120GB-os lenne akkor esetleg 1 játék is. Az alaplapom Asus P8Z77-M, a vezérlőjét nem tudom milyen.
Segítséget előre is köszönöm! -
törölt tag
válasz dehecked #12808 üzenetére
Nem kötekedés képen, de nézd csak!
Ezt a mondat egy hasonló témával foglalkozó topikból van:
"Amennyiben még csak az SSD beszerzése a cél, akkor nem ide, hanem az erre szakosodott "Milyen SSD-t vegyek?" topikba várjuk a kérdéseket!"Feltettem egy kérdést, ami nem hiszem hogy annyira irritáló lenne, és jól elküldtél!
-
törölt tag
válasz Impressa #12811 üzenetére
Szia!
Kingston 2,5" SSD V+200 , illetve Samsung 2.5" 120GB SSD 840 SATA3 Basic ami könnyen beszerezhető a közelben!
Samsung jobban tetszik a nagyobb kapacitása miatt, csak ott jóval kisebb az írási teljesítmény. Felhasználói értelemben van érdemi,érezhető különbség a kettő között?Köszönöm a választ!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Impressa #12839 üzenetére
Köszi még egyszer!
Akkor a Mesterekhez is fordulnék!
Samsung 2.5" 120GB SSD 840 SATA3 Basic ssd-t asus P8Z77-M lappal használnám! Mire kell még odafigyelnem?Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz verybigboy #12842 üzenetére
Pontosan ez után érdeklődnék én is!
Csak nekem Win7 64bit sp1 megyen majd fel rá.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Az általános kérdéssel fordulnék a topik szakértőihez! Milyen ssd-t is vegyek!? Elolvastam a "kötelező" témákat a kérdésben, de ez nekem annyira "száraz" anyag, egyáltalán nem értek hozzá,ezért kérdezek megint itt.
Amint láttam itt a fórumon mostanában inkább 120GB-os ssd-ket ajánlják,csak kérdés nekem van e ekkorára szükségem.Csak az oprendszer menne rá,a gép nagyrészt netezésre van használva,hébe hóba ha időm engedi 1-2 óra játék,de a játékokat nem arra telepíteném. Árban nem tudom mi a jó! 15k körül tudnék rá szánni,márka nekem mindegy.
Tehát ezek függvényében tudnátok e nekem is segíteni,és ajánlani egy azért nem olyan drága,de megbízható meghajtót!?
Köszönöm előre is! -
törölt tag
Csak az oprendszer menne rá,és pár szoftver amit használok. A jelenlegi rendszerem 26GB-ot foglal el,és minden fent van amit használok. Csak amint mondtam egyáltalán nem tudom mit kell nézni ezeknél a meghajtóknál.Sajnos 1-2 éven belül nem tudom cserélni, így olyan kellene ami azért kibír akár 3 évet is. Olvastam valahol hogy átlagosan 60TB írást képesek elviselni,ez nekem meddig tartana?Lehet más márka is,pl ADATA 2.5" SSD SATA3 64GB (ASP600S3-64GM-C) jó lenne?
Vagy ez a Kingston V200 ?
Köszönöm a segítségedet!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondolkodtam rajta hogy válasszam e inkább a 120-ast,de ahogy említettem korábban nem lenne kihasználva. Mostanában már elég ritkán játszom, heti max 3-4 órát.És 1-2 játéknál nincs fent több,amit meg a HDD-re telepítek. Így nem látom értelmét a nagyobb méretnek,és annak a plusz költségnek. Mivel nem értek hozzá így elfogadom a Kingston 60GB V300-at ajánlatként. Később még valószínű benézek a topikba hogy a helyes működtetést tanulmányozzam,szerintem kérdezni is fogok!
Köszönöm szépen a válaszokat-segítséget!(#13959) Bodor , (#13961) Peczek , (#13958) xeon.Szabi , (#13956) zeusz55 Nektek is köszönöm!
-
törölt tag
-
törölt tag
Kérlek ne sértődj meg,véletlenül sem szeretnék megbántani senkit,és vitát meg végképp nem akarok kezdeni! De azért van némi igaza... Főleg ha megnézzük hogy mi a neve a topiknak! "milyen SSD-t vegyek?" Ha itt nem teheti fel a kérdését akkor hol tegye meg? Én is itt kérdeztem,és kaptam is segítséget. Nem mindenki érti ezt a témát. Csak annyi,hogy ha irritál az ilyen kérdés,akkor ne válaszolj rá! Majd válaszol valaki más ha akar.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest