Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz nemmaradtnév #100763 üzenetére
Dell 5558 vagy Asus K501, attól függően, hogy a minőségi kijelző vagy a vga erő a fontosabb. A Dellben van fullhd IPS, az Asusban erősebb vga. Munkára egyik sem alkalmas, de ennyiért gondolom tanulásra keresel gépet, nem napi 8 óra munkára.
-
kall
csendes tag
válasz nemmaradtnév #100763 üzenetére
Erre jártam, áldozok két percet rád az életemből. mert ritka kreatív neved van .
Most szedtünk szét darabjaira, és teszteltünk le pár notit. Fordított sorrendben .
cpu, gpu, wifi tesztek mentek elsősorban. És épp beleesett a szórásba ez,:ASUS X550JX-XX121D 15,6"/Intel Core i5-4200H/8GB/1TB/GTX 950M 2GB
- nagyon erős cpu (16%-kal erősebb, mint az új átlagos i7-esek értsd: Core i7 5500u)
- komoly gpu: gtx 950 (ez picivel erősebb, mint a AMD Radeon R9 M280X, ha ez mond neked vmit.)
- Helyből 8 gb ram / hdmi, webcam alap (bár ez a legolcsóbban is van. csakúgy, mint usb 3.0)
- ezt most 186-ért látom itt [link]
De ha az én gépem lenne, akkor menne bele 120 gb ssd (15 ezer), kijönne a terrás hdd és menne egy külső gyors rackbe (3 ezer), így két legyet ütnék egy csapásra: lenne egy rendkívül gyors gépem és egy terrás külső vinyóm cakumpakk 205 ezerért. Az általad linkelt notit is ismerjük, teszteltük: teljesítményben jóval elmarad a fentitől. miközben drágább. mókás.
szal abszolút nem esélytelen amit szerettél volna, már csak 5 ezret kell sikkasztanod és minden álmod egyszerre teljesül .
ha kell segítek, csak sikts rám . -
kall
csendes tag
válasz nemmaradtnév #100789 üzenetére
no fene. sikerélmény
-
Khelben
nagyúr
válasz nemmaradtnév #100789 üzenetére
Látom, nem hallottad ki az iróniát a hozzászólásból. Az a gép minden szempontból kerülendő.
-
kall
csendes tag
válasz nemmaradtnév #100792 üzenetére
(#100792) nemmaradtnév: Én valóban az asust ajánlottam azéert a pénzért, vedd meg nyugodtan.
Mert persze, hogy jobb egy 10 milliós autó, mint egy 3 milliós, de ha nincs vkinek 10 miilája, akkor is kell autóznia.
És azért az összegért - új notebookban gondolkozva, ilyen cpu és gpu igény mellett -, szerintem az ajánlott a legjobb vétel - a megfelelő átalakításokkal. De erről már privit írtam, mert nem akarom, hogy túl terjengősek legyünk.
Amúgy szeretek ironizálni.
Vagy nem? -
Khelben
nagyúr
válasz nemmaradtnév #107780 üzenetére
UX303 volt nálam, én nem tudnék rajta sokat gépelni. Mindenképp próbálja ki előtte a billentyűzetet. Ha az UX305 Core M-es, akkor nem hiszem, hogy ajánlott minősítést kapna, mert netezésen meg alap szövegszerkesztésen kívül másra nem nagyon alkalmas. Érdemes ránézni az UX303-ra, abban rendes hardver van, nem ilyen herélt processzorok.
-
nagyúr
válasz nemmaradtnév #107780 üzenetére
Jobban járna egy alig használt Dell E7440-el,amibe msata SSD és HDD(akár 1 TB is) is belefér,világító hun billentyűzettel,full HD IPS-el 250 ezerből lazán kijön,amire még lesz pár év NBD garancia is.
-
Khelben
nagyúr
válasz nemmaradtnév #107784 üzenetére
Nem nagyon van más ebben az ársávban. De mondom: Core M csak netezésre és szövegszerkesztésre. Számolásigényes feladatokba belehal. Az 5Y10 kb. egy I3U-val egyenértékű, kicsit gyengébb annál, az 5Y70 pedig folyamatosan visszaveszi az órajelet, ahogy eléri a TDP korlátot. Játéknál különösen izgalmas, ahogy ugrál az fps 40 és 5 között Lenovo-t kiveséztük már sokszor, ilyen szervizszolgáltatással nem lehet ajánlott. Amúgy meg a Yoga3 nem is tett rám olyan jó benyomást, mint az UX303.
-
nagyúr
válasz nemmaradtnév #111124 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz nemmaradtnév #121581 üzenetére
-
Farkassacred
őstag
válasz nemmaradtnév #162584 üzenetére
Szia
A 13 colos lapos már kicsi lenne? Mert elsőnek egy olyat írnék. Elitebook
Hajlítgathatós gépet meg csak ennyiért találtam ajánlhatót. Spectre
Tablet féle gépeknél meg ők jöhetnek szóba általában. SurfaceI'll meet you again through the eyes of our son.
-
Tikakukac
titán
válasz nemmaradtnév #162833 üzenetére
Mit gondoltok?
Hogy napig rémálmaim vannak ezektől a nagy 2in1 gépektől. Hogy basszus 2 konkrét hét teszt után már érezhetően kezdjen lötyögni és szétesni valami, az hihetetlen.Jól érzed az ellentmondást nem véletlen nem nagyon van ilyen vagy ha van is még a kisebb 2in1 gépekhez képest is pokoliak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Dreadloord
senior tag
Erre én ipadet vennék valamilyen szimpatikus billentyűzettel, esetleg ceruzával, ha rajzolgatna is. Még maradna is a keretből.
Méretben csak 10" környéke, de tudja közelebbről nézni, ugyanúgy kitölti a látóterét, mint egy 15"-os laptop 10-15 cm-el messzebbről. -
Csandi
őstag
+1, erre egy iPad Pro, vagy az új iPad Air szerintem is jobb lenne
[ Szerkesztve ]
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz nemmaradtnév #162839 üzenetére
1983. Sinclair ZX Spectrum 48k-val kezdtem. Na, pc az ölemben, csak kábel kellett a tv-ig. (ami nem falon volt, már csak a súlya miatt sem...)
[ Szerkesztve ]
ThinkPad
-
Kbali
nagyúr
válasz nemmaradtnév #162990 üzenetére
Vegyél egy konzolt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- Lenovo IdeaPad 3 Ryzen5 5500u, 8GB RAM, 256GB SSD, 1év garancia
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP9 RYZEN 5 8645HS/ 16GB / 512GB / RTX 4060 / WIN 11 PRO
- Samsung NP270E5E netezős laptop videokártyával
- MacBook Pro 16" 2019 CTO i9 32GB 1TB
- Kiváló Core i5(2.Gen) HP Elitebook 8560p,15.6"HD+,8Gb DDR3,1TB Sata II,jó akku,legolcsóbban,garival.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest